MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134669 Re: Re: Re: Re: Proradný dementní a prolhaný Ovar

2018-07-26 07:29

#134668: - Re: Re: Re: Proradný dementní a prolhaný Ovar 

Pořád stejná zkušenost. Když něco vypadá křivácky, tak to taky křivácké je.  Nemá smysl to podpírat. Naopak má smysl od toho hned jít dál. A  co nejdál a co nejrychleji. Minimalizuje to již vzniklou chybu. A taky škody v budoucnosti, které přijdou.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134673 Re: Re: Re: Re: Re: Proradný dementní a prolhaný Ovar

2018-07-26 07:40:27

#134669: - Re: Re: Re: Re: Proradný dementní a prolhaný Ovar 

Je to tak, před kriminalitou nás primárně nechrání policie, soudy či dokonce armáda, ale primárně jsou to naše sociální vazby, s kým se stýkáme, s kým obchodujeme, ty také polici i soudům kriminální prostředí zviditelňují. 

Je zajímavé, že stát v nouzi si takové sociální vazby "vynuceje" např. tím, že přenáší odpovědnost za neplacení DPH na ty, kdo s neplatičem obchodují. Je to naprosto absurdní a zločinné, ale co jiného vlastně čekat od trestně stíhaného křivopřísežníka na zdraví jeho dětí a StBáka Babiše. 

Hlavním problémem trestně stíhaného StBáka Babiše v poziici premiéra je vlatně to, že je obrovské množství lidí nuceno se stakovou osobou potkávat, jednat s ní, či dokonce i obchodovat v případě dodavatelů státu. Za normálních okolností by se ovšem přece každý slušný člověk takové osobě vyhnul obrovským obloukem. S Bašem je to dokonce problematické i proto, že on sám žije v představě, že kriminálníkem, Stbákem, nomenklaturním komunistou není, že vše co dělá je "legalne" a "sorry áko, ja som sůdy vyhral".