MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135266 Re:

2018-08-01 04:11

#135265: -  

Valento rusko listy se nyní přejmenovaly na "krajské listy" :-)

Tak ta údajná "asociace", kterou má zastupovat onen autor byla původně lobistickou organizací, registrovanou jako lobistická organizac s jedním registrovaným lobistou :-). 

Tedy není těžké odhalit, že je to blábol, navíc z roku 2017 :-). Je zajímavé, že se přitom stačí podívat, kde je ten blábol sdílen, aby bylo zřejmé, že se o blábol jedná. 

Odpovědi

Evropan

#135267 Re: Re:

2018-08-01 04:22:34

#135266: - Re:  

Ne, prorusské valentovy sračky existují a krajské listy jsou jen souběžným projektem. Je to zacíleno na lidi, kteří by prorusské listy nečetli kvůli jejich pověsti, ale krajské listy jim přijdou jako něco, co zná třeba z tištěného Deníku nebo MFDnes.

Valenta ve svém podnikání vychází z předpokladů, že lidi zajímá rozhodování parlamentu, a že kraje jsou populárnější, než parlament. Když tyto pojmy vsadí do názvu svých produktů, tak má celkem zajištěno, že značná část lidí jen tak brouzdajících po internetu, na některý z jeho produktů narazí. Ostatně stejný tým provozuje i další internetová pseudonoviny. V tom týmu ale nejsou žádní novináři a tragická je hlavně úroveň češtiny.

Samozřejmě ale platí, že ten článek o Krymu nemá žádný reálný základ, a spíše souvisí s návštěvou tří českých politiků KSČM a hnutí Severočeši na krymské vojenské přehlídce. Komunistům asi nebude vadit, že tam jeli za "jejich daně" na dovolenou.

https://zpravy.aktualne.cz/ceska-delegace-na-krymu