MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#133114 Re: ČT nikdy nebude hlásnou trobou zemandrtálců! Ti ať si sledují Soukupovizi.

2018-07-02 08:17

#133101: -  

Přisuzuješ vliv hlavlistů na Českou televizi tomu, že se havlisté řídí heslem, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí? No pak je to ale snad dobře, ne? Kdo chce šířit lži a nenávist, ať sleduje Prímu nebo Barrandov. Je zvláštní, že zemandrtálci a okradmůry všude vykřikují, že pravdoláskařskou ČT nesledují, ale neustále na ní nadávají, z čehož pramení, že ji asi sledují vášnivěji a častěji než třeba já. Nevím, proč by ČT měla od rána do večera střídat jen projevy hradního ožraly s dechovkou. No a sledovanost zpravodajských pořadů jasně naznačuje, co lidé považují za zpravodajství a co za propagandu. To ale ovládnutím rady ČT nezměníte.

No a taky přesně nevím, koho považuješ za majoritu národa. Vždyť většina národa hradního ožralu nevolila. Lidé volili pana Drahoše a ti, co si nemohli vybrat, tak nevolili. Zisk 52% hlasů těch, kteří šli k volbám, není žádná zásadní výhra.

http://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/sledovanost-a-spokojenost/

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#133115 Re: Re: ČT nikdy nebude hlásnou trobou zemandrtálců! Ti ať si sledují Soukupovizi.

2018-07-02 08:21:24

#133114: Evropan - Re: ČT nikdy nebude hlásnou trobou zemandrtálců! Ti ať si sledují Soukupovizi. 

Je symtomacké, že voliči Miloše Zemana, Andrej Babiše, Okamury i Filipa nejsou schopni identifikovat jejich lhaní. Nečtou jejich projevy ve Sněmovně, nesledují co říkají, nesledují jak jednají, jakými lidmi se obklopují. 

Je snadné věřit lžím, tak to dělají. Volič Zemana, Babiše, Okamury a Filipa vůbec neví, co tito lidé dělají, říkají, jestli to co říkají koreluje s jejich jednáním, ale přitom žijí v neotřesitelném bludu, že právě tito čtyři jsou ztělesněním pravdy. 

Jen příklad, nikdo nikdy neviděl StBáka, který by mluvil pravdu, nekradl, nepodváděl, ale StBák Babiš, který je okradá dnem i nocí  (už jen zadlužováním státu v době dlouhodobého růstu HDP) v nich svým lhaním o sobě vyvolal dojem, že ani není StBák. 

Nikdo z voličů Zemana, Babiše, Okamury či Filipa by nechtěl být v russákově ani v Číně, nikdo z nich by tam nechtěl být zaměstnancem, důchodcem, školákem na jakékoliv úrovni, natož vážně nemocným člověkem a přitom těmto čtyřem věří každou hloupost, kterou prohlásí o EU, přestože se jedná o lži či jinak řečeno záměrné zkreslování reality.