MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134694 Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 08:50

#134688: - Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Ani to ani náhodou nelze tvrdit. Přesné je, že současní teroristé jsou zločinci, političtí sektáři, kdy se mnohdy prezentují, jako muslimové. 

Proč to dělají je potřeba zkoumat, proč je z velké části jistě vyškolilo Rusko v používání teroru k získávání politické moci je potřeba také zkoumat. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134698 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:07:04

#134694: - Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Musíš si uvědomit o islámu jednu elementární věc. K islámu lze konvertovat naprosto krátkou citací šahády. Dále, každé nalezené dítě v muslimském světě je automaticky muslim, a je tedy islámu zavázáno. Z těch 1.5 miliardy lidí bohužel přečetlo korán jen jejich nepatrný zlomek. Tedy závazné, zvláště pak v sunnitském islámu, je to, jak písmo vyloží ten, kdo mu zrovna nejlépe rozumí. Jestliže některý imám nasměruje člověka k teroristickému úkonu, je to pro daného člověka dokonce ctí jej poslechnout. Bojové pasáže medínského koránu jsou vždy nadřazeny pasážím koránu mekkánského, protože pasáže medínského koránu byly ověřeny více svědky o tom, že je prorok Mohamed skutečně pronesl. To je závazné pro každého muslima, žádný se z toho nevyvleče. Tedy tvé představy o tom, že lze nějak srovnávat islám z jiným druhem sektářství a že to lze stavět na stejnou úroveň jsou dost naivní.