MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134530 Re: Re: Re: Re: Jestli tu někdo chtěl cosi "vyšlechtit" tak to bezpochyby byli ruští komunisté....

2018-07-24 06:31

#134517: - Re: Re: Re: Jestli tu někdo chtěl cosi "vyšlechtit" tak to bezpochyby byli ruští komunisté.... 

Proč myslíš, že tady o EU nikdo nic neví?  Každý den jsou o ní v TV desítky zpráv. Zničila výrobu oceli, zničila výrobu cukru, ... 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134534 Re: Re: Re: Re: Re: Jestli tu někdo chtěl cosi "vyšlechtit" tak to bezpochyby byli ruští komunisté..

2018-07-24 06:47:51

#134530: - Re: Re: Re: Re: Jestli tu někdo chtěl cosi "vyšlechtit" tak to bezpochyby byli ruští komunisté.... 

Nikoliv. Na regulaci výroby cukru jsem se dohodli v rámci EU, podobně jako na regulaci např. vinic, které budou pobírat dotaci v zemědělství. Nikdo nikomu nebránil mit cukrovar či vinice mimo regulaci, nemohl ovšem počítat s tím, mu my občané EU zajistíme odbyt a ze svých daní mu přispějeme na jeho podnikání. 

Není na tom nic hanebného, my občané EU jsem se dohodli, že budeme podporovat např. zemědělce, dohodli jsem se na tom, že nebudeme provádět kontroly na vnitřních hranicích EU, které EHS zrušilo už před rokem 1989. 

EU je úžasná např. i v tom, že vytvořila stálou platformu, kde politici EU i Evropy mohou potkávat a řešit správu veřejného prostoru celé Evropy.

Věřím velmi, že taková věc Rusku velmi vadí, neboť společné řešení veřejného prostoru v Evropě neumožňuje generovat lokální konflikty, okupaci atd. jako to Rusko předvedlo a předvádí na Ukrajině. 

Pokud ti EU vadí, dnes ti nikdo nebrání se odstěhovat, udělej to, neboť EU v této zemi nezničila nikdy nic. Pokud tu někdo něco zničil tak např. Miloš Zemam tím, že okradl občany o ruský dluh v objemu 140 mld. zničil důvěru v politiky. 

---------------

Např. občané ČR zjevně netuší, že v EU rozhodujeme společně, jaké instituce EU má a k čemu slouží, jak vznikají a co spravují. Pokud by to tušili, nemohli by nikdy uvěřit blábolům Okamury, Zemana, Babiše či třeba Zahradila s Klausem mladším i starším.