MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134763 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-26 13:00

#134760: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Nejsou, ani k tomu dnes nemají sílu všichni. Ale když dojde na lámání chleba, jsou dle víry povinni stát se teroristy. Zda jimi budou záleží na motivačních, v budoucnu více možná mocenských faktorech. Lidé jako ty napomáhají k tomu, aby k naplnění svých povinností byli vedeni právě faktory mocenskými. Svou povinnost pak budou lépe moci vykonávat na původní, tebou nenáviděné, jak ty říkáš "komunistické" populaci.

Je ovšem zajímavý tvůj argument, že by měli komunisté ""věřit ve zlo" :-) To je na náctiletých vyznavačích amerických hodnot, přebarvených na evropské docela roztomilé.

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134765 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-26 13:05:31

#134763: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Tvrdí bez důkazů, že určité rozhodnutí nutně povede k sérii dalších, a ve svém důsledku způsobí celý řetěz neblahých následků. Základem klamu je opět falešné dilema.

  • Když povolíme volné pobíhání psů po parcích, lidé si je budou bez košíků brát i do autobusů a za chvíli i na palubu letadel, a od toho už je jen krůček k tomu, aby pokousali pilota a způsobili leteckou katastrofu.

 

Je to stále dokola, základem je víra v dobrý smysl bytí, tedy podsouvat, že má muslim povinnost stát se teroristou je vskutku cosi naprosto absurdního. 

Komunisté si do Ústavy dali vůdčí úlohu strany a skutečně přinutily mnohé komunisty u soudu, která následněp poslan na popraviště tvrdit, že provinili proti straně. 

Podobné to bylo s nacismem. 

Nikdy jsme neřekl, že komunisté věří ve zlo, popirají ovšem existenci dobrého, pravidvého smysluplného bytí na této zemi. Je otázka, jestli se pak v cirkevní terminologii nejedná o projev ďábelství :-). 


Nepřihlášený uživatel

#134774 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-26 13:30:55

#134763: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nemám ani tu nejmenší potřebu kohokoliv nenávidět. Mimo jiné proto, že bych pak musel žít v představě, že někdo nenávidí mne :-) nebo dokonce v extrému že se všichni navzájem nenávidí a takovou zkušenot opravdu nemám.

Ani na tomto není nic složítého k pochopení.