MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#134876 Re: Re: Už to dochází i Straně pro Debily!!!

2018-07-27 08:16

#134875: Evropan - Re: Už to dochází i Straně pro Debily!!! 

:-) Ptiomi Okradmůra už nestojí o 100 000,- příplatek za méstopředsednictví Sněmovny, tak okopává StBáka Bureše :-). 

Další možností je, že vydal špatné instrukce, jak se mu nepřetržitě stává :-). 


Nepřihlášený uživatel

#134877 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 08:20

#134868: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Soud tedy oživil mrtvého. Jsem šťasten, že žiju v zemi, kde něco takového soudy dokážou.


Nepřihlášený uživatel

#134878 Všichni se lichvě vyhýbáme, stát (tedy my občané) definujeme, co to lichva je v zákoně....

2018-07-27 08:21

Pojišťují si miliardářští developeři kandidáta ANO na primátora Prahy?

Firmě na poskytování nebankovních půjček Fair Credit, v níž má podíl kandidát na primátora Prahy Petr Stuchlík (ANO), má podle serveru MotejlekSkocdopole.com z několika stamiliónových ztrát pomoci úvěr od J&T Banky.

.....ale StBák Babiš klidně navrhne podnikatele s lichvou na primátora Prahy, to je opravdu masakr. Co ale jiného od Stbáka a terstně stíháného křivopřisežníka na zdraví svých dětí čekat? 

Ale Stbák Andrej Babiš fakt není zloděj, tak to ani nuáhodou, jen do výroční zprávy karuselu v klidu napíše, že pobral 2 mld. dotací a zaplatil na dani 740 mil., ale fakt se nejedná o žádnou zlodějinu :-). 

Vypadá to, že se velmi vyjasňuje, proč Stuchlik podnikatel v lichvě tak "věří" StBákovi, že ho nemůže "odmíitnout" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#134879 Re: Re: Co je složitého na tom, prostudovat si imigrační pravidla národních států a EU, jsou volně .

2018-07-27 08:25

#134872: - Re: Co je složitého na tom, prostudovat si imigrační pravidla národních států a EU, jsou volně ..... 

Bylo to plánem Coudenhove -Calergiho, který toto chtěl provozovat naveliko v rámci spojené Evropy.  V bruseli už dávno nevědí, co za cirkus provozují.


Nepřihlášený uživatel

#134880 Re: Re: Re: Co je složitého na tom, prostudovat si imigrační pravidla národních států a EU, jsou vol

2018-07-27 08:29

#134879: - Re: Re: Co je složitého na tom, prostudovat si imigrační pravidla národních států a EU, jsou volně . 

:-) on někde psal o tom, že by sjednocená Evropa měla pozvat imigranty z muslimských zemí? 

Proč si pořád hrajete vy čtenáři spikleneckých teorií na idioty? 

Všechny státy EU, EU jako celek přesně definuje imigrační politiku, tedy přesně víme, co chceme, jaké prostředky na to vydáme, jací úředníci to budou řešit a podle jakých zákonů, neboť Ústava říká jasně, státní moc lze uplatnit jen pouze podle zákona. Žádná jiná možnost neexistuje. Pokud se někdo pokusí to dělat jinak, je nejen vystaven trestnímu postihu, ale často je také skutečně soudně potrestán, pokud je jeho čin shledán jako čin trestný. 

Pokud o někom takovém víš, kdo by porušil jakýkoliv imigrační zákon jakéhokoliv národního státu či celé EU, neváhej, dolož to, rád si to přečtu a klidně si na tom založ politickou kariéru tím, že podáš žalobu. Ani já ani ty jsme o žádné žalobě, porušování imigračních pravidel neslyšeli a pokud se skutečně odehrála, byla okamžitě potrestána, pokud si vzpomínám, v Německu se něco takového odehrálo, byť s dopadem na jednotlivce. 

To ale máme my zde v demokratických zemích, např. v russákově nic takového neplatí. Tam si občané nemohou zjistit, jaká jsou imigrační pravidla státu, který přitom tvoří. Je to absurdní, to je jasné, ale přesto se zde najdou lidé, kteří vykládají, jak je russákov super, včetně KGBáka z Hradu. 


Nepřihlášený uživatel

#134881 Nováková se opravdu projevila jako velmi hloupá, o tom není pochyb......

