MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#134701 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:11

#134695: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Musíš si uvědomit o islámu jednu elementární věc. K islámu lze konvertovat naprosto krátkou citací šahády. Dále, každé nalezené dítě v muslimském světě je automaticky muslim, a je tedy islámu zavázáno. Z těch 1.5 miliardy lidí bohužel přečetlo korán jen jejich nepatrný zlomek. Tedy závazné, zvláště pak v sunnitském islámu, je to, jak písmo vyloží ten, kdo mu zrovna nejlépe rozumí. Jestliže některý imám nasměruje člověka k teroristickému úkonu, je to pro daného člověka dokonce ctí jej poslechnout. Bojové pasáže medínského koránu jsou vždy nadřazeny pasážím koránu mekkánského, protože pasáže medínského koránu byly ověřeny více svědky o tom, že je prorok Mohamed skutečně pronesl. To je závazné pro každého muslima, žádný se z toho nevyvleče. Tedy tvé představy o tom, že lze nějak srovnávat islám z jiným druhem sektářství a že to lze stavět na stejnou úroveň jsou dost naivní.

 


Nepřihlášený uživatel

#134702 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:14

#134689: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Co vlastně chceš říci tím že 1.5 miliardy muslumú zpravuje svůj veřejný prostor? Znamená to že kdyby bylo hitlerovců 1.5 miliardy a budou zpravovat veřejný prostor, že to bude v pořádku?

 


Nepřihlášený uživatel

#134703 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:16

#134695: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Nevidím problém. Jeden obvod, jeden mandát. Jeho Veličenstvo volič ať promluví. 

Evropan

#134704 Re: Re: Bulvár jásá! Má o čem psát.

2018-07-26 09:18

#134699: - Re: Pedofilní ... 

Peter Fonda je neomarxistická extremistická multikulturní lůza? Tak taková hesla už si pamatuji jen z doby, kdy vycházelo Rudé právo. Tam měli také taková debilní hesla. A to, že Trumpetkovi poskoci odebírají děti matkám a umísťují je bůhví kam a ke komu, to ti asi nevadí.

Tak ti nevím. Seš tak hloupej nebo seš jen fanatický fanoušek Trumpa a USA?

A vrahové nezletilých u nás ti nevadí? A přitom na pohled takový Slušný hoch.

https://www.novinky.cz/krimi


Nepřihlášený uživatel

#134705 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:19

#134700: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Je to jen o tom, že ty si nechceš přiznat o islámu jeho nebezpečnost, jako mnoho lidí za Hitlera podcenilo jeho nebezpečnost. Nakonec muslimové sloužili v nacistických SS. Jejich bojová hodnota byla sice nevalná, to však dorovnávali svojí krvelačností.

 

Evropan

#134706 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:21

#134705: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Mám tomu rozumět tak, když zmiňuješ Hitlera, že všichni křesťani jsou fašisti? To si mám přiznat?


Nepřihlášený uživatel

#134707 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voliči Miloše Zemana mají vlastně obrovský problém: Neví, proč Miloše Ze

2018-07-26 09:23

#134691: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voliči Miloše Zemana mají vlastně obrovský problém: Neví, proč Miloše Zemana 

Popravdě Miloše Zemana mi vůbec nechybí. Natož jeho rozumy. Ba právě naopak.


Nepřihlášený uživatel

#134708 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:24

#134698: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Jestli někdo nasměruje kohokoliv za pomoci jakékoliv víry v dobrý smysl bytí na tomto světě ke zločinu, je to základní prohřešek proti víře v dobré bytí na tomto světě. 

Tedy tvé představy a realita jsou opravdu něco úplně jiného. 

To, že se mezi 1,5 mld. lidí najdou zločinci, kteří manipulují s druhými je naprosto jasné, to je realita světa. 

Současné Rusko je prakticky výhradně složeně z obětí komunistických represí a z pachatelů komunistických represí, či z potomků obětí a potomků pachatelů. To je skutečně extrémní příklad, co dokáže politická sekta. 

