MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131647 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina?

2018-06-10 20:21

#131646: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina? 

Tvé komunistické stereotypy jsou legrační, Jezuitská mocenská prasárna :-). 

Bolševické zločinecké Rusko podepsalo především v Rapallu v roce 1922 smlouvu s Německem, kterému tím umožnilo porušovat Versailleskou smlouvu a na základě této smlouvy bylo vyškoleno a vyzbrojeno např. celé nacistické letectvo v komunistickém Rusku a velká část nacistické armády jako celku. 

Bolševická zločinnost v Rusku měla vliv na celou Evropu. Lenin okamžitě napadl Polsko se shanou spojit se s komunisty v Německu a realizovat bolševickou zločinnost v celé Evropě. 

Tedy logicky toto vraždění v Russákovu se muselo v Evropě odrazit a to právě rozpadem tradičních státních útvarů, především Rakousko-Uherska jako počátečního iniciátora války. Zprávy o masových vraždách bolševiky v Rusku byly důvěryhodné a byly reálné. 

Nakonec i našel letošní oslavy 100 let od založení Československa jasně dokládají s jakým časovým odstupem vznikají nástupnické státy Rakousko-Uherska po bolševickém vraždění v Russákovu, které dodnes neustalo. 

Není na tom nic tak složitého k pochopení. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina?

2018-06-11 04:29:01

Zpráva o vraždění v Rusku zapříčinila pád Rakouska-Uherska? :-) Kam ty na takové myšlenkové obraty chodíš? To jsi zase vysál zfetovanému řídícímu důstojníkovi takovou moudrost z varlat? Radil jsem ti mockrát. Už jim to nehul, hrozně blbneš. Smlouva z roku 1922 byla podepsaná v době, kdy Rakousko-Uhersko už neexistovalo. Nakonec z toho celého vyplívá leda ta věc, že v dodržování jakýchkoli smluv selhává západ. V tomto případé selhalo později zrovna právě Němeko, když rozpoutalo nakonec na východě válku znovu. Pak se spolehni na zrůdy, jako je Merkelová....:-).