MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#135026 Tak to proto je tu russká propaganda nenávisti a spikleneckých teorií šířena podivnými .....

2018-07-28 07:36

Američané víc než celonárodnímu věří lokálnímu zpravodajství – a ruské zpravodajské služby to vědí. Tak rádio NPR vysvětluje, proč Rusové na Twitteru založili 48 účtů neexistujících deníků, které informovaly o dění v oblasti. Začaly s tím v době ukrajinské krize na jaře roku 2014, Twitter je odhalil a zrušil v létě 2016. Za celou tu dobu nešířily ruské „lokální americké noviny“ žádné falešné zprávy.

......lokálními servery a valento-rusko listy z kterých je to do lokálních jejich celebrit přebíráno. 


Nepřihlášený uživatel

#135027 Ten idiot podvedl školitele i oponenta diplomky, neb jinak by práce vůbec nebyla.....

2018-07-28 07:38

 

 

Metnar: Kauza diplomky mě neoslabila

Ministr obrany Lubomír Metnar (za ANO) se necítí událostmi kolem diplomové práce oslaben k výkonu funkce ministra obrany. V rozhovoru pro Právo řekl, že největším problémem bude nyní dotáhnout velké nákupy, protože úředníci se bojí rozhodovat.

....přípuštěna k obhajobě, dodnes nevíme, kolik vlastně ten idiot napsal vlastních stran a on se ještě vytahuje. To je opravdu excelentní hovado. 


Nepřihlášený uživatel

#135028 Russáci si na Slovensku opět založili výcvikové středisko teroristů......

2018-07-28 08:26

Noční vlci odháněli novináře od vojenského tábora, který nahání strach Slovensku

27. 7. | Nově zřízená pobočka motorkářů Noční vlci vyvolává kontroverze u řady slovenských orgánů. Pobočka, která připomíná vojenský tábor, má v areálu řadu kusů vojenské techniky včetně tanků, obrněných vozidel a policejních motorek. Podle slov prezidenta klubu Noční vlci Europa Jozefa Hambálka se jedná o historické exponáty, které chce využít jako exponáty pro vojenské muzeum. U tábora natáčeli s dronem reportéři z rádia Svobodná Evropa. Přítomnost novinářů se ale Nočním vlkům vůbec nelíbila.


Nepřihlášený uživatel

#135029 "Podnikatel" v lichvě nemůže "odolat" volání křivopřísezníka a StBáka Babiše...

2018-07-28 10:24

Kontroverzní developer zachraňuje byznys kandidáta ANO na primátora Prahy

J&T Banka finančníků Patrika Tkáče a Ivana Jakaboviče majetkově vstoupila do ztrátové společnosti Fair Credit, kde drží podíl kandidát hnutí ANO na pražského primátora Petr Stuchlík. Slovenští miliardáři se přitom pokoušejí zatím neúspěšně prosadit kontroverzní plány na zástavbu piazzetty před hotelem Intercontinental, která jim patří. Zda jde ze strany Stuchlíka o střet zájmů, nebo dokonce o obchod typu něco za něco, budou muset posoudit na podzim voliči.

.....co jiného čekat od ANO StB. 


Nepřihlášený uživatel

#135030 Re: Re: Re:

2018-07-28 10:53


Nepřihlášený uživatel

#135031 ZLODĚJRe: Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-28 10:59


Nepřihlášený uživatel

#135032 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-28 11:11

#134967: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Vida. Fízl se pídí, kudy informace unikla. To by tak hrálo, aby se káfirové na ty šmejdy domluvili. To by tak ještě chybělo.


Nepřihlášený uživatel

#135033 Re: "Podnikatel" v lichvě nemůže "odolat" volání křivopřísezníka a StBáka Babiše...

2018-07-28 11:23

#135029: - "Podnikatel" v lichvě nemůže "odolat" volání křivopřísezníka a StBáka Babiše... 

Ale ne, tak to sorry áko, to je účelouka a kampaň, my v ÁNO ŠtB nekradněme, máme sice předsedu, co je trestně stíhaným Stbákem, s agenty StB jsme v nepřetržitém styku, velmi pěkně řídí naši partaj, ale nekradněme, tak to fak sorry áko. Andrej sice odlifroval celý svůj majetek do euro-zóny na Slovensko a za čtyři roky co byl ministrem majetek karuselu Agrofert zdvojnásobil na 80 mil., ale fak nekradnime, to fak sorry áko. 

Ve vedení Homolky v době údajných čachrů byla i bývalá ministryně Němcová

Jedním z nejpalčivějších problémů, na které upozornila hloubková kontrola ministerstva zdravotnictví v pražské Nemocnici Na Homolce, bylo údajné zpětné vytváření smluv. Podle kontrolorů tak nemocnice například v roce 2015 nakoupila bez kontraktů zboží za více než 800 miliónů korun.