V Evropě opravdu neřešíme problém s politickými sektami s vazbami na islám, řešime obecnou kriminalitu - zločince, teroristy. Co řešíme ale v politice je politické sektářství konumistické a nacistické, které tvrdí, že problém není u nich, ale je kdesi jinde, když vytváří dojem, že kriminalita a terorismus je spojen se podobným druhem sektářství, který právě komunisitcké a nacistické sekty představují, aby tím vytvářely dojem, že s nimi problém není. 

Samozřejmě, že si uvědomujeme, že je porblém s terorismem.  Západ s terorismem podporovaným či dokonce placeným komunisty z komunistického bloku měl problém celou studenou válku a má prostředky jak terorismus řešit. To, že se takové věci nelze zbavit plně je bohužel také realita - terorismus se prudce omezil v rámci pádu komunistických totalit, ale období netrvalo dlouho.

Měli jsem si možná uvědomit, že Rusko nevyškolilo teroristy po tisících z celého světa jen tak pro nic za nic a že tito se jistě někde bojeví, obzvláště, když Rusko ani po pádu komunismu seznamy jimi vyškolených teroristů nezveřejnilo. 

Západ je skvělý v tom, že je efektivní, tedy my jsem efektivní, dnes už čísla migrantů jasně ukazují, že žádná migrační krize neexistuje a to aniž by se realizovaly šílenosti, které navrhoval Miloše Zeman. Je to využítí znalostí západu z migračních krizí, kterými prošel po válce a kde my jsme byli ti, kdo tam imigraovali. 


Nepřihlášený uživatel

#134709 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:29

#134705: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Platí to co jsem již řekl, lidé věříci v dobrý smysl bytí na tomto světě logicky nepáchají zločiny nacismu, komunismu, či jiných všemožných sekt. Proč by takovou věc dělali? Jak by tím osvědčili svojí víru v dobrý smysl bytí na tomto světě? K čemu by jim bylo páchat takové zločiny? 

Proto je hloupé si myslet, že zločinec je věřící muslim, křesťan či žid. Není to tak složité pochopit. Proto je také hloupé generalizovat, že každý terorista je muslim, žid či křesťan, protože se vnějškově projevuje jako křesťan, muslim či žid. 

Hitler nebyl křesťan, ale zaručeně to byl nacista, není na tom nic tak složitého k pochopení. Stejně tak je problém s komunisty, neboť zločinec Stalin byl opravdu komunista, neprojevoval se jen jako komunista, byl to komunista. 

Proto velmi pečlivě řešme problém s KSČm přímo napojené na současné Rusko stejně jako  problém s neonacistikou SPD, která do země pozvala neonacisty z celé Evropy. 


Nepřihlášený uživatel

#134710 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voliči Miloše Zemana mají vlastně obrovský problém: Neví, proč Miloše Zemana

2018-07-26 09:29

#134683: - Re: Re: Re: Re: Re: Voliči Miloše Zemana mají vlastně obrovský problém: Neví, proč Miloše Zemana vol 

Bureš stejně jednou zdrhne....  Proč by proboha hromadil takový strašný majetek ?... Na stará kolena už má dávno dávno někde koupenou vilu v Karibiku... Všem se jen vysmívá...Tak jako jeho kolegové zločinci Kožený, Krejčíř a další pánové. Češi pak budou zase s křížkem po funuse nadávat, že to nevěděli, že je gauner, že jim to nikdo neřekl.. bla bla bla.. Stále dokola se opakující česká neponaučitelnost. Už  jednou zdrhl ze Slovenska do Čech  - takový malý nácvik


Nepřihlášený uživatel

#134711 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voliči Miloše Zemana mají vlastně obrovský problém: Neví, proč Miloš

2018-07-26 09:30


Nepřihlášený uživatel

#134712 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voliči Miloše Zemana mají vlastně obrovský problém: Neví, proč Miloše Ze

2018-07-26 09:33

#134710: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voliči Miloše Zemana mají vlastně obrovský problém: Neví, proč Miloše Zemana 

Vzhledem k tomu, že trestný čin pro který je vyšetřován, má nepodmíněnou trestní sazbu, je opravdu velmi pravděpodobné, že se bude chtít trestnímu postihu vyhnout i uprchnutím. 