2018-07-27 08:40

Neurážejte podnikatele, každý s dotacemi nepodváděl, kritizuje opozice Novákovou za obhajobu Babiše

....neboť na jedné straně požaduje pro podnikatele respekt a na druhé straně tvrdila, že všichni kradli jako Andrej Babiš, když žádali o dotace. To je opravdu pekelné a i z toho je vidět, že obhajovat StBáka Babiše je velmi velmi obtížné a obhájce se zaplétá dále a dále a upatlává se nejen komunistou Babišem ale i vlastní hloupostí, jak předvedla Nováková. 

Pikatní na tom je, že to dělá dobrovolně, sama, pan Veselovský ji k ničemu nenutil, ani nekladl nějaké komplikované otázky, Nováková se do toho prostě zamotala (zabrousila :-)) sama, měla opravdu raději říci, že nebude zabrušovat, aby se nemusel vybrušovat :-), byť se o Roznera přeci jen malinko liší, není to žádná sláva, když si pomyslíme, že by měla mít inteligenci větí od Roznera o 30 %. :-). 


Nepřihlášený uživatel

#134882 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 08:44

#134861: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Není povinností České republiky se o africké migranty starat, zejména proto, že Český stát na vykořisťování afrických černochů nikdy neprofitoval. Pokud s tím Frantíci, či Anglogermáni mají jakýsi historický morální problém, který najednou začali řešit, je to hlavně jejich problém.

Je totiž dejme tomu dost na pováženou, že kdybyste chtěl letět do Izraele a nelíbil by jste se celnici, která by vás podezírala, že tam chcete dělat něco jiného, než byl důvod cesty, který jste jí ohlásil, dejme tomu, že by jste se chystal tam pracovat, ona by vás nemusela na základě vlastního úsudku do Izraele pustit. Letenku by vám nikdo neproplatil. Že se takový přístup aplikuje i při cestě do našeho demokratického vzoru USA, to je pořád také pravda. Jednoduše se od tam nemusíte dostat vůbec z letiště. Proč se ale v EU vůči africkým černochům používá naprosto odlišný rádobylidskoprávní přístup je podivné.

Podivný je i přístup britských soudů, který omilostnil vraha českého občana, jenom proto, že tam český občan nekonal nic jiného, než že tam řádně pracoval, jenže bral Britům práci a soud ve Strasburgu nakonec vyhlásí, že britský verdikt je v pořádku. Tento dvojí přístup Evropy k bílým Slovanům a africkým černochům je zarážející.

Není možné, aby někdo tvrdil, že libovolně pobíhající černochy, není možno zadržet v detenčním ústavu, že ho není možné okamžitě eskortovat pryč do státu z něhož vkročil bez víza na území EU a to třeba i z důvodů, že není možno všechny důkladně rychle prověřit. Jestliže ho není možné prověřit, nemůže se volně pohybovat po EU, musí zůstat za dráty. Tím není poškozeno žádné jeho lidské právo, protože trčet v detenčáku, nebo na hranicích před dráty byla jednoduše jeho vlastní volba. Jako je jeho vlastní volba tam dobrovolně třeba vyhladovět, neboť držet hladovku je lidské právo rovněž.

Islamisté vedou otevřenou, vyhlášenou válku proti západu a jejich přátelé, rodinní, příslušníci podporovatelé a kamarádi u nás tedy nemají co pohledávat. V době války se do USA nedostali ani prchající Židé, jejichž loď byla vrácena zpět. V době tak zvané studené války uzavřel Východ ze Západem řadu mírových smluv, tudíž nejednalo se o válku mezi nimi, tedy nebylo nutné bránit ani migraci obyvatel, ze strany Západu, kteří byli v hostitelských oblastech podstatně přispůsobivější.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#134883 Tak to je ale masakr, Stbák Babiš v karuselu Agrofert pobral 2 mld. dotací.....

2018-07-27 08:45

Česko v pololetí získalo z Evropské unie o deset miliard korun více, než zaplatilo

.....a na daních zaplatil 740 mil. tedy rozdíll je 1,26 mld. korun čistého pro Stbáka Bureše. Tak to je opravdový masakr. 

Evropan

#134884 Hradní slizounek dává rozhovory?

2018-07-27 08:53

Jiří Ovčáček si povídal s pracovníky dezinformačního proruského webu Sputnik o tom, proč Češi nemají rádi Rusy a proč si nepamatují „osmičková“ výročí. Text má mnoho legračních momentů. Předně je tento rozhovor o čtyřech otázkách prezentován jako exkluzivní. Onu exkluzivitu ale postrádá. Co je exkluzivního na rozhovoru s úředníkem z Hradu o tématu, ke kterému nemá vzdělání, znalosti ani kompetenci?

http://forum24.cz/ovcacek-vysvetloval


Nepřihlášený uživatel

#134885 Český stát ne, ale ČSSR se nemůže odpovědnosti za to, že podílelo na .....