................

Maškara se nezdá, vypadá, že neumí do pěti počítat, ale krade jako Babiš. 


Nepřihlášený uživatel

#135034 Re: ZLODĚJRe: Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-28 11:26

#135031: - ZLODĚJRe: Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas...... 

Žiješ v představě, že je pan Miroslav Kalousek zloděj?

Proč tedy Babiš za roky na pana Kalouska nic nenalelz, když má přístup ke všem účtům pana Kalouska, ke všem daňovým přiznáním, ke všemu co kdy ve státní správě podepsal a to nejen k tomu, co podepsal pan Kalousek ale kdokoliv kdo se kdy s panem Kalouskem potkal? 

Je to podivné, Babiš použil stovky milonů našich daní a čtyři roky práce min. desítek lidí, aby na Kalouska něco našel a nenašel nic. Je to velmi zvláštní, kdyby byl pan Kalousek zloděj, tak by přece StBák Babiš dávno podal trestní oznámení, na tom se jistě v klidu shodneme. 

..................

Myslíš pana Miroslava Kalouska, na kterého trestně stíhaný StBák Babiš nechal vypracovat hanopis z kterého není roky schopen nic potvrdit a tedy se jedná o pomluvy? 

Tedy myslíš tím pana Miroslava Kalouska, který v době odbytové krize měl nezaměstnanost na úrovni 6 %  (pro porování KGBák Zeman v době růstu 3 % měl nezaměstnanost 9 % a růst jen a pouze díky vnitřní spotřebě státu)? 

Myslíš opravdu toho pana Kalouska, který opět zavedl zdanění hazardu, které předtím oposmluvně zrušili KGBáci Zeman s Klausem? 

Myslíš opravdu pana Miroslava Kalouska, který je tedy dnes nejvíce prověřenou osobou v politice, protože Babiš vynaložil stovky milinů našich daní, aby to uděla a přesto se mu na pana Miroslava Kalouska nepodařilo najít opravdu vůbec nic? 

Tak to velmi važ slova. Byl a je to pan Kalousek, kdo přesně identifikuje, proč je Andrej Babiš zlodějem, StBákem a krivopřísežníkem na zdraví svých dětí. 


Nepřihlášený uživatel

#135035

2018-07-28 11:28

Hlupáci Češi, copak nevidí, že si chce Bureš celé Česko podmanit ? Česká debilita je opravdu nekonečná. Pro kus žvance se nechá Čecháček ukecat. Ubohost. Národní hrdost je fakt vidět jen při hokeji


Nepřihlášený uživatel

#135036 Re: Re: ZLODĚJRe: Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-28 11:35

#135034: - Re: ZLODĚJRe: Je to velmi správné rozhodn

Ne, ne , ne   to je nedorozumění... Chtěl jsem jen říct, že někdo ( Bureš ), kdo sám páchá trestnou činnost, se snaží takto od sebe odvést pozornost a udělat lotra z někoho jiného.. V tomto případě z M. Kalouska. 


Nepřihlášený uživatel

#135037 Re: Re: Re: ZLODĚJRe: Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-28 11:40

#135036: - Re: Re: ZLODĚJRe: Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas...... 

OK. Vypadalo to tak, že jsou oba stejní. To ani náhodou. Babiš je nomenklaturní komunista, StBák, lhář, křivopřísežník na zdraví svých dětí a trestně stíhaný zloděj a to zdaleka ne za všechny a ty největší zlodějiny, které páchá, neb okrádání státu na daních pomocí korunových dluhopisů vydaných a nakoupených osobou spojenou představuje v tomto roce okradení jen Babišem objem ukradených daní 150 mil. korun, přitom toto policie natož státní zástupci vůbec neřeší, což je absurdní. Už to vypadá, že je Bradáčová placená karuselem Agrofert, bývaly doby, kdy jí byly plné noviny, od té doby, co je Babiš trestně stíhán není o ní vidu ani slechu. 

Babiš je také zloděj min. v desítkách miliar, neboť zadlužil tento stát jen dluhem vlád o více jak 80 mil. jen za roky, co byl ministrem financí, což je naprosto absurdní, když je nezaměstnanosti minimální (upora pro stát gigantická - neplatí za nezaměstnané zdravotní a sociální pojištění, neplatí dávky v nezaměstnanosti a navíc má příjem z odvodu z mezd) a zároveň dokonce je růst HDP. 

Babiš nás opravdu doslova okradl o více jak 80 mld. korun. 

