MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135038 To je velmi nepřesný titulek, sociální sítě v principu neohrožují demokracii.....

2018-07-28 11:51

Sociální sítě reálně ohrožují demokracii, varují britští poslanci. Chtějí regulaci Facebooku

....demokracii ohrožují funkcionality sociálních sítí, které jejich uživatele utvrzují v jejich vlastní hlouposti, které lze nazvat "množírny debility". Pokud klient sociální sítě i jen omylem klikne na nějakou ubohost, která se mu v profilu objeví, následně je zavalen a zavalován podobnými debilitami. Pokud je uživatel vědomím příznivcem debilit, je následně utvrzován ve svém názoru, že to debility nejsou, přece se to líbí tisícím či dokonce statisícům jiných lidí, "tak to přece nemůže být debilita". 

V tom je problém, toto bylo zneužitu a uživatelé těchto sící se tím začali v masovém měřítku samo-ohlupovat. 

To je opravdu velmi vážné, neboť my všichni investuje obrovské prostředky, abychom žili ve vzdělané společnosti, která má k dispozici ověřené informace a pak proti tomu jde nástroj na totální magoření jeho uživatelů.

To je potřeba řešit, to je velmi vážné, neboť jsou tyto nástroje v rámci sociálních sítí vydávány za cosi mravného, užitečného, potřebného a tam už je problém u tvůrců. Nic užitečného na tom není, neboť nabízení stále stejných debilit ke čtení je opravdu naprostá zhovadilost. 

Je to debilita i v tom, že je nabízen i "stejný typ přátel", nejspíše to dospělo do stavu, že jsou uživatelům dokonce nabízeni i lidé podobného vzhledu, který preferují a co je opravdu pekelné, uživatelé nemají žádnou možnost nabízené ovlivnit. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#135039 Re: To je velmi nepřesný titulek, sociální sítě v principu neohrožují demokracii.....

2018-07-28 12:00:13


Nepřihlášený uživatel

#135041 Re: To sociální sítě v principu neohrožují demokracii.....

2018-07-28 12:23:18

#135038: -  sociální sítě v principu neohrožují demokracii..... 

Je to chyba nastavení. Chyba v programu. To je v principu opravitelné. Mark Zuckerberg má námět k přemýšlení. Má příležitost být prospěšný.

    Marku! Víš, proč demokracie funguje? Třeba Ti to ti poslanci řeknou!