MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#133008 Re: To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyhodí Bureš?

2018-06-30 07:38

#133006: - To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyhodí Bureš?  

Mám takový pocit , že si s paní Malou ještě hodně užijeme, ale nebude to nic pěkného.. Taková malá ambiciozní potvůrka

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#133009 Re: Re: To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyhodí Bureš?

2018-06-30 07:45:17

#133008: - Re: To jako když nezvládne vyhodit předsedu legislativní rady vlády, tak jí vyhodí Bureš?  

V pohodě, Malá je daleko pitomější, než si dokonce myslí i Babiš a to je opravdu co říci. Pokud by totiž Babiš její hloupost odhadl správně, v pudu sebezáchovy by se jí sakra rychle zbavil. 

Je mu to jasné asi tak na polovic, neb Babiš-Pleslův Blesk I - tedy idnes už na tom, jak se Malé zbavit docela intenzivně pracuje :-).  Bureš si nechává otevřená zadní vrátka, kdyby ho Malá chtěla vydírat a kdyby ho chtěla zatáhnout do těch debilit, které společně s manželem páchají na nešťastných lidech. 

Bude to velká legrace nic vážného, přesto se legislativní rada vlády logicky otřese v základech, to je jisté. Kvůli tomu si tam Malou Bureš umístil i kdyby tam měla být 14 dní. 

Mimichodem je vlastně naprosto skvělé, že už s Babišem nikdo alespoň trochu "potentní" (Pelikán, Stropnický) nic mít nechce (Pelikán je přitom ještě extra velké hovado a Stropnický nakonec jeho vstupem do ANO StB také), má už jen lidi naprosto hloupé, maškary, šašky naprosté šílence jako je Metnar s jeho 27 letou náměstkyní, šíleného pitomce na zdravotnictví, který vyměnil ředitelku na Bulovce aby za měsíc potom, zatkli ředitele, kterého jmenoval, ovara Brabečka co už si hledá uplatnění a nechává zastavět super úrodnou půdu na jihu Moravy, PPP zlodějiny Ťok, kdy PPP zlodějinami kradl už idiot Zeman, maškary z MPSV, MMR, které bezpečně vůbec neutší, co se kolem nic děje.

ANO StB je ve finále, je složeno jen s debilů, jejich poslanci raději vůbec nic neřikají, nikde nevystupují raději se stali neviditelnými.  

ANO StB už se řítí do kanálu, neb to co napáchají lidé, které Babiš jmenoval, tak to bude masakr, neb není ani těch nejmenších pochybností, že tuhle partu okrade každý jen trošku potentnější úředník a oni se mu pod to ještě rádi podepíší :-) a nechají se za to v klidu zavřít, až policie a především státní zástupci začnou fungovat normláně, tedy až Bradáčová placená z karuselu Agrofert půjd do ........  neboť je to ona, která všechny zlodějiny (dotace, korunové dluhopisy, využívání půdy, který jim nepatří, přeprodeje firem uvnitř karuselu.....) kryje, záměrně je nevyšetřuje.