MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132747 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-25 10:03

#132740: - Re: Re: Re: Re:  

     Britský volební systém je označován jako systém relativní většiny. V praxi to znamená, že mandát dostane ten, kdo získal nejvíce hlasů. Přeloženo z řeči voliče, počtu hlasů,  znamená to, že voliči zvážili sdruženou otázku CO řešit nejvíc - JAK to řešit - KÝM  se to má řešit,  a největší váhu přisoudili jednomu z kandidátů.

      Vidíme, že  vítěz nemusí být nutně manekýn, a že se nesmí  ani snažit  nejnebezpečnější potíže ignorovat, bagatelizovat či jinak fušovat. Takže až se budete vztekat nad tím, jak je možné, že ten zloduch obalamutil českého voliče,  vzpomeňte si, že jeho soupeři stáli proti masívní převaze zmizelých či naopak natištěných peněz, jakož i mediálních zmínek. K tomu druhému přispěli i hloupí novináři, kteří jeli za kdejakým jeho slintem jak slepice po flusu, hypnotizovaní jak opice hadem.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132763 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-25 14:03:05

#132747: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Výhoda není ve volebním systému, přepočtu hlasů atd. ale v obrovské stabilitě základních parametrů nejen volebního systému, ale např. i daňového,

Největším zlodějem v české politice je bez nejmešních pochybností Miloš Zeman, jen ukradení MUS a russáckého dluhu 120 mld. je naprostá šílenost, k tomu je potřeba připočítat nedozírné následky zdvojnásobení dluhu vlády za 4 roky. 

Přesto byl volen, tedy je naprosto evidentní, že své voliče podvedl, masivně lhal a vydával se za slušného, demokratického politika.