MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134698 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:07

#134694: - Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Musíš si uvědomit o islámu jednu elementární věc. K islámu lze konvertovat naprosto krátkou citací šahády. Dále, každé nalezené dítě v muslimském světě je automaticky muslim, a je tedy islámu zavázáno. Z těch 1.5 miliardy lidí bohužel přečetlo korán jen jejich nepatrný zlomek. Tedy závazné, zvláště pak v sunnitském islámu, je to, jak písmo vyloží ten, kdo mu zrovna nejlépe rozumí. Jestliže některý imám nasměruje člověka k teroristickému úkonu, je to pro daného člověka dokonce ctí jej poslechnout. Bojové pasáže medínského koránu jsou vždy nadřazeny pasážím koránu mekkánského, protože pasáže medínského koránu byly ověřeny více svědky o tom, že je prorok Mohamed skutečně pronesl. To je závazné pro každého muslima, žádný se z toho nevyvleče. Tedy tvé představy o tom, že lze nějak srovnávat islám z jiným druhem sektářství a že to lze stavět na stejnou úroveň jsou dost naivní.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134708 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:24:37

#134698: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Jestli někdo nasměruje kohokoliv za pomoci jakékoliv víry v dobrý smysl bytí na tomto světě ke zločinu, je to základní prohřešek proti víře v dobré bytí na tomto světě. 

Tedy tvé představy a realita jsou opravdu něco úplně jiného. 

To, že se mezi 1,5 mld. lidí najdou zločinci, kteří manipulují s druhými je naprosto jasné, to je realita světa. 

Současné Rusko je prakticky výhradně složeně z obětí komunistických represí a z pachatelů komunistických represí, či z potomků obětí a potomků pachatelů. To je skutečně extrémní příklad, co dokáže politická sekta. 

V Evropě opravdu neřešíme problém s politickými sektami s vazbami na islám, řešime obecnou kriminalitu - zločince, teroristy. Co řešíme ale v politice je politické sektářství konumistické a nacistické, které tvrdí, že problém není u nich, ale je kdesi jinde, když vytváří dojem, že kriminalita a terorismus je spojen se podobným druhem sektářství, který právě komunisitcké a nacistické sekty představují, aby tím vytvářely dojem, že s nimi problém není. 

Samozřejmě, že si uvědomujeme, že je porblém s terorismem.  Západ s terorismem podporovaným či dokonce placeným komunisty z komunistického bloku měl problém celou studenou válku a má prostředky jak terorismus řešit. To, že se takové věci nelze zbavit plně je bohužel také realita - terorismus se prudce omezil v rámci pádu komunistických totalit, ale období netrvalo dlouho.

Měli jsem si možná uvědomit, že Rusko nevyškolilo teroristy po tisících z celého světa jen tak pro nic za nic a že tito se jistě někde bojeví, obzvláště, když Rusko ani po pádu komunismu seznamy jimi vyškolených teroristů nezveřejnilo. 

Západ je skvělý v tom, že je efektivní, tedy my jsem efektivní, dnes už čísla migrantů jasně ukazují, že žádná migrační krize neexistuje a to aniž by se realizovaly šílenosti, které navrhoval Miloše Zeman. Je to využítí znalostí západu z migračních krizí, kterými prošel po válce a kde my jsme byli ti, kdo tam imigraovali.