MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#133221 Re: Re:

2018-07-04 18:00

#133220: - Re:  

A máme o tom shromáždění nějaký jiný zdroj informací? ČT o tom ani nekvákla, Aktualne.cz totéž. Kde se dočtu tedy skutečnost, když v Parlamentních listech ne

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#133222 Re: Re: Re:

2018-07-04 18:11:25

#133221: - Re: Re:  

Putinovy listy jsou nedůvěryhodné, pokud se mělo nějaké shromáždění uskutečnit, najdeš to v rejstříku magistrátu. Svolavatel mí povinnost to Magistrátu oznámit. Tedy to co napíší Putinovy listy nemusí a v drtivé většině nemá dokonce vůbec nic společného s realitou, případně je tam na čemsi reálném vyfabulován nějaký naprostý blábol. 

Pokud o tom ostatní noviny neinformovaly, tak to mohlo být klidně tím, že to bylo marginální, nepodstatné z hlediska celé společnosti, kterou aktuálně, ihned, idnes a např. novinky pokrývají. Mohlo to být také tím, že se žádná "demonstrace" či o čem to blábolíš svolána nebyla, tedy Magistrát o ní nebyl informován. 

Nevím, jestli existuje regionální důvěryhodný zdroj, kde by se to mělo objevit, např. web MHMP nebo nějaké regionální "noviny" pro Prahu 1, je to možné, nesleduji to. 

V každém případě, Putinovy listy nejsou zdrojem informací, ale zdrojem politického bulváru, jak to správně uvádí jeden z mála živých přispěvatelů PL Petr Žantovský. Správně definuje, že zprávy v daném "názorovém" serveru nemají žádnou hodnotu mimo jiné i proto, že se zašťiťováním "názorovým serverem" Putinovy listy vyviňují z šíření poplašných zpráv a tedy odpovědností za to co publikují, proto je také drtivá většina toho, co tam je publikována věcně anonymní. 

Nic složitého na tom opravdu není. 

www.zvolsi.info

 

Evropan

#133229 Re: Re: Re:

2018-07-04 20:20:14

#133221: - Re: Re:  

"Kde se dočtu skutenost, když v Parlamentních listech ne" - ty si tak báječně protiřečíš. V Prorusských listech sázkařského magnáta, kde se zveřejňují hlavně zaplacené informace, se přece SKUTEČNOST nemůžeš dočíst. Prorusské listy jsou tzv. alternativní, ne skutečné. Navíc nevím nic o tom, že by se nějaká demonstrace svolávala. Ale když tam byli desetitisíce proti eštébákovi, to si taktně mlčel, co? O této SKUTEČNOSTI snad Prorusské listy neinformovali? Neskutečné ...