MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131646 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina?

2018-06-10 20:14

#131628: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina? 

    Zaměňuješ křesťanství s jezujitskou mocenskou prasárnou? Opovrhuješ každým pravým křesťanem ty dobytku. Jestliže bolševické Rusko podepsalo s Rakousko-Uherskem mír, který potřebovalo, uniká mi motivace bolševiků inicializovat jeho brzský rozpad, když bylo Rakousko-Uhersko jedním z garantů onoho míru. Že padlo Česko na úroveň rozvojových států během jeho členství v EU je pravda. Neboď lídři západních bank toto umístnění naší republiky vyhlásili až v nedávné době. Kdyby komunisté ony "králíkárny" nepostavili, bylo by diskutabilní odhadovat, co by dnes měli mnozí obyvatelé Česka, kdyby se Česko začalo roztunelovávat už v roce 68 (kdyby Rusko nezasáhlo), vůbec za movitý majetek. Hromada nejspíš akorát tak v Číně ušité stany, jako je má dnes obrovské množství bezdomovců v San Franciscu. :-) 

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131647 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina?

2018-06-10 20:21:14

#131646: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina? 

Tvé komunistické stereotypy jsou legrační, Jezuitská mocenská prasárna :-). 

Bolševické zločinecké Rusko podepsalo především v Rapallu v roce 1922 smlouvu s Německem, kterému tím umožnilo porušovat Versailleskou smlouvu a na základě této smlouvy bylo vyškoleno a vyzbrojeno např. celé nacistické letectvo v komunistickém Rusku a velká část nacistické armády jako celku. 

Bolševická zločinnost v Rusku měla vliv na celou Evropu. Lenin okamžitě napadl Polsko se shanou spojit se s komunisty v Německu a realizovat bolševickou zločinnost v celé Evropě. 

Tedy logicky toto vraždění v Russákovu se muselo v Evropě odrazit a to právě rozpadem tradičních státních útvarů, především Rakousko-Uherska jako počátečního iniciátora války. Zprávy o masových vraždách bolševiky v Rusku byly důvěryhodné a byly reálné. 

Nakonec i našel letošní oslavy 100 let od založení Československa jasně dokládají s jakým časovým odstupem vznikají nástupnické státy Rakousko-Uherska po bolševickém vraždění v Russákovu, které dodnes neustalo. 

Není na tom nic tak složitého k pochopení.