MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#132426 Re: Re: Re: Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky? Nemám okupantské bratry!

2018-06-20 10:11

#132425: Evropan - Re: Re: Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky? Nemám okupantské bratry! 

To právě nemůžeš. Kdybys konvertoval od islámu, tak podle práva šaria, Mohamedova příkazu, tě tvoji bývalí bratři ve víře zabijou.

Odpovědi

Evropan

#132428 Re: Re: Re: Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky? Nemám okupantské bratry!

2018-06-20 11:59:55

#132426: - Re: Re: Re: Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky? Nemám okupantské bratry! 

Ty se vyznáš! Nejsi náhodou muslim? Právo šaría mě moc nezajímá, ale nikdy jsem neslyšel o tom, že by mě někdo zabil, kdybych konvertoval k jiné víře. Možná si šaríu pleteš s fatwou, ale ani fatwa neznamená vždy fyzickou likvidaci. Nejsem pro islamisty tak nebezpečný jako Salman Rushdi :))).

Tož studuj dál základy islámu, teroristo! Ale stejně platí, že russký okupant není můj bratr, a koho porazily russké fetky mě zajímá zrovna tak, jako prohlášení spalovače trenek.