2018-07-27 08:57

"Není povinností České republiky se o africké migranty starat, zejména proto, že Český stát na vykořisťování afrických černochů nikdy neprofitoval."

.....zavádění komunistických totalit, rozpoutávání komunistických válek, zbídačování a vraždění mnohých obyvatel Afriky i Asie. Čeští komunisté do dělali dobrovolně s russáky. Tedy tvůj celý výplod je postaven na děsivé neznalosti historie komunistické totality v Československu a spoluzločinnosti českých komunistů na zločinnosti komunistické totality nejen v russákově, rudý khmére.  Miochodem v celém Československu bylo registrováno 2 mil. komunistů a jen v České republice jich bylo 1 200 000, tedy pachatelů zločinnosti komunistického režimu v Českoslovsku je opravdu děsivé číslo. 


Nepřihlášený uživatel

#134886 Re: Hradní slizounek dává rozhovory?

2018-07-27 08:58

#134884: Evropan - Hradní slizounek dává rozhovory? 

Je to idiot. Vzdělání ten komunistický blb opravdu nemá žádné, ale "znalosti" mu FSB a GRU dodávají každý den. 


Nepřihlášený uživatel

#134887

2018-07-27 09:11

Jste všichni buzeranti zasraní a smrdí vám z huby mrdka. 

Evropan

#134888 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 09:20

#134882: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

S tvým názorem, že jsme z Afriky nikdy neprofitovali, lze částečně polemizovat. Čechy sice neměly kolonie, a to ani jako součást rakousko-Uherska, ale od roku 1948 jsme byli součástí socialistického bloku, který se snažil do Afriky vyvážet socialismus, čímž řadu zemí zubožil. Rozhodovala sice Moskva, ale podíl na tom byl :

1) Alžírsko - 1963 zestátnění podniků a znárodnění půdy (státních statků); 1966 znárodnění majetku zahraničních těžebních společností; 1971 znárodnění hlavních ropných rafinerii a ropovodů; od roku 1970 plánované hospodářství.

2) Angola - 1974 vyhlášení Angolské lidové republiky ,od roku 1976 podpora Kuby a SSSR pro vládní stranu MPLA proti povstalcům z UNITA a FNLA, 1975–2002 občanská válka, 1989–1991 stažení kubánských vojsk.

3) Etiopie - 1975 znárodnění zahraničních i tuzemských průmyslových podniků vojenskou vládou, pozemková reforma s rozvojem družstev; 1978 uzavřen přátelský pakt s SSSR, v roce 1987 vyhlášena Etiopská lidově demokratická republika; 1974–1991 občanská válka, 1990 opuštění marxismu.

4) Benin - 1974 zřízení marxisticko-leninského státu; 1975 lidová republika, znárodňování; 1989 opuštění marxismu-leninismu.

5) Burkina Faso - 1983 vojenský převrat, zřízení afrického socialismu; 1987 převrat s přechodem na ortodoxní marxismus; 1991 rozchod se socialismem

6) Ghana - 1957 nezávislost na Velké Británii, od roku 1960 spolupráce se Sovětským svazem a transformace ekonomiky podle socialistického vzoru, kolektivizace zemědělství; 1966 vojenský převrat.

7) Guinea - 1958 nezávislost na Francii, orientace na Sovětský svaz, systém jedné strany pod vedením Ahmeda Tourého, po smrti Tourého v roce 1984 rozchod se socialismem.

8) Komory - Převratem v lednu 1976 se dostal k moci Ali Suali a jeho Demokratické sdružení komorského lidu. Nový vládce přerušil spolupráci s Francií, zavedl velké změny v patriarchální společenské struktuře po vzoru čínské kulturní revoluce, zakazoval tradiční zvyky, legalizoval marihuanu, opíral se o mládež a milice zvané Moissy. Dalším převratem v květnu 1978 byl Suali svržen a zavražděn.

