MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134859 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 07:12

#134853: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

     Což je irelevantní. Takový Anis Amri, pokud dokonce nepatřil k nově příchozím, tak se minimálně vmísil mezi nově příchozí. Že jsou mezi migranty infiltrovány skupiny islamistů, to tvrdí i západní rozvědky. Na mnohá doporučení těchto rozvědek však evropští politici a zastánci amerických hodnot, přebarvených na evropské zjevně kašlou. Zbytek tvého příspěvku jsou pseudohumanistické bláboly. Islamisté vedou proti západu naprosto otevřenou vyhlášenou válku. Ale který stát v historii si nechal dobrovolně nalézt na své uzemí rodinné příslušníky a kamarády svých otevřených nepřátel, mezi něž se mohou diverzanti pohodlně vmísit? To dokáže snad jen EU. 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134861 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 07:19:34

#134859: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jak jsi přišel na takovou idiocii, že západní politici kašlou na informace národních zpravodajských služeb? Jak tě taková hloupost může napadnout? Protožo to jeden idiot Trump jednou prohlásil? 

Není pochyb, že jediná cesta jak zajistit bezepčnost je o migranty se postarat. Představa, že migrace zmizí, že jí lze plně zabránit je absurdní, migrace je součástí lidí po tisice či desítky tisíc let byla a bude. 

Naší povinností je, se o migranty postarat, zjistit jejich úmysly, jejich představy, zjistit jejich minulost, zajistit jejich základní potřeby, aby si ne neobstarávali např. kriminální činností a pokusit se ty, kteří nemají nárok na azyl repatriovat. 

Není na tom nic složitého k pochopení. 

Uvádím často příklad skutečně ultra kriminální imigrace - tedy okupaci russáky v roce 1968 kdy nám nezbylo nic jiného, než 500 000 zločinců a tam nebylo pochyb, že se jedná o zločince, nakrmit, napojit a ubytovat, právě proto, aby si tyto statky nepořidili ještě odpornější kriminální činností, než spáchali vlastní okupací. 

Příčemž jednoznačně platí, že zdaleka ne všichni současní imigranté do Evropy jsou zločinci, jako byli russáci v roce 1968 zde u nás. Platí také, že naivní v tomto směru žádný západní  politik není a nikdy ani nebyl, mimo jiné proto, že do Evropy proudí imigrace z celého světa nepřetržitě od konce II. světové války a to i do ČR viz. navození sem komunistů ze všech koutů světa russáky i českými komunisty. 

To, že teroristé vedou válku proti demokraciím není nic neobyklého, děje se tak také od konce II. světové války. Rusko terorismu masivně podporovalo, školilo teroristy v masovém měřítku, tedy to jistě má důsledky. Představa, že je každý muslim, žid, křesťan, budhista, hinduista terorista je opravu přitažená za vlasy. 

Pokud se dá na někoho usoudit, kdo by mohl migrační krizi z roku 2015 organizovat, tak to vypadá opět na Rusko, tomu starosti navíc pro Evropu vyhovují velmi. 

Vzhledem k tomu, že okupace částí Ukrajiny ruskem proběhla v roce 2013 a nějakou dobu trvá, než se věci pohnout a Rusko dlouhodobě chce okupovat Ukrajinu, je více než pravděpodobné, že ruská propaganda ve "zdrojových" zemích migrace vytvořila dojem, že je v Evropě "vše zadarmo" "že se migrant naučí jazyky" "a vše bude v pohodě". Zde ruská propaganda nejen na velento ruských listech prezentovala přesně to samé, jako bychom imigrantům dávali vše "zadarmo". Stačila osvěta EU, aby se migrace prakticky zastavila. To zvládla paní Merkelová naprosto bravurně. Bohužel právě v ČR část hlopých lidí stále věří valento-rusko listům ty naprosté "názorové" bláboly.