MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#127176 Re: Re:

2018-03-03 10:54

#127164: - Re:  

Na Polský reverz ti Ukrowermacht sere. To by je vyšlo také draho. Pojedou raději na mazut, jak už se nechali slyšet. To bude hukot. Hú a hú a hú..

 


Nepřihlášený uživatel

#127177 Re: Re: Desítky tisíc lidí podepisují petici za Babišovo odstoupení

2018-03-03 11:14

#127175: - Re: Desítky tisíc lidí podepisují petici za Babišovo odstoupení 

Platí ale Ústava, na tom se jistě shodneme bez nejmenších poroblémů. 

Tedy platí:

Článek 9


(1) Ústava může být doplňována či měněna pouze ústavními zákony.
(2) Změna podstatných náležitostí demokratického právního státu je nepřípustná.
(3) Výkladem právních norem nelze oprávnit odstranění nebo ohrožení základů demokratického státu.

 

Článek 23

(1) Poslanec složí slib na první schůzi Poslanecké sněmovny, které se zúčastní.
(2) Senátor složí slib na první schůzi Senátu, které se zúčastní.
(3) Slib poslance a senátora zní: "Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.".

 

Článek 59

(1) Prezident republiky složí slib do rukou předsedy Senátu na společné schůzi obou komor.
(2) Slib prezidenta republiky zní: "Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj úřad budu zastávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.".

 

Článek 69

(1) Člen vlády skládá slib do rukou prezidenta republiky.
(2) Slib člena vlády zní: "Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony a uvádět je v život. Slibuji na svou čest, že budu zastávat svůj úřad svědomitě a nezneužiji svého postavení.".

 

Andrej Babiš:

-si vykládá zákony a ústavu tak, že tím podkopává základy demokracie a základ státu (nemá negativní lustrační osvědčení, nemá bezpečnostní prověrky - ještě v roce 2012 každý člen vlády překládal negativní lustrační osvědčení - změna výkladu je právě kvůli Babišovi - nemohl a nemůže negativní lustrační osvědčení předložit - tím se podkopán základ státu a polistopadový vývoj)

-vykládá Zákon o dani z příjmu - a v něm definovou osobu spojenou tak, že pomocí jím vydaných a jím nakoupených korunových dluhopisů neokrádá stát ročně o 30 mil. korun, ale že "daňově optimalizuje" - podkopává základ státu - rovné právo pro všechny - zaměstnanec si nemohl sám vydat korunové dluhopisy a sám si z nich plati tak, aby se vyhnul dani z příjmu a co více Babiš tím jednoznačně porušuje Zákon o dani z příjmu. 

-ve slibu člena vlády je, že nezneužije moc - postoj Janečka přímo podřízeného ministrovi financí ke korunovým dluhopisům jasně dokládá zneužítí moci Babišem.

-Vyhození náměstků ministerstev bude řešit dokonce nejen správní soud ale také soud ústavní - a je velmi pravděpodobné, že je to zneužítí moci. 

- Podivné porušování Ústavy společně s Milošem Zemanem, který velmi podivně prodlužuje Babišovi lhůty, aniž by se cokoliv dělo a bylo realizováno skutečné jednání o vládě.

- Babiš deklaroval, že se nebude řídit případným omezením mandátu vládě bez důvěry, pokud o tom Sněmovna rozhodne

- Babiš je terstně stíhaný, není zřejmé, jestli porušil zákon ale je trestně stíhaný, je tedy velmi málo důvěryhodný z hlediska slibu člena vlády, neboť je ve vážném podezření, že zákony ČR nedodržel v minulosti a nedodržuje tedy ani dnes. Je dokonce veden jako aktivní vědomý spolupracovník zločinecké komunistické organizace StB a byl aktivním členem zločinecké KSČ. 

