MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134885 Český stát ne, ale ČSSR se nemůže odpovědnosti za to, že podílelo na .....

2018-07-27 08:57

"Není povinností České republiky se o africké migranty starat, zejména proto, že Český stát na vykořisťování afrických černochů nikdy neprofitoval."

.....zavádění komunistických totalit, rozpoutávání komunistických válek, zbídačování a vraždění mnohých obyvatel Afriky i Asie. Čeští komunisté do dělali dobrovolně s russáky. Tedy tvůj celý výplod je postaven na děsivé neznalosti historie komunistické totality v Československu a spoluzločinnosti českých komunistů na zločinnosti komunistické totality nejen v russákově, rudý khmére.  Miochodem v celém Československu bylo registrováno 2 mil. komunistů a jen v České republice jich bylo 1 200 000, tedy pachatelů zločinnosti komunistického režimu v Českoslovsku je opravdu děsivé číslo. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134889 Re: Český stát ne, ale ČSSR se nemůže odpovědnosti za to, že podílelo na .....

2018-07-27 09:26:49

#134885: - Český stát ne, ale ČSSR se nemůže odpovědnosti za to, že podílelo na ..... 

To je chybný názor nástiletého Eurohujera. Jestliže se podařilo socialistickému bloku některý africký stát stabilizovat a pozvednout ho na vyšší úroveň, než byla místní původní jezuitskoprvobytněpospolná společnost, rozhodně to nevedlo k hromadné migraci a exodu obyvatel z tohoto státu. Narozdíl od pozdějšího období, kdy tam začali hospodařit od CIA vyškolení islamisté, kteří tam povraždily jezuity odchované generace katolíků, společně povraždili samozřejmně i těch několik komunistů. Náhle je taková země neobyvatelná.