Karusel Agrofert nakonec ani nevypadá tak, že by jej Adnrej vlastnil. Andrej spíše vypadá, jako luxusní bílý kůň. Ivica Todorič z dvojčete karuselu Agrofert z Agrokoru to zkusil v GB. 

Pokud bude Babiš někam utíkat, řekl bych že do Ruska. 


Nepřihlášený uživatel

#134713 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:35

#134706: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

  Jen tvrdím, že když zvrácené ideji věří 1.5 miliardy lidí, neznamená to, že to není nebezpečné, zvláště pak pro jakoukoli demokracii. Když bude na planetě 1.5 miliardy revolucionářských trockistických , či maoistických komunistů, bude podle tebe komunismus v pořádku? Myslím že ne!

 Je tedy islám v pořádku jenom proto, že západ se tak docela bez arabských surovin ještě úplně neobejde, a musí ho tolerovat z politických důvodů, ačkoli jeho nebezpečnost pro demokracii je zjevná? Ne, já myslím že není v pořádku.

Křesťanství do toho netahej, to je určitým historickým základem i evropských právních systémů všeobecně. Ty ovšem islamisté do budoucna rozhodně tolerovat nehodlají, i když se tak budou ze začátku tvářit, že je respektují.

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#134714 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:45

#134713: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Islám je v pořádku protože je jeho součástí víra v dobrý smysl bytí na této zemi. Protože je jeho součástí Starý zákon a desatero a protože si 1,5 mld. muslimů spravují veřejný prostor sami a v drtivé většině v souladu s desaterem, pokud takto zjednodušíme etalon dobrého spravování veřejnho prostoru. 

Jistě je dobré zkoumat, jak v souladu je společnost se svými pravidly. Zároveň nesmí dojít k hloupé generalizaci, že nesoulad vnějšího projevu společnosti znamená, že všichni občané daného státu jsou zločinci. Nebyli jsme všichni komunistickými zločinci, přestože jsme byli nuceni v komunismu žít, platí to z o nacismu. Zároveň ale tím není relativizována nebezpečnost komunismu a nacismu. 

V principu ale islám není zločinecká idologie, což je rozdíl proti komunismu a nacismu. Tam je princip zločinnosti přímo součástí těchto ideologií. To bohužel je potřeba v Evropě potřeba řešit i to, že právě tyto sekty vytvářejí dojem, že problém je ve svobodě viry, vyznání. 


Nepřihlášený uživatel

#134715 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:45

#134709: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Oni řeknou věřícímu jednoduchou věc: Nebránit lichvářskému imperialistickému západnímu satanizmu je rovněž zločin! Jak se k tomu bratře postavíš? Písmo o tom hovoří ovšem jednoznačně!! A věřící poslechne a to nejen ten neinteligentní, který neumí korán ani přečíst ale i takový, co dosáhl západního technického vzdělání, jako například džihádista John. Ten vystudoval Westminsterskou univerzitu informačních technologií. 


Nepřihlášený uživatel

#134716 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:53

#134715: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Stále dokola směšuješ neslučitelné. Zločince s věřícím muslimem, židem či křesťanem. Je absurdní, že by skutečně věřící muslim, žid či křesťan chtěl páchat zločiny obzvláště na životech lidí. 

Utápíš se hloupé nenávisti, přitom tě do ní tlačí politické sekty komunistů a nacistů KSČm a SPD, právě proto, aby tě znežuili např. k další komunistické revoluci. 

Vytrhnout z kontextu jednu větu z Ústavy umí i idiot Miloš Zeman - není ze svého jednání opovědný :-), přitom bohorovně pominul, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona, že má Ústava preambuli, kde jasně říká, že jednání každého občana musí být odpovědné k sobě i celku a že je ČR v dodině demokratických zemí. 