-Aktuálně dojednává velmi podivné dohody s extrémistickou SpD (spíše neonacistickou, viz. trestně stíhaný tajemník této strany Staníka, trestní oznámení na T. Okamuru a Roznera - kdy jejich nenonacistická vyjádření jsou velmi dobře zdokumentována a Okamura se dokonce podivně snaží vyhnout postihu psaním podivných dopisů Židovské obci a podáváním podivných "vysvětlení" pro media kde navruhuje významné dny, které jsou již roky součástí právního řádu)

-Vedle Andreje Babiše stojí trestně stíhaný Faltýnek, který vyhrožuje policistovi, který vyšetřuje jejich společnou kauzu, že "ho dostane do tepláků".  

-------

Situace je velmi vážná a absurdní - např. neonacista z SpD si zve slovenského nomenklaturního komunistu a StBáka Babiše na "pohovor" o tom, jestli šikanování ředitele GIBS ze strany Babiše není "čehosi porušení" - to je opravdu absurdní divadlo. 

Babišovo ANO 2011 kde poslnacům velí trestně stíhaný Faltýnek dá dohled právě nad GIBS ultra komunistovi Ondráčkovi, který ani neví, že jeho jednáním před rokem 1989 porušoval dokonce i tehdejší komunistické zákony, neboť ČSSR se už v roce 1977 zavázala k dodržování Všeobecné deklarace lidských práv a stalo se to tedy součástí i tehdejšího právního řádu. 

Trestně stíhaný StBák svolává Bezpečnostní radu státu - to je naprosto absurdní divadlo, neb tento StBák dokonce nemá ani negativní lustrační osvědčení, ačkoliv každý úředník úřadu vlády, takové osvědčení nejen musí mít, ale také ho má, mnozí mají i bezpečnostní prověrku o kterou Babiš za celou jeho dlouho imigraci do ČR ani jednou nepožádal.  

A tak se dá pokračovat do nekonečna..... Sledujeme abusrdní divadlo kdy kriminální imigrant ze Slovenska tvrdí, že bude premiérem nadosmrti. 

Mimochodem není ani ten nejmenší problém dodržet ústavní sliby - jednat ve prospěch všech občanů totiž možné je, musí to být jednání za všech okolností v souladu s celou Ústavou a všemi zákony ČR, mezinárodními smlouvami, kterou jsou součásttí našeho pravního řádu. Tak prosté to je. 

Zeman si ovšem vybral z Ústavy, že je "absolutně beztrestný" a "není odpovědný ze svého jednání" a to je také absurdní divadlo. 


Nepřihlášený uživatel

#127178 Re: Re: Re:

2018-03-03 11:17

#127176: - Re: Re:  

Pak jim filtraci zaplatí russáci v oněch 53 mld. je to pořád dokola.  

Pokud skutečně Ukrajina přestane odebírat plyn z russákova, tak to zjevně nebude problém Ukrajiny, ale russáků, ti si výpadek odběru pro 45 mil. lidí dovolit opravdu nemohou, projevilo by se to na poklesu HDP, tak velká závislost russáků na prodeji plynu je a tak velká je Ukrajina. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#127179 Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 11:24

#127178: - Re: Re: Re:  

Odběr lidí, kteří by se za plyn beztak zdráhali platit, takový odběr není nijak výhodný pro dodavatele. Výhodný by byl jako odběr na dluh, za nejž by bylo možné v budoucnu něco si na Ukrajině později vzít. Jenže Ukrajina je už beztak rozprodaná nejspíš Rotschieldům, nebo jiným banksterům.

 


Nepřihlášený uživatel

#127180 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 11:29

#127174: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Pokud vím, tak od r.2020 nemá už být žádný plyn pro Evropu přepravován přes Ukrajinu. To jsem zvědav, co si pak Ukrajina počne...


Nepřihlášený uživatel

#127181 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 11:36

#127179: - Re: Re: Re: Re:  

:-) arbitráž neshledala nic o tom, že by Ukrajina neplatila za odebraný plyn, ale naopak jasně shledala, že russácká pakáž neplatila za tranzit plynu a to v objemu gigantickém 53 mld. 

Ukrajina musí dle smlouvy odebrat od russáků určité množství plynu za ceny dohodnuté, tedy musí za ně i zaplatit, ale znovu, arbitráž neříkala nic o tom, že by Ukrajina za plyn neplatila, jasně říká, že neplatí russáci Ukrajině. 

