MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134683 Re: Re: Re: Re: Re: Voliči Miloše Zemana mají vlastně obrovský problém: Neví, proč Miloše Zemana vol

2018-07-26 08:27

#134680: - Re: Re: Re: Re: Voliči Miloše Zemana mají vlastně obrovský problém: Neví, proč Miloše Zemana volili. 

Časová osa se v politice velmi prodloužila na jedné straně a na druhé se zkracuje. Těžko říci do bude. 

V každém případě, po přečtení celé zprávy OLAF tedy i vajádření karuselu Agrofert člověk má dojem, že měl být Babiš před soudem už před mnoha a mnoha lety. 

Další věci je absurdní navyšování majetku karuselu Agrofert pomoci prodejů a nákupů akcií firem po časovém testu jejich navýšení hodnoty a tedy nedanění zisku z prodeje akcií, zajišťují "soudní znalci" neboť karusel Agrofert nikdy nebyl vystaven tržnímu prostředí firem tedy burze. Babiš každých 10 dní prodává či nakupuje firmu dle jeho vlasntího vyjádření 700 firem za 20 let, proto karusel Agrofert. 

Uvidíme, jsme ale ve fázi, že Babiš klidně tento stát zničí jen proto, aby se trestnímu postihu vyhnul a na tom aktivně nyní pracuje, viz. jeho vyvedení karuselu Agrofert na Slovensko. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134710 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voliči Miloše Zemana mají vlastně obrovský problém: Neví, proč Miloše Zemana

2018-07-26 09:29:45

#134683: - Re: Re: Re: Re: Re: Voliči Miloše Zemana mají vlastně obrovský problém: Neví, proč Miloše Zemana vol 

Bureš stejně jednou zdrhne....  Proč by proboha hromadil takový strašný majetek ?... Na stará kolena už má dávno dávno někde koupenou vilu v Karibiku... Všem se jen vysmívá...Tak jako jeho kolegové zločinci Kožený, Krejčíř a další pánové. Češi pak budou zase s křížkem po funuse nadávat, že to nevěděli, že je gauner, že jim to nikdo neřekl.. bla bla bla.. Stále dokola se opakující česká neponaučitelnost. Už  jednou zdrhl ze Slovenska do Čech  - takový malý nácvik