MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#135501 Pan Čižinský je odvážný člověk. ....

2018-08-02 06:14

Volby vyhrajeme, za nás mosty padat nebudou, říká lídr občanské iniciativy Praha sobě Čižinský

Čtyři roky Prahu doslova devastuje banda StBáků, které přikyvují socani. Je to děsivé, co se tam odehrává, jak Praha za 4 roky zpustla, vypadá to tam bohužel z velké části jak za komunistů. 

Karma
Nepřihlášený uživatel

#135502 Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny...

2018-08-02 06:36

#135500: -  

Hutku prtku a jeho blití plné havlofašistické "pravdy" a "lásky" mají občané ČR na háku. On si ho čert stejně brzo odnese, dědka plesnivýho nad hrobem.


Nepřihlášený uživatel

#135503 Re: Re: Re: Re: Re: "Pravda a Láska" nezvítězí nad pravdou

2018-08-02 06:53


Nepřihlášený uživatel

#135505 Re: Re: Re: Andrej Babiš všechny občany této země masivně okrádá......

2018-08-02 06:59

#135464: - Re: Re: Andrej Babiš všechny občany této země masivně okrádá...... 

Pochybuji. Tys byl u toho? 

Neptal jsem se jak, ale kam. Zvonka to vyzerá, že ilusionista  sice neměl ani nejmenší páru o stavařině, zato dokonale věděl, jak nechat zmizet korunu.

Evropan

#135506 Russko spolupracuje s dalšími muslimskými povstalci?

2018-08-02 07:01

Do Středoafrické republiky přiletěli, aby natočili film o­ ruských žoldácích ze známé polooficiální ruské armády „ČVK Vagnera“ (soukromá vojenská společnost Vagnera). Slavný Orchan Džemal, expert na války, Blízký východ, Kavkaz a především Turecko, z něhož přišli do Ruska jeho předkové, kameraman Kirill Radčenko a režisér Alexandr Rastorgujev byli zastřeleni v noci na úterý. Jen čtyři dny poté, co vystoupili na letišti v­ metropoli Bangui.

Celý projekt, jehož cílem mělo být zmapování působení polooficiálních vojenských struktur za hranicemi Ruska, financoval ruský oligarcha a mecenáš opozice Michail Chodorkovskij, který po odpykání trestu v Rusku emigroval do zahraničí. Jeho Conflict Intelligence Team (CIT) Moskva ovšem považuje za nepřátelskou strukturu. O­ tom, že novináři chtějí dokumentovat činnost vagnerovců, velení této jednotky v Africe vědělo. Podle oficiální verze Džemal, Rastorgujev a Radčenko jeli v­ noci na úterý autem z města Sibut, vzdáleného od metropole Bangui 188 ­kilometrů, do Babari. Údajně na setkání se svým místním informátorem. Jejich kolegové z CIT se domnívají, že chtěli popsat napojení vagnerovců na místní ozbrojené povstalecké skupiny a dokázat, že ruští žoldáci pracují jak pro vládní struktury, tak pro rebely.

„Ekonomicky nás z Afriky vytlačuje Čína, a tak sázíme na vojenské poradce a prodej zbraní,“ uvedla Taťjana Denisovová z ­Centra výzkumu tropické Afriky Ruské akademie věd. Podle ní se vagnerovci ve Středoafrické republice nejspíš zabývají ochranou nalezišť zlata a drahokamů.

https://www.lidovky.cz/tri-reporteri-prisli-o-zivot

Takže je vidět, že Afriku nedrancuje pouze Čína a EU, ale také Russko. Když se k tomu ale připojí jedna nenápadná rok stará zpráva :