Tedy tvé představy jsou plně v rozporu s realitou a nejspíše pocházejí z zdrojů, které obecně vytvářejí spiklenecké teorie a vyvolávají nenávist právě lhaním, které předvádíš. 


Nepřihlášený uživatel

#127182 Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 11:39

#127178: - Re: Re: Re:  

Plyn na Ukrajinu momentálně dodávají Polsko, Slovensko, Maďarsko a kde ten plyn berou? EU se nabídla jako zprostředkovatel mezi Ukrajinou a Ruskem, jelikož má obavy, aby nedošlo k problémům s dodávkami plynu do Evropy. Tak čí ten plyn je? Nebude náhodou ten co ted Ukrajina dostává od oněch 3 států také ruský? Samozřejmě má Evropa dodávky i odjinud, ale pokud začne dodávat neplánovaně plyn na Ukrajinu, musí ho někde také vzít a at mi nikdo neříká, že tím nevzrostou dodávky ruského plynu do Evropy. Je to začarovaný kruh...


Nepřihlášený uživatel

#127183 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 11:40

#127180: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jak vidno, russákové Ukrajině stejně za tranzit neplatili, tedy se v jejích příjmech neprojeví nijak. 

Je také docela dobře možné, že Evropa prostě plyn z Rusko v roce 2020 už odebírat nebude vůbec, neboť jediná výhoda russáckého plynu je právě produktovod přes Ukrajinu, který vytváří příznívé cenové podmínky - snižuje náklady za přepravu. 

Všechny přímořské státy EU již mají ovšem teminály na zkapalněný plny a produktovody v rámci EU jsou již postaveny a propojeny. 

Pokud russáci tedy nestojí o odběratele v západní Evropě, řekl bych, že to bude problém především russáků, neb ti se budou muset vyrovnat s výpadkem příjmů z prodeje plynu, přestože je možné, že ho nahradí spotřebou v Číně, která si ale bude diktovat velmi trvdé podmínky v takovém případě. 


Nepřihlášený uživatel

#127184 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 11:44

#127182: - Re: Re: Re: Re:  

Skutečně russákové zároveň s přerušením dodávek plynu na Ukrajinu dojednali dodávky do Polska, a je to plyn skutečně russácký. Iniciativa byla od russáků ne od Poláků a je to pochopitelné, russákové si skutečně nemohou dovolit, aby Ukrajina kupovala plyn od někoho jiného, výpadek tak obrovského příjmu by byl pro Putlera možná až politicky smrtelný, propad HDP by byl znatelný. 

 


Nepřihlášený uživatel

#127185 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 11:50

#127183: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

No proto má Německo tak enormní zájem na Nord Streamu, financuje jej plno států Evropy, aby pak plyn přes něj neodebíraly. Dokonce kancléřka i EU kritizovala sankce USA, protože ohrožovaly dostavbu plynovodu. Samozřejmě USA se tento plynovod zrovna moc nehodí.


Nepřihlášený uživatel

#127186 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 11:53

#127184: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Souhlasím, to je právě ten začarovaný kruh, prachy jsou prostě prachy a nechce o ně přijít ten ani ten


Nepřihlášený uživatel

#127187 Russákové se mimochodem zavázali v trojstranné dohodě o vzniku Ukrajiny k tomu, že .....

2018-03-03 12:01

Sdělil rovněž, že v současné době je v podzemních zásobnících uloženo o dvě miliardy kubíků plynu více, než tomu bylo loni. „Časy ruského vydírání plynem pominuly, nikdo Ukrajinu na kolena nesrazí,” zdůraznil Porošenko. Zároveň dodal, že země zcela plní závazky týkající se tranzitu plynu do EU.

.....nikdy nebudou Ukrajinu právě dodávkami či spíše nedodávkami strategických surovin vydírat. Přesto tak dělají od nástupu Putina dnem i noci a dokonce Ukrajině okupují její území včetně Krymu. 

Každý si trojstrannou dohodu může přečíst - A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

 


Nepřihlášený uživatel

#127188 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 12:02

#127186: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Russák je vždy velmi věrohodný okupant, ale sakra nevěrohodný obchodní či jakýkoliv jiný partner, v tom je problém. 

