MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132379 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybn

2018-06-19 19:32

#132378: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitel 

Můžeš mít pravdu, leč věc bych řekl je velmi vážná pro Sorryáka, neb podvedl skutečné vlastníky karuselu Agrofert. Pokud má TI pravdu, jeho boubelaté odkvetlé koště vlastní prostřednictvím společného jmění manželů půlku Agrofertu a to už jdou žertíky stranou. 

Babiš nikdy nevypadal a nevypdá, jako reálný vlastník Agrofertu, ale vždy vypadal jako luxusní bílý kůň.  Karusel má "vlastního jmění" stejně jako "cízího", nezveřejňuje, kdo ono cizí jmění vlastní, jedná se o cca 60-80 mld., příčem vlastní jmění karuselu Agrofert je vlastně fikce, neboť hodnotu karuselu navyšují "soudní znalci", karusel nikdy nebyl vystaven trhu a tedy jeho tržní hodnota je právě z důvodu obrovského anonymního cizího kapitálu prakticky nulová v lepším případě naprosto neznámá. V žádném případě ale nedosahuje desítek miliard. 

Agrofert se tedy jeví spíše jako masivní pračka špinavých peněz napsaná na "jednu" dnes "dvě Babiš a boubelka" fyzické osoby, než skutečné reálné podnikání. 

Vlastníci této pračky byly Babišem podvedeni, ten jim rozhodně nenahlásil, že půlku majetku získá jeho boubelka a tam se obávám, bude také vznikat velmi velké pnutí. 

TI, OLAF, EK a nakonec i národní ministerstva jistě budou muset výplaty dotací pozastavit, nemohou si dovolit to "přehlížet", tedy karusel se dostane do obrovských problémů, bude muset dojít k jeho "otevření" a prověření celého karuselu, což se opět skutečným vlastníkům vůbec líbit nebude. Zároveň bude muset dojít k masivnímu úvěrování, pokud má karusel vůbec přežít. 

Tedy můžeš mít pravdu, ale věc je jednoznačně velmi vážna, což z vyjádření Babiše bylo naprosto zřejmé. Byl tvrdě zaskočen a je si vědom vážnosti situace. To, že jí silou bude řešit, je naprosto samozřejmé. 

Babišovi je ale zřejmé, že "spadla klec"  a jede v režimu Chorvatského Agrokoru s kterým je již v EU zkušenost.  Byla jen otázka času, kdy to nastane a je dobře, že to přišlo relativně brzo., ale i mne by překvapilo, kdyby se Babiš položil do 6 měsíců.  Minimálně po tuto dobu tu bude další "vláda" Babiš bez důvěry, ale rád se budu mýlit a budu velmi rád, když se ANO StB zhroutí daleko dříve. 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Aféra_Agrokor

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpoc

2018-06-19 20:47:12

#132379: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybn 

Je zajímavé, že zrovna ve chvíli, kdy se jedná o Pocheho. V této chvíli mám pocit, že Poche bude nejspíš jmenován. Podle toho se pozná, jak moc je situace pro Andreje vážná.