MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134724 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 10:23

#134720: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

U islámu je problém ten, že se navíc snaží zlo vymítit na pozemské rovině. O křesťanství to tak doslova říci nelze, tam je spíš úkolem člověka zlu odolávat. Tato závazná povinost zlo na pozemské úrovni likvidovat dělá bohužel z islámu nebezpečnou ideologii a vytrhává ho z okruhu ostatních náboženství. Okolnost, že je tomu zavázáno 1.5miliardy lidí na planetě, je vlastně naprosto děsivá. Tím lze islám zařadit na stejnou úroveň, jako je nacistická ideologie. Je také důležité zmínit okolnost, že dle islámu je schvalování holokaustu zavrženíhodné a je to zcela proti bohu. Je povinností muslima popírat holokaust.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134726 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 10:27:30

#134724: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Je to stále dokola. Princip je ve víře v dobrý smysl života na zem a tímto prizmatem je potřeba texty staré stovky či tisíce let číst.

Stejně jako je potřeba číst i Ústavu s tím, že občanovi říká, v preambuli, že má být odpovědný vůči sobě i celku. Je to stejný princip. Pak je to, na co Zeman odkazuje, že si může dělat co chce, když mu Ústava nestanovuje termín samozřejmě vrchol jeho hlouposti a proto to lze nazvat komunistickým nazíráním na svět, neboť komunismus i nacismus principu popírají existenci dobra, dobrého smylu bytí, na tom jsou postaveny. 

Evropan

#134736 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 10:46:46

#134724: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Povinností muslima je popírat holokaust.

Mezi aktivní popírače holokaustu patří třeba skini, ultrapravičáci z Dělnické strany, nebo filmový hrdina Daliborek. To jsou typičtí muslimové? Už radě přestaň. Zaplétáš se do toho stále více. Islám i křesťanství jsou monoteistická náboženství, která se řídí svatou knihou, pocházejí ze stejné oblasti, vyznávají stejného boha, obsahují zmínky o svaté válce atd. Lze mezi nimi nalézt více shod než rozporů.

http://neviditelnypes.lidovky.cz/popirani-holocaustu