Tedy nevytrhávejme věci ze Starého, Nového zákona, Koránu z kontextu desatera. Je logicky velmi dobré se vyvarovat lichvě, na tom opravdu není nic, co bychom neměli činit.

Proto je absurdní, když Babiš předstauvje člověka, která mít moc nad desítkami miliard v Praze a přitom investuje do lichvy Petra Stuchlíka, kde bychom také mohli "vytrhnout" z kontextu Starého i nového zákona, že víra ve zlaté tele je nebezepečná, když Stullík říká, se nabídka od Babiše (StBák, komunista - tedy primární odmítač exsitence dobra :-)) neodmítá. Můžeme se klidně o tom bavit tak, že si přímo nabíhá na zlo - kterému se obykle říká ďábel. Je to ale zbytečné. 

Stačí znát příběhy Starého a Nového zákona a Babiše se Stuchlíkem se vyvarujeme, protože podobné příběhy Babiše s Stuchlíkem jsou tam mnohokrát popsány i s důsledky, které to mělo, když jsme se jich tehdejší lidé nevyvarovali.  Je dobré, že se s nimi stýkat nemusíme. 

-------------

Mimochodem je velmi zajimavé, jak se ve Starém zákoně k desateru dospělo, Starý zákon desaterem ani náhodou nezačíná. 

 


Nepřihlášený uživatel

#134717 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:54


Nepřihlášený uživatel

#134718 Re: Re: Re: Voliči Miloše Zemana mají vlastně obrovský problém: Neví, proč Miloše Zemana volili.

2018-07-26 09:58


Nepřihlášený uživatel

#134719 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:58

#134714: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

ad:  V principu ale islám není zločinecká idologie, což je rozdíl proti komunismu a nacismu. Tam je princip zločinnosti přímo součástí těchto ideologií. 

Je totiž chybou, že tak nemohl být dosud západním světem označen kvůli surovinové závislosti.

Argument, že v sobě islám obsahuje desatero z něj nedělá to stejné, co je křesťanství, nebo židovská víra. To dokazuje i okolnost, že ačkoli by měli být "lidé knihy" dle koránu respektováni natolik, že nesmí být podrobeni konverzi k islámu násilím, to nebrání muslimům židy a křesťany zabíjet, když je to potřeba. Jejich zabití nerovná se násilné nucení konvertovat, což je logické.

Mimo jiné k jiným druhům víry, které nepatří mezi abrahamovská náboženství, žádný respekt v písmu koránu definován není, co si pak lidé jiné víry mají proti islamistům počít?

 


Nepřihlášený uživatel

#134720 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 10:06

#134719: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Už jsem to vysvětloval výše, vythnou z kontextu prinicipu dobra - smyslouplného bytí na zemi, dobra Ústavy umí i idot Miloš Zeman, na tom opravdu není nic složitého. 

Pan Peroutka to v jednom svém textu velmi pečlivě vysvětloval. 

Komunismus i nacismu v principu má jako základní myšlenku neexistenci dobra - je to princip komunismu i nacismu, který je počátkem těchto ideologií. To v islámu, židovství ani křesťanství či třeba budhismus nelze najít, ale lze si v sugerovat, obzvláště pokud je dotyčný komunista či nácek. V tom je základní rozdíl politických sekt, protí víře v dobrý smysl bytí na tomto světě. 

Co se týče respektu k jiným náboženstvím, která stejně jako ty ostatní jsou pstavena na víře v dobrý smysl života na zemi, je součástí už toho, že jsou právě na principu v dobrý smysl bytí na této zemi postavena. To, že ty hledáš nerespekt, neznamená, že v tam je, když přitom princip je jasný - dobrý, smluplný (aby nebylo použito slova, která komunisty a nácky dráždí) smyl života, tam je tolerance ke každému, kdo věří v dobrý smysl života naprosto jasná, je součástí dané víry. 

 


Nepřihlášený uživatel

#134721 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 10:11

#134716: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

ad: Utápíš se hloupé nenávisti, přitom tě do ní tlačí politické sekty komunistů a nacistů KSČm a SPD, právě proto, aby tě znežuili např. k další komunistické revoluci. 