Špatné zacházení ze strany libyjských převaděčských gangů s uprchlíky ze subsaharské Afriky má svůj efekt. Migranti, kteří nechtějí projít otrockými podmínkami, které jim Libyjci připravují, zkoušejí západoafrickou trasu přes Maroko a přes Alboránské moře do Španělska. A zatím to vypadá, že tato varianta také funguje. Po uzavření balkánské cesty se proud migrujících do Evropy soustředí na děravou jižní hranici nestabilní Libye, kterou ovládají znesvářené ilegální organizace pro převádění lidí. V jejich sítích uvázne většina utečenců ze zemí, jako je Mali, Středoafrická republika, ale také třeba ze Somálska.

https://www.expres.cz/uprchlicka-krize

... a když si uvědomíte, že rebelové na severu jsou povětšinou muslimové, tak člověka nepadne jen jediné : Russko má zase prsty v tom, že do Evropy směřují davy muslimů, kteří jsou vychováni bůhví k čemu. Zabránit migraci by se dalo, když by Russko přestalo podporovat muslimské rebely ve Středoafrické republice, kdyby přestalo podporovat masového vraha Al-Asáda a kdyby přestalo spolupracovat s organizacemi typu Hizballáh. No a samozřejmě kdyby se zapojilo do spolupráce s demokratickými státy, což by ovšem znamenalo hlavně ukončení okupace Krymu a Gruzie.

Tak co, hradní opilče, dokážeš to svému nadřízenému v Kremlu vyřídit?


Nepřihlášený uživatel

#135507 Re: Re: Re: Re: Andrej Babiš všechny občany této země masivně okrádá......

2018-08-02 07:05

#135505: - Re: Re: Re: Andrej Babiš všechny občany této země masivně okrádá...... 

Hotovostní zlodějiny tohoto druhu jsou dnes trestné už v principu hotovostní zlodějiny. 

Jestli tam skutečně Zeman s Klausem kradl to skutečně občan těžko může zjistit, může pouze usuzovat na pravděpodobnost jejich zlodějin např. z toho, jak dnes jednají, jak byl ukraden russácký dluh v objemu 140 mld. jak byla ukradena Mostecká uhelná společnost a 14 mld. hotovost na jejích účtech, jakými lidmi jsou Zeman s Klausem obklopeni, s kým se stýkají, komu poskytují rozhovoru, koho prosazují, atd. 

Z toho bych řekl velmi přesně vyplývá, že se neštítí opravdu žádné zlodějiny, ideální pro ně je, když ta zároveń poškodí stát, státní správu, atd. Vyvroří obrovskou relativizaci mravních hodnot. 

 

Jaroslav Hutka

#135508 Re: Re: Prezident Zeman není věc Makropulos!

2018-08-02 07:06

#135502: Karma - Re: Pro všechny nenávistné svině z ... 

Pusto a prázdno jde po Česku
lid zalez kamsi do sklepa
země se změnila v grotesku
a z Hradčan už je jen žumpa
Miloš je zhroucený a oči v sloup
z cigaret zvedá se štiplavý čoud
člověku je z toho hanbaMasaryk v hrobě se obrátil
zařval, co je to za chlapa
a na Zubatou se obořil
kde se zase dneska fláká
Miloš je zhroucený a oči v sloup
z cigaret zvedá se štiplavý čoud
Zubatá už na Hrad chvátá

v královských hrobkách to hartusí
opilec a vlastizrádce
ovarem, sádlem vše zamastí
Karlovi chce se z něj zvracet
Miloš je zhroucený a oči v sloup
z cigaret zvedá se štiplavý čoud
kosa teď dopadla prudce

Sprosťák a ožrala blemci blemt
tlučhuba, vidlák a chvástal
vždyť to byl náš český prezident
arcibiskup Duka zalkal
Miloš je zhroucený a oči v sloup
z cigaret zvedá se štiplavý čoud
a na Hradě zmatek nastal

lebka praskla, mozek odkryla
kladivo, srp, rudá hvězda
na maják šplouchala tekila
v podvěsku kremelská brázda
Miloš je zhroucený a oči v sloup
z cigaret zvedá se štiplavý čoud
hotovo, konec a basta

andělé šťastní a radostní
zpívají václavský chorál
zubatá na káře pohřební
dělá po dláždění randál
Miloš je zhroucený a oči v sloup
z cigaret zvedá se štiplavý čoud
Zubatá mává nám nazdar

Evropan

#135509 Kdo je Kňourek a kdo je OS Arteko?