Dnes do russákova nikdo ze západu nedodá nic za co by dopředu nedostal zaplaceno a nezaplatí za nic, co fyzicky z russákova nemá. I to russákům způsobuje obrovské problémy. 

 


Nepřihlášený uživatel

#127189 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 12:08

#127185: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nordstream je skutečně otázka principu, jestli je či vůbec někdy bude russákov natolik důvěryhodný, aby vůbec dávalo smysl stavě další produktovod, když je k dispozici produktovod přes Ukrajinu. 

Je to jistý druh socializace russáků, ale ti předvádějí, že jakmile se dostanou k penězům právě např. za dodávky plynu, začnou západní demokracie ohrožovat hybridními války, propagandou, zasahováním dovoleb atd. 

To je zatím realita a proto se také rozhodování o Nord streamu nikam moc posouvat nebude. 

Potom co zrovna včera předvedl Putler již evidentně ani náhodou.  Není možné russákům platit za plyn a oni pak tyto peníze použíjí na to, aby fyzicky ohrožovali západ, kradli území Ukrajině atd. 

Skutečně nelze russákům dodat vrtlníkové lodě, aby tyto byly zneužity proti západu, jak před časem EU řešila a jak to také vyřešila. Peníze za plyn je jen jiná forma vrtulníkových lodí. EU musí velmi pečlivě "dávkovat" kolik reálných peněz do russákova je možné poslat. 


Nepřihlášený uživatel

#127190 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 12:14

#127181: - Re: Re: Re: Re: Re:  

No ono je to právě také o onom chování zmíněných arbitrů, tedy je možné, že ukrajinské neplacení arbitři patřičně možná spíše nezohlednili. Jenže si konec konců pusť televizi. I po všech opatřeních musí i tak Ukrajina s plynem šetřit a elektrárny pojedou na mazut. Tedy situace vyřešena zjevně není. 


Nepřihlášený uživatel

#127191 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 12:28

#127190: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Opět spekuluješ, jasné je, že russáci musí platit 53 mld korun což je poměrně hodně a je to cena za tranzit. 

Nějaké spiklenecké teorie, že arbitráž trvající roky nezohlednila něco je poněkud absurdní. 

ČR zveřejnila protokoly z arbitráže s Nomurou - není lepší dokument historie ekonomie v ČR s přesahem do politiky. Není lepší dokument, který by jasně popisoval co se dělo v době přechodu na inflační cílené, zvýšení povinných rezerv v bankách a pádu IPB. 

Tedy abitráž o 53 mld. s russácky považuji za důvěryhodnou. 

O čem se dá validně spekulovat je o pohrávání si s Ukrajinou od jejího vzniku. Russákové vlastně vždy Ukrajinu plynem vydírali a Janukovič skutečně prováděl velmi podivné zadlužování Ukrajiny. To jsou věci velmi dobře doložené a jsou v kontextu dalších událostí. 

 

Rusko anektovalo Krym po právu, tvrdí Le Penová. I v Moskvě hledá peníze na kampaň

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 


Nepřihlášený uživatel

#127192 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 12:29

#127190: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

No dodávají tam momentálně Polsko, Slovensko, Maďarsko, ale jen tolik, aby žádný z těchto států neohrozil svou vlastní potřebu, to by lidi vlády v oněch zemích vynesli v zubech, kdyby kvůli Ukrajině se jim zastavila dodávka plynu do domácností, nebo zastavily podniky na plynu závislé. Pomoc ano, ale jen do možné míry. Navíc jako laik se domnívám, že i ona potrubí mají určitou kapacitu na přepravu. Ona Ukrajina je tak jako tak bezedná černá díra, samý oligarcha včetně prezidenta a o právním státě se vůbec nedá ani přemýšlet


Nepřihlášený uživatel

#127193 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 12:36

#127192: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Russákové okamžitě po přerušení dodávek na Ukrajinu dojednali dodávání přes Polsko, ale říkají tomu tak, že plyn dodávají Polsku. Iniciativa byla od russáků ne od Poláků. 

