MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#131666 Re: Kdo tu píše pro Putina?

2018-06-11 07:45

#131656: - Re: Kdo tu píše pro Putina? 

Kde si vzal ten nesmysl, že Krym nebyl skutečnou územní součástí Ukrajiny? Memorandum podepsané v Budapešti 5.12.1994 Russkou federací, Spojeným královstvím a Spojenými státy americkými obsahovalo podmínku, že se Ukrajina vzdá jaderných zbraní a smluvně přistoupí mezi bezjaderné státy. To se stalo. Naopak výše uvedené státy potvrdili svůj závazek, že budou respektovat nezávislost, suverenitu a existující hranice Ukrajiny. Tyto hranice uznala Russká federace mimo jiné i smlouvou o pronájmu vojenské základny v Sevastopolu. Když by Russko nepovažovalo Krym za ukrajinský, proč by uzavíralo smlouvu o pronájmu tohoto území.

Už zase tady vymýšlíš své obvyklé spiklenecké teorie, nebo to je úkol od russké neofašistické rozvědky? A platí ti za tvoji protistátní činnost dobře?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131670 Re: Re: Kdo tu píše pro Putina?

2018-06-11 07:52:41

#131666: Evropan - Re: Kdo tu píše pro Putina? 

Co více, hranice Ukrajiny včetně Krymu jsou součástí právního řádu russákova, neboť "svaz sovětskcýh socilalistických republik" se tvářil jako "jakási" federace. Ukrajina dokonce po delší dobu po válce vystupovala v OSN jako "nezávislý" stát a dnešní russákov se sám pasoval do nástupnícké role CCCP. 

Je to šílené, co si rusáčtí trotlové navymýšlejí za hlouposti, ale skutečné smlouvy, Ústavy neznají. 

Např. do russákova může dle jejich současné zločinecké Ústavy přistoupit libovolný stát, ale neexistuje žádná ústavní možnost jak z russákova vystoupit.