MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134880 Re: Re: Re: Co je složitého na tom, prostudovat si imigrační pravidla národních států a EU, jsou vol

2018-07-27 08:29

#134879: - Re: Re: Co je složitého na tom, prostudovat si imigrační pravidla národních států a EU, jsou volně . 

:-) on někde psal o tom, že by sjednocená Evropa měla pozvat imigranty z muslimských zemí? 

Proč si pořád hrajete vy čtenáři spikleneckých teorií na idioty? 

Všechny státy EU, EU jako celek přesně definuje imigrační politiku, tedy přesně víme, co chceme, jaké prostředky na to vydáme, jací úředníci to budou řešit a podle jakých zákonů, neboť Ústava říká jasně, státní moc lze uplatnit jen pouze podle zákona. Žádná jiná možnost neexistuje. Pokud se někdo pokusí to dělat jinak, je nejen vystaven trestnímu postihu, ale často je také skutečně soudně potrestán, pokud je jeho čin shledán jako čin trestný. 

Pokud o někom takovém víš, kdo by porušil jakýkoliv imigrační zákon jakéhokoliv národního státu či celé EU, neváhej, dolož to, rád si to přečtu a klidně si na tom založ politickou kariéru tím, že podáš žalobu. Ani já ani ty jsme o žádné žalobě, porušování imigračních pravidel neslyšeli a pokud se skutečně odehrála, byla okamžitě potrestána, pokud si vzpomínám, v Německu se něco takového odehrálo, byť s dopadem na jednotlivce. 

To ale máme my zde v demokratických zemích, např. v russákově nic takového neplatí. Tam si občané nemohou zjistit, jaká jsou imigrační pravidla státu, který přitom tvoří. Je to absurdní, to je jasné, ale přesto se zde najdou lidé, kteří vykládají, jak je russákov super, včetně KGBáka z Hradu. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134894 Re: Re: Re: Re: Co je složitého na tom, prostudovat si imigrační pravidla národních států a EU, jsou

2018-07-27 09:34:57

#134880: - Re: Re: Re: Co je složitého na tom, prostudovat si imigrační pravidla národních států a EU, jsou vol 

Na idiota si tady celou dobu hraješ jen ty. Ty děláš všechny ty zločinné kroky EU. Ty s nimi souhlasíš. Ty je podporuješ.