MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134872 Re: Co je složitého na tom, prostudovat si imigrační pravidla národních států a EU, jsou volně .....

2018-07-27 08:04

#134870: SPD -  

....k dispozici na i-netu? 

Je naprosto evidentní lží, že by živelná migrace byla plánem EU. Je to dokonce naprostá hloupost. 

Každá odpovědná administrativa a každý národní stát má ovšem stanovena pravidla pro imigraci, máme to my, má to každý stát EU, není na tom nic divného. Patří to do správy veřejného prostoru. To, jak se jednotlivé státy k imigraci staví, jaká mají pravidla je volně dostupné na webech administrativ jednotlivých státu v mnoha jazykových mutacích, snad si nějakou zvládneš přečíst, byť jsi z neonacistické SPD, kde Rozner s Okamurou kvality již prokázali :-). 

Věcně je to tak, že právě demokratické země pravidla zveřejňují, stanovují a každý si je může přečíst. 

Např. v Rusku si nic takového zjistit nemůžeš. 

Tedy jsem,  v naprostém klidu, pravidla jsou jasná, známá a dodržují se a na pravidlech pro případy migračních krizí se jistě v EU dokážeme domluvit až si politici z východu konečně dostudují, jak společně migrační krize západ vždy řešil a proč byl v těchto řešeních vždy úspěšný, viz. dnes prakticky neexistenc jakéhokoliv problému s migrací. 

Jsou dokonce i známá pravidla imigrace v kontextu s demografickým vývojem. Není na tom opravdu nic tajného, tajemného, skrývaného. Opět v Rusku je s tím jistě obrovský problém, když z něj ročně emigruje 300 000 vysokoškoláků. To je opravdu masakr a to mluvíme jen o těch, kteří legálně emigrují do USA, bohužel také emigrují i EU, kde s ruskými imigranty máme opravdu velmi zásadní problémy, neboť je ruská imigrance spojena s odpornou kriminalitou. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134879 Re: Re: Co je složitého na tom, prostudovat si imigrační pravidla národních států a EU, jsou volně .

2018-07-27 08:25:26

#134872: - Re: Co je složitého na tom, prostudovat si imigrační pravidla národních států a EU, jsou volně ..... 

Bylo to plánem Coudenhove -Calergiho, který toto chtěl provozovat naveliko v rámci spojené Evropy.  V bruseli už dávno nevědí, co za cirkus provozují.