MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132370 Čest práci, soudruzi!

2018-06-19 18:39

Deset ze dvaceti sedmi Evropských komisařů byli před pádem komunismu členy komunistických stran jejich zemí. Dva z nich byli členy KS Sovětského svazu (Estonec Siim Kallas a Lotyš Andris Piebalgs), dva byli členy Komunistické strany Československa (Čech Štefan Füle a Slovák Maroš Šefcovič), jeden byl členem Komunistické strany Jugoslavie (Slovinec Janez Potočnik), jedna komisařka byla členkou Komunistické strany Řecka (Maria Damanaki). Jeden byl členem Portugalské Maoistické strany (Předseda komise Barosso) a paní Ashtonová, komisařka pro zahraničí, byla členkou Sověty sponzorovaného "mírového hnutí". Členem Komise byl dokonce člen bývalého Nejvyššího Sovětu SSSR - Estonský komisař pro dopravu Siim Kallas.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132371 Re: Čest práci, soudruzi!

2018-06-19 18:44:46

#132370: - Čest práci, soudruzi! 

Je skutečně velmi hanebné, že post bolševické země nominovaly komunistickou pakáž na posty komisažů EK, ale s tím ostatní národní státy EU mnoho opravdu nemohou udělat.  

Jen je potřeba, aby tvůj příspěvek nebyl napsán manipulativně, kdy mezi skutečné komunisty a tedy zločince jako je např. Fulle zamícháš i lidi, kteří měli možná levicové názory na kterých není nic nemravného.