9) Kongo - 1970 vyhlášení Lidové republiky Kongo, marxismus-leninismus státní ideologii; 1974 znárodnění většiny ropných společností a pojišťoven; v roce 1981, i přes smlouvy se Sovětským svazem mírné otevření západu; 1990 zavedení pluralitního systému; 1991 přejmenování na Republiku Kongo

10) Kongo - 1969 vojenský převratMuammara Kaddáfího, vyhlášení Arabské republiky Libye, znárodnění bank, většiny ropných společností a pojišťoven; 1973 znárodnění zbývajících ropných společností; 1977 vyhlášení Libyjské socialistické lidové džamahírije, od roku 2004 privatizace, 2011 občanská válka, Kaddáfí svržen a na útěku zastřelen.

11) Mosambik - 1975 nezávislost Mosambiku, vyhlášena Lidová republika Mosambik, znárodnění zdravotnictví a vzdělávání, vytváření kolektivních farem, marxisticko-leninistická strana FRELIMO jedinou povolenou stranou; 1977–1992 občanská válka, 1980 opušténí marxisticko-leninistické orientace ve prospěch socialismu obecně; v roce 1990 zavedení pluralitního systému.

12) Zambie - 1967 ustanovení tzv. "zambijského humanismu" jako státní ideologie, jehož cílem bylo socialistické směřování země; 1973 ustanovení systému jedné strany; 1991 rozchod se systémem jedné strany a africkým socialismem.

13) Somálsko - 1969 založení Somálské demokratické republiky; 1970 znárodnění zahraničního vlastnictví, sblížení se Sovětským svazem a arabskými státy; 1974 dohody o vojenské spolupráci s SSSR; 1976–1991 SRSP vládnoucí stranou.

14) Sudán - 1969 vojenský převrat, nastolení systému vlády jedné strany – Súdánské socialistické unie (SSU), znárodnění bank a společností, závislost na Sovětském svazu; 1971 pokus o převrat pravicových sil, zhoršení vztahů se Sovětským svazem; 1972 navázání přátelských vztahů s USA a západním Německem.

15) Uganda - africký socialismus; 1966 puč Miltona Oboteho nastolení vlády jedné strany, 1967 socialistická ústava, zrušení feudalismu, znárodnění několika finančních, obchodních a průmyslových podniků; 1971 vojenský puč Idiho Amina a rozchod se socialismem.

https://cs.wikipedia.org/Seznam_socialistickych_statu

Myslíš, že by se socialism všude chytil sám bez toho, aby mu pomáhal SSSR a s tím samozřejmě i RVHP? Z dětství si pamatuji ódy na spoustu výše uvedených "lidových představitelů", z nichž se později vyvinuli diktátoři a zabijáci. No a tady bych viděl náš příspěvek na ožebračování Afriky docela konkrétně.


Nepřihlášený uživatel

#134889 Re: Český stát ne, ale ČSSR se nemůže odpovědnosti za to, že podílelo na .....

2018-07-27 09:26

#134885: - Český stát ne, ale ČSSR se nemůže odpovědnosti za to, že podílelo na ..... 

To je chybný názor nástiletého Eurohujera. Jestliže se podařilo socialistickému bloku některý africký stát stabilizovat a pozvednout ho na vyšší úroveň, než byla místní původní jezuitskoprvobytněpospolná společnost, rozhodně to nevedlo k hromadné migraci a exodu obyvatel z tohoto státu. Narozdíl od pozdějšího období, kdy tam začali hospodařit od CIA vyškolení islamisté, kteří tam povraždily jezuity odchované generace katolíků, společně povraždili samozřejmně i těch několik komunistů. Náhle je taková země neobyvatelná.

 

Evropan

#134890 Re:

2018-07-27 09:27

#134887: -  

Proč si svůj homosexuální coming out řešíš právě tady? Zkus Pražský hrad!

Evropan

#134891 Re: Re: Český stát je následovníkem ČSSR a měl by se podílet na zodpovědnosti!

2018-07-27 09:30


Nepřihlášený uživatel

#134892 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 09:30

#134888: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nějak tam pořád nevidím ten profit pro Českou republiku, ani nakonec pro východní blok. Spíš možná jedině, nazíráno z dnešního pohledu zbytečné výdaje navíc a promrhanou energii.

 


Nepřihlášený uživatel

#134893 Re: Re: Re: Český stát je následovníkem ČSSR a měl by se podílet na zodpovědnosti!

2018-07-27 09:32

#134891: Evropan - Re: Re: Český stát je následovníkem ČSSR a měl by se podílet na zodpovědnosti! 

To sestalo prakticky po celé Africe, šáhni si kamkoli prstem na mapě.

