MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení

#132374

2018-06-19 18:54

Belgie už nechce nelegální migranty, navrhuje použít australský model

Přistěhovalecká čtvrť Molenbeek je vyloučeným územím s vysokou koncentrací imigrantů, vysokou zločinností a je líhní islámských teroristů. Většina obyvatel belgické metropole tam málokdy vstoupí. Mnoho Belgičanů má už dlouho pocit, že by politici neměli problémy spjaté s imigrací, kterých je Molenbeek příkladem, přehlížet.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132376 Re:

2018-06-19 18:56:11

#132374: Multikulturní obohacení -  

Živelnou migraci nevítá nikdo, není na tom nic divného, přesto je migrace lidí po Světě věc naprosto přirozená, nezbytná, smysluplná a odehrává se tisíce a tisíce let. Migrace je součástí našich instinktů, inteligence, je podstatou našeho bytí, stejně jako je podstatou našeho bytí multikulturní prostředí, neb tam kde je prostředí monokulturní, nakonec zhyne i bolševník na vlasník vlasní udušení. 

Jediná kdo živelnou migraci do EU byla schopena efektivně řešit, byla paní Merkelová. Velmi efektivně zastavila kampaní ve zdrojových russáckou propagandu vybízející k migraci do EU. Efektivně jednala tam, kde to jen trochu bylo možné nejen o hlídání jejich vlastních hranic, ale také o repatriaci těch, kteří nárok na azyl nemají. 

 

Vypadá to, že jsi objevil "Ameriku" russácký trotle. :-)