MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134693 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 08:48

#134689: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Já jen nechci, aby muslimové zpravovali český veřejný prostor. Protože jejich zpráva veřejného prostoru je často doprovázena různými druhy teroru. Muslimové nemají k demokracii ostatně žádný vztah. Co ti na tom vadí? Copak ty jsi muslim?

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134695 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 08:56:26

#134693: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Mám problém se sektami všeho druhu, nemám problém s věřicími lidmi. Tedy mám problém s tím, když veřejný prostor spravují komunisté u nás KSČm či neonacisté u nás SPD, zkušenost v Evropě máme s těmito sektavi děsivou a stejně tak mám problém s každou další sektrou obzvláště, pokud chce získat politickou moc. 

Nemám ovšem problém s žádným věřícím člověkem, který usiluje o politickou moc za předpokladu, že ctí Ústavu a Všeobecnou deklaraci lidských práv. Stejně jako nemám problém s ateistou, která usiluje o politickou moc a není členem politických sekt a ctí Ústavu a Všeobecnou deklaraci lidských práv, proto jsem si tyto dokumenty vytvořili, abychom byli schopni definovat, kdo může politickou moc mít a nebude touto mocí ohřovat občany a či dokonce jí bude ideálně spravovat ve prospěch všech občanů, což jde tak, že se ctí celá Ústava v celé její šíři. 

V ČR ale řešíme problém s politickými sektami KSČm, SPD a ANO StB a pochybuji, že kdekoliv jinde v Evropě se řeší problém s jiným druhem politických sekt. To, že neonacistické i neokomunistické politické sekty vytváří dojem, že máme řešit problém, který neexistuje, abychom neřešili problém, který je přímo s nimi je naprosto samozřejmé, dělají to tak všechny sekty a vždy. 

Evropan

#134700 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:10:37

#134693: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Muslimové zaplavují veřejný prostor? A není to tak, že máte problém s rozpoznáním skutečnosti od propagandy? To, že Pitomio, Konývka nebo Eštébák mluví o muslimech jako o lidech, které tu nechtějí, tak to neznamená, že tu v nějaké velké míře jsou, a že dělají problémy. Mají pár prodejen a restaurací, jsou tu jako podnikatelé nebo doktoři. A komu to vadí? Před lety nikomu, dnes je z toho politické téma. A přitom řada z nich od nás raději kvůli naší agresivní xenofóbii odešla. A třeba v případě doktorů nebo provozovatelů restaurací je to podle mě škoda.