 


Nepřihlášený uživatel

#134894 Re: Re: Re: Re: Co je složitého na tom, prostudovat si imigrační pravidla národních států a EU, jsou

2018-07-27 09:34

#134880: - Re: Re: Re: Co je složitého na tom, prostudovat si imigrační pravidla národních států a EU, jsou vol 

Na idiota si tady celou dobu hraješ jen ty. Ty děláš všechny ty zločinné kroky EU. Ty s nimi souhlasíš. Ty je podporuješ.

Evropan

#134895 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 09:35

#134892: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Přesně tak. My jsme prodělali a oni zchudli. Ale Kaddáfího jsme podporovali asi s vidinou levné ropy, viz ropovod Adria, který byl ale dokončen až po pádu komunistů. Bez naší pomoci by tam třeba měli stále zemědělskou primitivní společnost, ale žili by spokojeně a neutíkali do Evropy, díky které bohatneme i my.


Nepřihlášený uživatel

#134896

2018-07-27 09:38

Unie by měla vyrazit Merkelovou. Hned. Předloni bylo pozdě.


Nepřihlášený uživatel

#134897 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 09:48

#134895: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Migrační vlna je i jedním z efektů toho, jak se francouzský věřitel Sarkozi, dále také Britové také za zlomyslného škodolibého posměchu tehdejší ministrině zahraničí USA Killary ke Kadáfímu zachovali. To je další důvod, proč si musím trvat na svém: 

Není povinností České republiky se o africké migranty starat, zejména proto, že Český stát na vykořisťování afrických černochů nikdy neprofitoval. Pokud s tím Frantíci, či Anglogermáni mají jakýsi historický morální problém, který najednou začali řešit, je to hlavně jejich problém.

Islamisté vedou otevřenou, vyhlášenou válku proti západu a jejich přátelé, rodinní, příslušníci podporovatelé a kamarádi u nás tedy nemají co pohledávat. V době války se do USA nedostali ani prchající Židé, jejichž loď byla vrácena zpět. V době tak zvané studené války uzavřel Východ ze Západem řadu mírových smluv, tudíž nejednalo se o válku mezi nimi, tedy nebylo nutné bránit ani migraci obyvatel, ze strany Západu, kteří byli v hostitelských oblastech podstatně přispůsobivější.

Není možné, aby někdo tvrdil, že libovolně pobíhající černochy, není možno zadržet v detenčním ústavu, že ho není možné okamžitě eskortovat pryč do státu z něhož vkročil bez víza na území EU a to třeba i z důvodů, že není možno všechny důkladně rychle prověřit. Jestliže ho není možné prověřit, nemůže se volně pohybovat po EU, musí zůstat za dráty. Tím není poškozeno žádné jeho lidské právo, protože trčet v detenčáku, nebo na hranicích před dráty byla jednoduše jeho vlastní volba. Jako je jeho vlastní volba tam dobrovolně třeba vyhladovět, neboť držet hladovku je lidské právo rovněž. Jestliže chce tyto podmínky některý politik, či organizace změkčit, je to známka toho, že onen politik i ony lidskoprávní neziskovky profitují z převaděčství a obchodu s lidmi, což je snad i výnosnější, než obchod se zbraněmi a drogami.

 


Nepřihlášený uživatel

#134898 Re: Re: Český stát ne, ale ČSSR se nemůže odpovědnosti za to, že podílelo na .....

2018-07-27 09:52

#134889: - Re: Český stát ne, ale ČSSR se nemůže odpovědnosti za to, že podílelo na ..... 

:-) ty vole komunismem. To je pekelné.  Ty jsi opravdu nikdy v komunistické totalitě nežil, o tom není nejmenších pochyb. 


Nepřihlášený uživatel

#134899 Re: Hradní slizounek dává rozhovory?

2018-07-27 09:52

#134884: Evropan - Hradní slizounek dává rozhovory? 

Teď dostane velkorysý honorář. Pak  si ho ale pozve redaktor, který ho nezná. Bude vědět, že od nich dostal velký honorář.  Nebude vědět, za co. " Za rozhovor? Ale jděte. Tady je  napsaný úplně jiný důvod. Je  tohle  Váš podpis? Je.  Tak vidíte.


Nepřihlášený uživatel

#134900 Re: Re:

2018-07-27 09:55

#134890: Evropan - Re:  

Měl by se svěřit do péče sexusálnímu extrémistovi Jindříškovi Forejtovi blízkému příteli Miloše Zemana a Ochcáčka.