MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135531 Re: Russko spolupracuje s dalšími muslimskými povstalci?

2018-08-02 11:19

#135506: Evropan - Russko spolupracuje s dalšími muslimskými povstalci? 

Rusko má Vagnery, USA mají společně se Saudy zase ISIL, otázka zní, kdo má tedy větší máslo na hlavě? Jedna věc je drancování Afriky, druhá věc je vybudování převaděčských sítí s napojením na evropské politiky a bruselské úředníky. Tak dlouhé prsty banánová republika Rusko jednak nemá, ale je to hlavně na odpovědnosti Evropy a Bruselu. Nehledě na to, že povstalce v Líbyi od samého počátku proti Kadáfímu podporovaly líderské evropské státy, (Kadáfího dlužník Sarkozy například) dokonce za škodolibého potlesku americké ministryně zajraničí. A Hizballáh? No to promiň ale kde je působnost Hizballáhu a jejich cíle a kde je působnost sunnitských teroristů a jejich zaměření a cíle? Chceš tvrdit že je to něco stejného? To se probuď a vytáhni si ruku z nočníku. Nehledě na to, že Hizballáh financuje proti Izraeli také Soros, který státem Izrael, proti němuž Hizballáh hlavně brojí, také pohrdá a chce aby zanikl. Ten chce zrušit všechny státy a hranice, "filantrop" jeden potrhlý. A s tím tvým vrahem, co na to říci? Dokonce samotný náš bývalý ministr zahraničí, možná jeden s tvých guruú, Schwarzenberg, upozorňoval svého času, že k Asadovi není ve vládě nad Sýrií žádná použitelná alternativa, bez toho, aby se Sýrie zhroutila. Že se ve válce se sebou lidé vzájemně nemažou, to je smutná realita, nic méně není potřeba naletět všem žvástům rozvědčíků z bílých přileb. A vraždění iráckých žen a dětí bombardováním Falůdži pod smyšlenou záminkou s jadernými zbraněmi, to se ti zdá v pořádku, humanisto? Co chceš z toho tvého zmateného slepence někomu vyřizovat? Že si havloidní trouba? O tom by bylo i ztráta času kamkoli mailovat. 

 

 

 

 

Odpovědi

Evropan

#135536 Re: Re: Russko spolupracuje s dalšími muslimskými povstalci?

2018-08-02 13:06:19

#135531: - Re: Russko spolupracuje s dalšími muslimskými povstalci? 

Jestli tady chceš vyvracet skutečnost, že Russko podporuje separatisty ve Středoafrické republice, a civilisté pak z této oblasti utíkají na sever do Lybie, protože jinou cestu nemají, tak si klidně ověřuj, jak to je, ale z nějakých zdrojů, kterým se dá věřit. Já jen upozorňoval, že ty souvislosti jsou nadmíru překvapivé, protože lidi jako ty tady ještě nedávno přísahali na zdraví všech členů své rodiny, že Afriku drancuje jen EU a nikdo jiný.

Jestli tady chceš vyvracet, že Al-Asádem zabitých více než 300.000 Syřanů a půlka národa vyhnaná do zahraničí je lež, tak mi prokaž tu službu, a uveď mi zdroje, které to vyvrací. A to, že Al-Asáda nepodporuje Russko, to se asi jen těžko budeš odvažovat tvrdit. Koalice Russko, Hizballáh a Irán, která si Sýrii porcuje (samozřejmě plus Turecko, které již obsadilo kurdský sever) je poměrně profláknutá.

https://www.info.cz/svet/porcovani-syrie

Nevím, proč sem zatahuješ Falúdžu a také slovensko-maďarský problém jménem Soros. Má s tím snad něco společného Orbán, který za sorosovy peníze vystudoval, a teď stejného Sorose kritizuje? No prostě se ti to v tom vedru všechno nějak pomotalo.