MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134695 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 08:56

#134693: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Mám problém se sektami všeho druhu, nemám problém s věřicími lidmi. Tedy mám problém s tím, když veřejný prostor spravují komunisté u nás KSČm či neonacisté u nás SPD, zkušenost v Evropě máme s těmito sektavi děsivou a stejně tak mám problém s každou další sektrou obzvláště, pokud chce získat politickou moc. 

Nemám ovšem problém s žádným věřícím člověkem, který usiluje o politickou moc za předpokladu, že ctí Ústavu a Všeobecnou deklaraci lidských práv. Stejně jako nemám problém s ateistou, která usiluje o politickou moc a není členem politických sekt a ctí Ústavu a Všeobecnou deklaraci lidských práv, proto jsem si tyto dokumenty vytvořili, abychom byli schopni definovat, kdo může politickou moc mít a nebude touto mocí ohřovat občany a či dokonce jí bude ideálně spravovat ve prospěch všech občanů, což jde tak, že se ctí celá Ústava v celé její šíři. 

V ČR ale řešíme problém s politickými sektami KSČm, SPD a ANO StB a pochybuji, že kdekoliv jinde v Evropě se řeší problém s jiným druhem politických sekt. To, že neonacistické i neokomunistické politické sekty vytváří dojem, že máme řešit problém, který neexistuje, abychom neřešili problém, který je přímo s nimi je naprosto samozřejmé, dělají to tak všechny sekty a vždy. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134701 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:11:39

#134695: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Musíš si uvědomit o islámu jednu elementární věc. K islámu lze konvertovat naprosto krátkou citací šahády. Dále, každé nalezené dítě v muslimském světě je automaticky muslim, a je tedy islámu zavázáno. Z těch 1.5 miliardy lidí bohužel přečetlo korán jen jejich nepatrný zlomek. Tedy závazné, zvláště pak v sunnitském islámu, je to, jak písmo vyloží ten, kdo mu zrovna nejlépe rozumí. Jestliže některý imám nasměruje člověka k teroristickému úkonu, je to pro daného člověka dokonce ctí jej poslechnout. Bojové pasáže medínského koránu jsou vždy nadřazeny pasážím koránu mekkánského, protože pasáže medínského koránu byly ověřeny více svědky o tom, že je prorok Mohamed skutečně pronesl. To je závazné pro každého muslima, žádný se z toho nevyvleče. Tedy tvé představy o tom, že lze nějak srovnávat islám z jiným druhem sektářství a že to lze stavět na stejnou úroveň jsou dost naivní.

 


Nepřihlášený uživatel

#134703 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:16:35

#134695: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Nevidím problém. Jeden obvod, jeden mandát. Jeho Veličenstvo volič ať promluví.