Tedy russáci stále dodávají plyn na Ukrajinu ve stejném objemu, jen jde nyní plyn z Polska. Russáci si nemohou dovolit výpadek odběru na Ukrajině, ale nechtějí platit za tranzit přes Ukrajinu, neb se jim nabízí russákov - Bělorusko. 

Russákové jsou oportunisté, nedodržují smlouvy, je to typické jednání. Když zjistí, že smlouvy musí drodržovat, stejně je nedodržují, prostě russáci. 

Polsko tedy jen "zprostředkovalo" jinou cestu plynu a částečně na tom vydělá díky tranzitu a Ukrajina formálně na tranzitu tedy tratí. Russáci za něj ale stejně neplatili, tak se vlastně nic neděje. 

Ukrajina dělala pokroky v demokracii - dokud nenastoupil Janukovič a s neonacisty Ukrajinu nerozložili tak, že se nebyla schopna bránit agresi russáků resp. že si russák mohl agresi vůbec dovolit. Vzhledem k tomu, že Janukovič utekl k okupantovi do russákova, tak je jeho jednání dnes velmi dobře čitelné, včetně neuzavření dohody s EU, které vedlo k masivním protestům. Viz. můj přehled událostí. 

Řekl bych, že my dnes s kriminálním imigrantem, nomenklaturním komuinstou, StBákem a trestně stíhaným podvodníkem Babišem ve Strakovce a ruským trotlem na Hradě s partou ruských a čínských agentů okolo už jsme na tom hůře než současná Ukrajina.

Mafián sedí přímo ve Strakovce a ruský trotl na Hradě, svorně porušují Ústavu, což se na Ukrajině nyní neděje a dokonce díky válečnému stavu s russákovem je jistě Ukrajina velmi obezřetná před pronikáním russáků k výkonné moci. Tady máme dva ruské šašky ve dvou nejvyšších politických pozicích státu. 


Nepřihlášený uživatel

#127194 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 12:50

#127193: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

No a hlavně že Porošenko hlásá, že časy ruského vydírání plynem jsou pryč. A při tom moc dobře tedy ví, že mu Rusové dodávají plyn ve  stejném objemu, jak píšeš, jen jde přes Polsko. Politika je svinstvo....


Nepřihlášený uživatel

#127195 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 12:58

#127194: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ale má naprostou pravdu, nemohou jej nyní vydírat, musí prostě dodávat. Pokud dodávat nebudou musí to Polsko vyřešit, mají nyní smlouvu s Polskem a polsko jako člen EU má za sebou garanci 550 mil lidí, státu, terminálů na zkapalněný plyn, povinných rezerv, který každý stát EU musí dodržovat atd.

Tedy Polsko v případném vydírání russáky není samo, má za sebou celou EU. 

Ukrajina tím vyřešila, že není v EU a russáci si s ní mohli pohrávat. Dnes je russákům naprosto jasné že o vliv na Ukrajinu definitivně přišli, přestože díky Krymu a válce na východě bude pro Ukrajinu velmi obtížné se do EU dostat, je ale naprosto jasné, že je to již země na cestě ke svobodě. 

I z toho, jak věc byla okamžitě vyřešena je naprosto jasné, že na to EU i Ukrajina byly velmi dobře připraveny a russáci opět tahali za kratší konec. EU bylo jasné, že russáci za Polskem přijdou, že si nemohou dovolit nedodávat na Ukrajinu a i kdyby nepřišli, problém by si russáci jen zvětšili. 

Je možné, že si ho Putler pokusí zvětšit po volbách, ale i na to je EU zjevně připravena. 


Nepřihlášený uživatel

#127196 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 12:59

#127193: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

My jsme na tom hůře než Ukrajina? Děkuji pěkně, já tady zůstanu, pokud je na tom Ukrajina podle tebe líp, klidně si znovu emigruj, tentokrát na Ukrajinu a docela mi uráží tvrzení, že zaostalá Ukrajina je na tom lépe než ČR. Právo u nás platí, demokracie také a ještě jsem neviděl ani poslance, aby se v parlamentu fyzicky napadali, jako je to běžné na Ukrajině.