 


Nepřihlášený uživatel

#135038 To je velmi nepřesný titulek, sociální sítě v principu neohrožují demokracii.....

2018-07-28 11:51

Sociální sítě reálně ohrožují demokracii, varují britští poslanci. Chtějí regulaci Facebooku

....demokracii ohrožují funkcionality sociálních sítí, které jejich uživatele utvrzují v jejich vlastní hlouposti, které lze nazvat "množírny debility". Pokud klient sociální sítě i jen omylem klikne na nějakou ubohost, která se mu v profilu objeví, následně je zavalen a zavalován podobnými debilitami. Pokud je uživatel vědomím příznivcem debilit, je následně utvrzován ve svém názoru, že to debility nejsou, přece se to líbí tisícím či dokonce statisícům jiných lidí, "tak to přece nemůže být debilita". 

V tom je problém, toto bylo zneužitu a uživatelé těchto sící se tím začali v masovém měřítku samo-ohlupovat. 

To je opravdu velmi vážné, neboť my všichni investuje obrovské prostředky, abychom žili ve vzdělané společnosti, která má k dispozici ověřené informace a pak proti tomu jde nástroj na totální magoření jeho uživatelů.

To je potřeba řešit, to je velmi vážné, neboť jsou tyto nástroje v rámci sociálních sítí vydávány za cosi mravného, užitečného, potřebného a tam už je problém u tvůrců. Nic užitečného na tom není, neboť nabízení stále stejných debilit ke čtení je opravdu naprostá zhovadilost. 

Je to debilita i v tom, že je nabízen i "stejný typ přátel", nejspíše to dospělo do stavu, že jsou uživatelům dokonce nabízeni i lidé podobného vzhledu, který preferují a co je opravdu pekelné, uživatelé nemají žádnou možnost nabízené ovlivnit. 


Nepřihlášený uživatel

#135039 Re: To je velmi nepřesný titulek, sociální sítě v principu neohrožují demokracii.....

2018-07-28 12:00


Nepřihlášený uživatel

#135040 Re: Re: To je velmi nepřesný titulek, sociální sítě v principu neohrožují demokracii.....

2018-07-28 12:03

#135039: - Re: To je velmi nepřesný titulek, sociální sítě v principu neohrožují demokracii..... 

Co je na mém příspěvku komunistické? Přečti si volební zákon, který právě Miloš Zeman i Andrej Babiš za pomocí ruské propagandy masivně porušovali. 

Na mém názoru není náznak ničeho komunistického. Naopak je povinností státu, aby občany nemohlo být manipulováno, proto je to součástí definice volebního zákona. Komunisté i náckové totiž byli ti, kdo svobodu zneužili k manipulaci s občany. To, že tím poručovali a porušují volební zákony jim vůbec nevadí. 


Nepřihlášený uživatel

#135041 Re: To sociální sítě v principu neohrožují demokracii.....

2018-07-28 12:23

#135038: -  sociální sítě v principu neohrožují demokracii..... 

Je to chyba nastavení. Chyba v programu. To je v principu opravitelné. Mark Zuckerberg má námět k přemýšlení. Má příležitost být prospěšný.

    Marku! Víš, proč demokracie funguje? Třeba Ti to ti poslanci řeknou!

Evropan

#135042

2018-07-28 12:39

Největším současným rizikem nejsou komunisti, ani rasisti, či tzv. xenofóbové, ale především hajzlové typu TOP 09, Zelení, ODS, Piráti a podobný liberální sračky!


Nepřihlášený uživatel

#135043 Re:

2018-07-28 13:01

#135042: Evropan -  

Největším nebezpečím jsou ti, kteří se štítí pravdy.


Nepřihlášený uživatel

#135044

2018-07-28 14:27

mezitim nam no-go zona vznikla i v australii:

https://www.youtube.com/watch?v=LqY4Z1fTrMc


Nepřihlášený uživatel

#135045

2018-07-28 14:43

Babiš: Nelegální migraci se musíme ubránit za každou cenu


Nepřihlášený uživatel

#135048 Re: Re:

2018-07-28 17:31

#135047: - Re:  

Izrael před nějakými lety prohlásil situaci za WW III.  Wahhábisti ze Saudské Arábie tomu říkají III. džihád.  Jejich konečným cílem je ovládnutí Ameriky. Evropu mají za už víceméně zmáknutou.

Jiří Drahoš

#135049 Re: Andrej Babiš je slušný člověk.

2018-07-28 17:35


Nepřihlášený uživatel

#135050

2018-07-28 17:52

Člověk má co dělat, aby se nepozvracel. Petr Žantovský se zhrozil nad emailem, který dostal básník Sýs od vedení města. A obává se, kde skončí „štvaní nepohodlných lidí“