MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134861 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 07:19

#134859: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jak jsi přišel na takovou idiocii, že západní politici kašlou na informace národních zpravodajských služeb? Jak tě taková hloupost může napadnout? Protožo to jeden idiot Trump jednou prohlásil? 

Není pochyb, že jediná cesta jak zajistit bezepčnost je o migranty se postarat. Představa, že migrace zmizí, že jí lze plně zabránit je absurdní, migrace je součástí lidí po tisice či desítky tisíc let byla a bude. 

Naší povinností je, se o migranty postarat, zjistit jejich úmysly, jejich představy, zjistit jejich minulost, zajistit jejich základní potřeby, aby si ne neobstarávali např. kriminální činností a pokusit se ty, kteří nemají nárok na azyl repatriovat. 

Není na tom nic složitého k pochopení. 

Uvádím často příklad skutečně ultra kriminální imigrace - tedy okupaci russáky v roce 1968 kdy nám nezbylo nic jiného, než 500 000 zločinců a tam nebylo pochyb, že se jedná o zločince, nakrmit, napojit a ubytovat, právě proto, aby si tyto statky nepořidili ještě odpornější kriminální činností, než spáchali vlastní okupací. 

Příčemž jednoznačně platí, že zdaleka ne všichni současní imigranté do Evropy jsou zločinci, jako byli russáci v roce 1968 zde u nás. Platí také, že naivní v tomto směru žádný západní  politik není a nikdy ani nebyl, mimo jiné proto, že do Evropy proudí imigrace z celého světa nepřetržitě od konce II. světové války a to i do ČR viz. navození sem komunistů ze všech koutů světa russáky i českými komunisty. 

To, že teroristé vedou válku proti demokraciím není nic neobyklého, děje se tak také od konce II. světové války. Rusko terorismu masivně podporovalo, školilo teroristy v masovém měřítku, tedy to jistě má důsledky. Představa, že je každý muslim, žid, křesťan, budhista, hinduista terorista je opravu přitažená za vlasy. 

Pokud se dá na někoho usoudit, kdo by mohl migrační krizi z roku 2015 organizovat, tak to vypadá opět na Rusko, tomu starosti navíc pro Evropu vyhovují velmi. 

Vzhledem k tomu, že okupace částí Ukrajiny ruskem proběhla v roce 2013 a nějakou dobu trvá, než se věci pohnout a Rusko dlouhodobě chce okupovat Ukrajinu, je více než pravděpodobné, že ruská propaganda ve "zdrojových" zemích migrace vytvořila dojem, že je v Evropě "vše zadarmo" "že se migrant naučí jazyky" "a vše bude v pohodě". Zde ruská propaganda nejen na velento ruských listech prezentovala přesně to samé, jako bychom imigrantům dávali vše "zadarmo". Stačila osvěta EU, aby se migrace prakticky zastavila. To zvládla paní Merkelová naprosto bravurně. Bohužel právě v ČR část hlopých lidí stále věří valento-rusko listům ty naprosté "názorové" bláboly. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134882 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 08:44:45

#134861: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Není povinností České republiky se o africké migranty starat, zejména proto, že Český stát na vykořisťování afrických černochů nikdy neprofitoval. Pokud s tím Frantíci, či Anglogermáni mají jakýsi historický morální problém, který najednou začali řešit, je to hlavně jejich problém.

Je totiž dejme tomu dost na pováženou, že kdybyste chtěl letět do Izraele a nelíbil by jste se celnici, která by vás podezírala, že tam chcete dělat něco jiného, než byl důvod cesty, který jste jí ohlásil, dejme tomu, že by jste se chystal tam pracovat, ona by vás nemusela na základě vlastního úsudku do Izraele pustit. Letenku by vám nikdo neproplatil. Že se takový přístup aplikuje i při cestě do našeho demokratického vzoru USA, to je pořád také pravda. Jednoduše se od tam nemusíte dostat vůbec z letiště. Proč se ale v EU vůči africkým černochům používá naprosto odlišný rádobylidskoprávní přístup je podivné.

Podivný je i přístup britských soudů, který omilostnil vraha českého občana, jenom proto, že tam český občan nekonal nic jiného, než že tam řádně pracoval, jenže bral Britům práci a soud ve Strasburgu nakonec vyhlásí, že britský verdikt je v pořádku. Tento dvojí přístup Evropy k bílým Slovanům a africkým černochům je zarážející.

Není možné, aby někdo tvrdil, že libovolně pobíhající černochy, není možno zadržet v detenčním ústavu, že ho není možné okamžitě eskortovat pryč do státu z něhož vkročil bez víza na území EU a to třeba i z důvodů, že není možno všechny důkladně rychle prověřit. Jestliže ho není možné prověřit, nemůže se volně pohybovat po EU, musí zůstat za dráty. Tím není poškozeno žádné jeho lidské právo, protože trčet v detenčáku, nebo na hranicích před dráty byla jednoduše jeho vlastní volba. Jako je jeho vlastní volba tam dobrovolně třeba vyhladovět, neboť držet hladovku je lidské právo rovněž.

Islamisté vedou otevřenou, vyhlášenou válku proti západu a jejich přátelé, rodinní, příslušníci podporovatelé a kamarádi u nás tedy nemají co pohledávat. V době války se do USA nedostali ani prchající Židé, jejichž loď byla vrácena zpět. V době tak zvané studené války uzavřel Východ ze Západem řadu mírových smluv, tudíž nejednalo se o válku mezi nimi, tedy nebylo nutné bránit ani migraci obyvatel, ze strany Západu, kteří byli v hostitelských oblastech podstatně přispůsobivější.