Nepřihlášený uživatel

#127197 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 13:13

#127196: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jsme na tom hůře z pohledu který jsme uvedl. Slovenský nomeklaturní komunista, Stbák a trestně stíhaný dotační a daňový podvodník Babiš ve Strakovce a na Hradě ruský trotl Miloš Zeman voděný ruskými agenty. 

Sněmovnu řídí neokomunista Vondráček a sekunduje mu neonacista T.Okamura a ultrakomunista Filip. 

Komise bezpečnostních sborů řídí jednou neonacista a druhou ultrakomunista. 

Zbytek administrativy zatím projevuje jasný směr dodržování Ústavy a zákonů ČR, proto také podávají vyhození náměstci žalobu na vládu. Ústavní soud se začíná jasně vyjadřovat k tomu, co se v ČR děje, došlo k upozornění na článek 9 a Babiš se Zemanem byli upozorněni, že nemohou činit nic, co by podkopávalo demokracii, přesto to dělají a zkoušejí meze a trpělivost občanů. 

Štěch se dokonce dlouhodobě jako jeden z mála socanů vyjadřuje jasně prodemokraticky a i tak ve většině jedná. 

Ukrajina je díky válce s russáky na tom o poznání lépe v tom, že je velmi obezřetná před pronikáním russáků a skutečných mafií do státní administrativy (nic jiného jim nezbývá, pokud mají přežít). I ukrajinským zločincům je jasné, že ve válečném stavu jdou žerty stranou a administrativa státu se přidrží zákonů více než kdy jindy, je to jediný pevný bod, byť to jistě neznamená, že se russák nesnaží Ukrajinu rozložit. Teď se Ukrajině podařilo vymanit se z vydírání russáky nedodáváním plynu, to je dobrá zpráva. 

Uvidíme, jak naše demokracie obstojí vůči ruskému trotlovi na Hradě, kriminálnímu imigrantovi ze Slovenska a jaho neobolševické bandě Vondráčka, Malé, Šlechtové, Švindlerové, Brabce, Stropnického či Pelikána s Ťokem a bandám neonacistů SpD a ultrakomunistů KSČm. 

Babiš se Zemanem nejen deklarují neústavnost, ale neústavně jednají. Je otázka, jak jim to zbytek administrativy dlouho bude trpět a případně jak dlouho to budou trpět občanů. Zatím to vypadá, že drtivá většina občanů ani neví, že je Ústava ruským trotlem a kriminálním slovenským imigrantem porušována. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#127199 Re: Re: Na Slovensku nechtějí devadesátá léta a nám tu přitom komunisté Babiš a Zeman uspořádali....

2018-03-03 13:19

#127198: - Re: Na Slovensku nechtějí devadesátá léta a nám tu přitom komunisté Babiš a Zeman uspořádali..... 

Blesk a putlerovi listy jako argumenty do diskuse o ubohosti, opilství, zločinnosti Miloše Zemana a jeho kamarádíčků? 

Na druhou stranu odporné hanebné jednání Miloše Zemana je dobré připomínat. Dokládá to velmi přesvědčivě, že je Zeman schopen si objednávat i vraždění oponentů, je to skutečně patologická osoba. 

.....

Ty přidáváním další russácké propagandy v češtině vyjadřuješ souhlas s těmi odpornými komunisticko - nacistickými názory Miloše Zemana? 

To si zajdi na státní zastupitelství, budou z tebe nadšeni jako z neonacistů Staníka, T.Okamury a Roznera. 

 


Nepřihlášený uživatel

#127200 ruský trotl Fico mladší verze panicového prostatika má už taky 48 zpoždění....

2018-03-03 13:24

Slovenský ministr Kaliňák kvůli vraždě novináře odstupovat nehodlá

Slovenský ministr vnitra Robert Kaliňák (Smer-SD) nemíní odstoupit, jak ho k tomu po vraždě novináře a jeho partnerky vyzvala jedna z koaličních stran a opozice. Řekl to v sobotu v rozhovoru pro Slovenský rozhlas.