MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135036 Re: Re: ZLODĚJRe: Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-28 11:35

#135034: - Re: ZLODĚJRe: Je to velmi správné rozhodn

Ne, ne , ne   to je nedorozumění... Chtěl jsem jen říct, že někdo ( Bureš ), kdo sám páchá trestnou činnost, se snaží takto od sebe odvést pozornost a udělat lotra z někoho jiného.. V tomto případě z M. Kalouska. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#135037 Re: Re: Re: ZLODĚJRe: Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-28 11:40:01

#135036: - Re: Re: ZLODĚJRe: Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas...... 

OK. Vypadalo to tak, že jsou oba stejní. To ani náhodou. Babiš je nomenklaturní komunista, StBák, lhář, křivopřísežník na zdraví svých dětí a trestně stíhaný zloděj a to zdaleka ne za všechny a ty největší zlodějiny, které páchá, neb okrádání státu na daních pomocí korunových dluhopisů vydaných a nakoupených osobou spojenou představuje v tomto roce okradení jen Babišem objem ukradených daní 150 mil. korun, přitom toto policie natož státní zástupci vůbec neřeší, což je absurdní. Už to vypadá, že je Bradáčová placená karuselem Agrofert, bývaly doby, kdy jí byly plné noviny, od té doby, co je Babiš trestně stíhán není o ní vidu ani slechu. 

Babiš je také zloděj min. v desítkách miliar, neboť zadlužil tento stát jen dluhem vlád o více jak 80 mil. jen za roky, co byl ministrem financí, což je naprosto absurdní, když je nezaměstnanosti minimální (upora pro stát gigantická - neplatí za nezaměstnané zdravotní a sociální pojištění, neplatí dávky v nezaměstnanosti a navíc má příjem z odvodu z mezd) a zároveň dokonce je růst HDP. 

Babiš nás opravdu doslova okradl o více jak 80 mld. korun.