MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135438 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-08-01 16:30

#135436: - Re: Re: Re: Re:  

Sluníčkáři jsou obyčejní zločinci. Proto se jim nedá věřit nic, ani  jejich poučování o HIV.

 

https://vimeo.com/282666063

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#135442 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-08-01 17:01:16

#135438: - Re: Re: Re: Re: Re:  

:-) výhoda demokracií je v tom, že máme k dispozici velmi přesná a ověřená data a jsou volně dostupná. 

Statistická úřad v russákově nezveřejňuje vůbec nic. 

Na statistickém úřadu USA lze dohledat např. kolik lidí do USA imigrovalo z russákova. v roce 2013 to bylo 300 000 lidí. V russákově se nedá dohledat vůbec nic natož, kolik je tam evidovaných HIV pozitivních, kolik jich v daném roce zemřelo na AIDS a kolik je kvalifikovaný odhad všechn HIV pozitivních. 

Smutné, když se přitom tváří jako "vrchol demokracie". 

Proto je demokracie skvělá, proto je EU úžasné místo k životu, proto je Amerika i přes idiota Trumpetu skvělý partner, proto nás nikdo neokupuje, proto máme politiky v centrální správě EU a spolurozhodují o správě veřejného prostoru v EU, proto státy Evropy mimo EU s námi harmonizují drtivou většinu zákonů a norem, proto také na občanku může cestovat i do celé řady států mimo EU, proto je život člověka v EU chráněn už před jeho narozením a proto také mohou naši staří lidé důstojně dožít své životy. Proto už jsou státy v EU, kde už jsou dny a mnohdy i měsíce, kdy celá spotřeba dané země jeden z obnovitelných zdrojů. 

Na druhou stranu jsme tak zhýčkaní, že zvažujeme, jestli Stbák, komunista a trestně stíhaný křovopřísežník, náhodou není mravným člověkm. Proto také dlouze zvažujem, jestli takové hovado nazvememe hovadem. Stejně tak dlouze zvažujeme, proč vlastně občané volili velmi pravděpodobného KGBáka Miloše Zemana a nechá zemi ničit touto odpornou komunisticko-nacistickou oplzlou zrůdou. Jsme prostě moc opatrní, přestože někteří z nás jistě velmi příkře tyto dva zločince charakterizujeme.