MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127196 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 12:59

#127193: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

My jsme na tom hůře než Ukrajina? Děkuji pěkně, já tady zůstanu, pokud je na tom Ukrajina podle tebe líp, klidně si znovu emigruj, tentokrát na Ukrajinu a docela mi uráží tvrzení, že zaostalá Ukrajina je na tom lépe než ČR. Právo u nás platí, demokracie také a ještě jsem neviděl ani poslance, aby se v parlamentu fyzicky napadali, jako je to běžné na Ukrajině.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127197 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 13:13:57

#127196: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jsme na tom hůře z pohledu který jsme uvedl. Slovenský nomeklaturní komunista, Stbák a trestně stíhaný dotační a daňový podvodník Babiš ve Strakovce a na Hradě ruský trotl Miloš Zeman voděný ruskými agenty. 

Sněmovnu řídí neokomunista Vondráček a sekunduje mu neonacista T.Okamura a ultrakomunista Filip. 

Komise bezpečnostních sborů řídí jednou neonacista a druhou ultrakomunista. 

Zbytek administrativy zatím projevuje jasný směr dodržování Ústavy a zákonů ČR, proto také podávají vyhození náměstci žalobu na vládu. Ústavní soud se začíná jasně vyjadřovat k tomu, co se v ČR děje, došlo k upozornění na článek 9 a Babiš se Zemanem byli upozorněni, že nemohou činit nic, co by podkopávalo demokracii, přesto to dělají a zkoušejí meze a trpělivost občanů. 

Štěch se dokonce dlouhodobě jako jeden z mála socanů vyjadřuje jasně prodemokraticky a i tak ve většině jedná. 

Ukrajina je díky válce s russáky na tom o poznání lépe v tom, že je velmi obezřetná před pronikáním russáků a skutečných mafií do státní administrativy (nic jiného jim nezbývá, pokud mají přežít). I ukrajinským zločincům je jasné, že ve válečném stavu jdou žerty stranou a administrativa státu se přidrží zákonů více než kdy jindy, je to jediný pevný bod, byť to jistě neznamená, že se russák nesnaží Ukrajinu rozložit. Teď se Ukrajině podařilo vymanit se z vydírání russáky nedodáváním plynu, to je dobrá zpráva. 

Uvidíme, jak naše demokracie obstojí vůči ruskému trotlovi na Hradě, kriminálnímu imigrantovi ze Slovenska a jaho neobolševické bandě Vondráčka, Malé, Šlechtové, Švindlerové, Brabce, Stropnického či Pelikána s Ťokem a bandám neonacistů SpD a ultrakomunistů KSČm. 

Babiš se Zemanem nejen deklarují neústavnost, ale neústavně jednají. Je otázka, jak jim to zbytek administrativy dlouho bude trpět a případně jak dlouho to budou trpět občanů. Zatím to vypadá, že drtivá většina občanů ani neví, že je Ústava ruským trotlem a kriminálním slovenským imigrantem porušována.