MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134776 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-26 13:42

#134774: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

No já ale například pohrdání fysiologickými zvláštnostmi člověka, který má dvě brady, nebo posměch, že chodí o holi, což zde přívrženci petice soustavně předvádějí vůdči prezidentovi, za nenávist považuji. Hate free fasáda tě brachu od nenávisti nezachrání, k tomu se musíš sám sebevýchovou propracovat. :-) Jestliže někoho upozorním, že proti někomu míří zbraň, neznamená to, že nenávidím zbraň, pouze popisuji fakt, že na někoho míří zbraň. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134777 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-26 13:46:02

#134776: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

"No já ale například pohrdání fysiologickými zvláštnostmi člověka, který má dvě brady, nebo posměch, že chodí o holi, což zde přívrženci petice soustavně předvádějí vůdči prezidentovi, za nenávist považuji. Hate free fasáda tě brachu od nenávisti nezachrání, k tomu se musíš sám sebevýchovou propracovat. :-) Jestliže někoho upozorním, že proti někomu míří zbraň, neznamená to, že nenávidím zbraň, pouze popisuji fakt, že na někoho míří zbraň. "

Taky mi Zeman připadá odporný, z toho si nic nedělej, je to normální. Nic to nemění na tom, že k němu necítím ani tu nejmenší nenávist. Občas ovšem pociťuji bezmoc, když spáchá nějakou ze svých odporných prasáren, ale to asi cítíme všíchni a dělá to právě proto, jeho to velmi těší, nejraději by všechny své oponenty opravdu upálil, jak předvedl s uměleckým dílem na Pražském hradě. 

To, že Zemana mnohdy velmi nevybíravě charakterizuji, neznamená, že to implikuje nenávist. Je to spíše forma komunikace, aby zaujala v diskusi, někdy možná ulevení si od bezmocností nad jeho hloupstí, ubohostí či oplzlostí. Jeslti z toho někdo cítí nenávist, je to smutné ale není to pravidvé. 

Já nepohrdám ničím, ani "fysiologickými zvláštnostmi člověka, který má dvě brady" :-) a samozřejmě vím, že to byl od tebe freudovský přeřek, ale velmi zábavný :-).