Já jen tvrdím, že islám je nebezpečný z mnoha různých důvodů. Jedním z dalších je i ta zjevná skutečnost, že se kolem islámu vytvářejí uzavřené komunity, což je vlastně v zásadě dokonce proti ideji sorosovské otevřené homosexuální společnosti. Tyto uzavřené komunity jsou podhoubím terorismu.

Dělá to snad ze mne komiunistického revolucionáře? Jak jsi k tomu dospěl, že já jsem revolucionář?

 

 

 

Evropan

#134722 Re: Argumentační klam

2018-07-26 10:16

#134713: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Vyjadřuješ se jako ultrakatolík. Každý muslim je potenciální terorista, ale zatímco ve jménu křesťanské víry (resp. spíše jejím zneužitím) došlo k povraždění více lidí, ale křesťané nejsou potenciální teroristé? A proč do toho nemám tahat křesťanství, když ty si začal s motáním náboženství a terorismu? A kam zahrneš masového vraha Al-Asáda? Ten má na svědomí více než 300.000 mrtvých Syřanů. Kolik lidí zavraždili ti tvoji zvrácení islamisté? A když Al-Asáda podporuje Putler, který má na svědomí další tisíce mrtvých na Ukrajině, v Gruzii a dalších státech bývalého SSSR, tak jak se s tím vyrovnáš z pohledu náboženství?

Terorismus je mocenský boj, který zneužije jakékoli náboženství nebo ideologii. Ostatně v případě IRA proti sobě klasicky stáli protestanti a katolíci. Tedy válka v rámci jedné víry. Má to ta víra obsažené v sobě? V Bibli o protestantech pokud vím není ani slovo, takže asi ne.

No a když si zmiňoval ty komunisty - když je v Číně přes jednu miliardu komunistů, není to pro nás větší nebezpečí? Zvlášť při pohledu na namlouvání krtka a pandy, kde roli Kecala hraje hradní ožrala.

Evropan

#134723 Málem jsem ji zabil, chlubil se taxikář!

2018-07-26 10:19

V úterý v odpoledních hodinách upozornila jedna z obyvatelek Prahy 1 taxikáře u Karlova mostu, že stojí se svým autem v pěší zóně. Ten na její upozornění zareagoval fyzickým útokem a udeřil ji do tváře. Ihned po incidentu nasedl do auta a odjel.

https://www.seznamzpravy.cz/prazsky-taxikar

Pro pražské taxikáře je asi žena něco podřadného. Baví se o ní jako o věci.

 


Nepřihlášený uživatel

#134724 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 10:23

#134720: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

U islámu je problém ten, že se navíc snaží zlo vymítit na pozemské rovině. O křesťanství to tak doslova říci nelze, tam je spíš úkolem člověka zlu odolávat. Tato závazná povinost zlo na pozemské úrovni likvidovat dělá bohužel z islámu nebezpečnou ideologii a vytrhává ho z okruhu ostatních náboženství. Okolnost, že je tomu zavázáno 1.5miliardy lidí na planetě, je vlastně naprosto děsivá. Tím lze islám zařadit na stejnou úroveň, jako je nacistická ideologie. Je také důležité zmínit okolnost, že dle islámu je schvalování holokaustu zavrženíhodné a je to zcela proti bohu. Je povinností muslima popírat holokaust.

 


Nepřihlášený uživatel

#134725 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 10:23

#134721: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Stále dokola si vytváříš dojem, že jsou nepravosti spojené s k vírou v dobrý smysl bytí reprezentovaný islámem. V minulosti by to bylo pro tebe židovství, které "také vytvářelo uzavřené komunity". 

Tvdíž, že je islám nebezpečný, aniž bys věřil v existenci absolutního dobra a dobrého smyslu bytí na této zemi. Problém není ve víře v dobro, ale v tvých představách a přisuzování zla víře v dobrý smysl bytí. 

To je skutečně komunistický způsob nazírání na svět.