MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134715 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:45

#134709: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Oni řeknou věřícímu jednoduchou věc: Nebránit lichvářskému imperialistickému západnímu satanizmu je rovněž zločin! Jak se k tomu bratře postavíš? Písmo o tom hovoří ovšem jednoznačně!! A věřící poslechne a to nejen ten neinteligentní, který neumí korán ani přečíst ale i takový, co dosáhl západního technického vzdělání, jako například džihádista John. Ten vystudoval Westminsterskou univerzitu informačních technologií. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134716 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:53:18

#134715: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Stále dokola směšuješ neslučitelné. Zločince s věřícím muslimem, židem či křesťanem. Je absurdní, že by skutečně věřící muslim, žid či křesťan chtěl páchat zločiny obzvláště na životech lidí. 

Utápíš se hloupé nenávisti, přitom tě do ní tlačí politické sekty komunistů a nacistů KSČm a SPD, právě proto, aby tě znežuili např. k další komunistické revoluci. 

Vytrhnout z kontextu jednu větu z Ústavy umí i idiot Miloš Zeman - není ze svého jednání opovědný :-), přitom bohorovně pominul, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona, že má Ústava preambuli, kde jasně říká, že jednání každého občana musí být odpovědné k sobě i celku a že je ČR v dodině demokratických zemí. 

Tedy nevytrhávejme věci ze Starého, Nového zákona, Koránu z kontextu desatera. Je logicky velmi dobré se vyvarovat lichvě, na tom opravdu není nic, co bychom neměli činit.

Proto je absurdní, když Babiš předstauvje člověka, která mít moc nad desítkami miliard v Praze a přitom investuje do lichvy Petra Stuchlíka, kde bychom také mohli "vytrhnout" z kontextu Starého i nového zákona, že víra ve zlaté tele je nebezepečná, když Stullík říká, se nabídka od Babiše (StBák, komunista - tedy primární odmítač exsitence dobra :-)) neodmítá. Můžeme se klidně o tom bavit tak, že si přímo nabíhá na zlo - kterému se obykle říká ďábel. Je to ale zbytečné. 

Stačí znát příběhy Starého a Nového zákona a Babiše se Stuchlíkem se vyvarujeme, protože podobné příběhy Babiše s Stuchlíkem jsou tam mnohokrát popsány i s důsledky, které to mělo, když jsme se jich tehdejší lidé nevyvarovali.  Je dobré, že se s nimi stýkat nemusíme. 

-------------

Mimochodem je velmi zajimavé, jak se ve Starém zákoně k desateru dospělo, Starý zákon desaterem ani náhodou nezačíná. 

 


Nepřihlášený uživatel

#134717 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 09:54:39