MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#134895 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 09:35

#134892: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Přesně tak. My jsme prodělali a oni zchudli. Ale Kaddáfího jsme podporovali asi s vidinou levné ropy, viz ropovod Adria, který byl ale dokončen až po pádu komunistů. Bez naší pomoci by tam třeba měli stále zemědělskou primitivní společnost, ale žili by spokojeně a neutíkali do Evropy, díky které bohatneme i my.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134897 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-27 09:48:16

#134895: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Migrační vlna je i jedním z efektů toho, jak se francouzský věřitel Sarkozi, dále také Britové také za zlomyslného škodolibého posměchu tehdejší ministrině zahraničí USA Killary ke Kadáfímu zachovali. To je další důvod, proč si musím trvat na svém: 

Není povinností České republiky se o africké migranty starat, zejména proto, že Český stát na vykořisťování afrických černochů nikdy neprofitoval. Pokud s tím Frantíci, či Anglogermáni mají jakýsi historický morální problém, který najednou začali řešit, je to hlavně jejich problém.

Islamisté vedou otevřenou, vyhlášenou válku proti západu a jejich přátelé, rodinní, příslušníci podporovatelé a kamarádi u nás tedy nemají co pohledávat. V době války se do USA nedostali ani prchající Židé, jejichž loď byla vrácena zpět. V době tak zvané studené války uzavřel Východ ze Západem řadu mírových smluv, tudíž nejednalo se o válku mezi nimi, tedy nebylo nutné bránit ani migraci obyvatel, ze strany Západu, kteří byli v hostitelských oblastech podstatně přispůsobivější.

Není možné, aby někdo tvrdil, že libovolně pobíhající černochy, není možno zadržet v detenčním ústavu, že ho není možné okamžitě eskortovat pryč do státu z něhož vkročil bez víza na území EU a to třeba i z důvodů, že není možno všechny důkladně rychle prověřit. Jestliže ho není možné prověřit, nemůže se volně pohybovat po EU, musí zůstat za dráty. Tím není poškozeno žádné jeho lidské právo, protože trčet v detenčáku, nebo na hranicích před dráty byla jednoduše jeho vlastní volba. Jako je jeho vlastní volba tam dobrovolně třeba vyhladovět, neboť držet hladovku je lidské právo rovněž. Jestliže chce tyto podmínky některý politik, či organizace změkčit, je to známka toho, že onen politik i ony lidskoprávní neziskovky profitují z převaděčství a obchodu s lidmi, což je snad i výnosnější, než obchod se zbraněmi a drogami.