MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132382 Re: Re:

2018-06-19 19:59

#132376: - Re:  

    Migrace může být do značné míry i vítána, ale pouze v případě, že mají migranti opravdu snahu se do majoritní společnosti začlenit, jako to bylo povětšinou v případě migrujících obyvatel z Východní Evropy na Západ. Přesto je západní společnost nepřijímala vždy nejvřeleji. Že je tomu s oním přijetím oněch západních obyvatel ke Slovanům i nadále nevalné, o tom vypovídá i rozsudek britského soudu, který bezdůvodně naprosto osvobodil vraha českého občana, což řešil i ministr zahraničních věcí pan Zaorálek.

     Separovaná muslimská gheta naopak o žádné takové snaze naprosto nesvědčí. Několik vysokoškolsky vzdělaných přátel sluníčkářů mezi migranty není absolutně žádným reprezentativním vzorkem, který by vypovídal o asymilovatelnosti afrických muslimů v evropské civilizaci. Propaganda s evropskými elitami svázaných převaděčů dělá své zkázonosné dílo nadále a spiklenecký blábol o tom, že tam dělají propagandu Rusové nejsi schopen nijak dokázat. Mimo jiné bolševici byli multikulturně nastaveni rovněž, prosazovali spolupráci mezi národy, pouze neměli snahu generovat po celém světě rasový galimatiáš, který propagují některé neziskovky. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132385 Re: Re: Re:

2018-06-19 20:06:34

#132382: - Re: Re:  

Separované muslimské gheto jsi ovšem nikdy neviděl nikde v západní Evropě a EU a představuješ si ho podle idiotských videí russácké propagandy na youtube v tom je celý tvůj problém. 

Pokud by se imigrant absolutně včlenil do většinové společnosti, nic by do ní nepřinesl. To není migrace, která má smysl. 

Migranté vždy přinášejí svojí kulturu, zvyky, jídelníček, způsoby oblékání atd. atd.  Proto také máme EU, my v rámci EU již nejsme migranté, jsme občany EU, nikdo na nás nepozná, pokud známe jazyk, odkud jsme a nikdo to také v rámci EU nezkoumá, neřeší, pokud to neřeším my sami. Jsme plnohodnotnými občany EU, je to opravdu jen věc našich jazykových schopností.