MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134750 Re: Re: Re: Re: Argumentační klam - To si fakt přestřelil!

2018-07-26 12:27

#134740: Evropan - Re: Re: Re: Argumentační klam - To si fakt přestřelil! 

ad: No a státní terorismus, který u nás známe jako sovětskou invazi z roku 1968, to byla klasická brežněvovská komunistická doktrína.

    To už směšuješ témata s něčím odlišným. Prezident Novotný měl averzi k vidině rozmisťování ruských zbraňových systémů na území ČSSR. Vzhledem k tomu, že ovšem NATO si v západní Evropě chystalo jadernou výzbroj pořídit, bylo v zájmu obrany východního bloku nějak reagovat. Bylo potřeba na západě východní Evropy pořídit protisystémy. A to vlastně stojí v pozadí KBGáky doslova řízeného uvolnění politické atmosféry v ČSSR, aby došlo k vyvolání záminky k jejímu pozdějšímu obsazení a následně dalšímu budování obrany východního bloku. Problém byl v tom, že státům východního bloku bylo dovoleno uplatňovat do značné míry vlastní řízení vlastního státu. Pohlavárům tedy nebylo možno dávat z Moskvy přímá nařízení. Proto bylo nutné řešit záležitosti jiným, pro mnohé lidi obtížně pochopitelným způsobem. V dnešní době hrozí ovšem Českému státu naprostý zánik vlastní státnosti a hrozí předání vlastní legislativy naprosto do Bruselu. A přesto k tomu není potřeba žádné armády. Kolonizace probíhá daleko sofistikovanějším způsobem. Dostali jsme se do naprosté hospodářské závislosti na EU a tím máme naběhnuto stát se dalším spolkovým územím Čtvrté říše. 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134753 Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam - To si fakt přestřelil!

2018-07-26 12:31:23

#134750: - Re: Re: Re: Re: Argumentační klam - To si fakt přestřelil! 

:-) je dobré tě upozrnit, že russáci si v Československu zřidili sklad jaderné výzbroje dávno před invezí..do

Byť je babiš-pleslův blesk I tedy idnes už málo důvěryhodné medium, technet.cz si ještě uchovává dobrou úroveń. 

Tedy ani tady ses netrefil. 

Kousek od Prahy byly sklady plné jaderné munice. Řídili je z Moskvy

27. listopadu 2017aktualizováno 9:58
Ve druhé polovině 60. let vyrostly na území Československa tři přísně utajované sklady jaderné munice. Uskladněny zde byly jaderné hlavice pro taktické a operačně taktické balistické střely a v jednom z nich i letecké jaderné pumy pro stíhací bombardéry.