2018-08-02 07:25

Názor místopředsedy Rady České rozhlasu Tomáše Kňourka :

„Alan Hollinghurst je podle mě homosexuální aktivista převlečený za spisovatele. Uvedené oplzlosti svědčí o úrovni společenského života Velké Británie, země, která je dobrovolně zaplavována tou nejodpudivější formou islámu, kdy do některých městských čtvrtí domorodci raději nechodí, ‚lidé‘ se asi z dlouhé chvíle polévají kyselinou a bodají nožem. Fakt, že je zde za slavného spisovatele vydáván chlípník, nelegitimuje Český rozhlas, aby takové prasečiny poslouchaly naše děti. Tak špatně, jak dnešní Velká Británie, na tom ještě Česká republika není a doufám, že nikdy nebude.“

Do Rady Českého rozhlasu Kňourka navrhlo občanské sdružení Arteko. Co je to zač? tady je příklad jedné zajímavé informace o grantech, které rozděluje žižkovská radnice (tedy Praha3) :

První jmenovaný spolek je úspěšným žadatelem grantů od roku 2010, za tu dobu získal podporu v celkové výši 369 000 korun. Podle zveřejněných výsledků grantových žádostí se dá odhadnout, že se OS ARTEKO zabývá kulturní a sportovní činností. Letos obdrží podporu 122 000 korun na provozování volejbalu na Pražačce, interaktivní procházku po Praze 3, jednodenní hudební festival a Výstavu mladých. Vzhledem k tomu, že tři ze čtyř podpořených akcí se konají minimálně potřetí, je s podivem, že o nich není možné dohledat žádné bližší informace, jako jsou místo či datum konání. O žádné z nich neinformovala média sledovaná dvěma největšími tuzemskými mediálními vyhledávači. Jediná zpráva, kterou se OS ARTEKO zapsalo do širšího povědomí veřejnosti je z letošního února, kdy na jeho návrh byl jmenován nový člen Rady Českého rozhlasu Tomáš Kňourek.
 
Podobně komplikované je zjistit, kdo organizaci řídí. Podle informací z profesní sociální sítě LinkedIn je předsedou OS ARTEKO oblastní manažer žižkovské organizace ODS Jakub Zrzavý. „Byl jsem ve sdružení 3 nebo 4 roky, dělali jsme ho tři kamarádi. Teď už tam ale nejsem,“ říká Zrzavý, dnes poradce místostarosty Prahy 3 pro kulturu Alexandra Bellu. Konkrétnější být nechce. Uznává sice, že organizace nemá webové stránky, ale s dalšími otázkami nás odkazuje na jejího současného předsedu Jana Janečku.  
 
Zrzavý podle svých slov přestal být členem občanského sdružení ARTEKO ve chvíli, kdy se stal poradcem místostarosty Bellu. Spojitost ale zůstává. Podle Obchodního rejstříku má organizace ARTEKO stejnou adresu (Jana Želivského 18) jako sídlo podnikání Alexandra Bellu. Ve stejném domě navíc pan Bellu figuruje jako jeden ze spoluvlastníků. Navíc v minulosti sdružení právě od Bellu převzalo pořádání kulturní akce „Příroda a její hudba“.
 
„Nikdo ze současných členů sdružení už na této adrese nebydlí a nemáme tam ani kancelář,“ říká Jan Janečka, současný předseda OS ARTEKO. Podle jeho slov se jen s majitelem dohodli, že tam mohou mít nadále sídlo organizace. „Jsem předsedou sdružení asi dva nebo tři roky, přesně nevím. To, že jsme převzali projekt místostarosty Bellu nevím. To asi ještě zajišťoval pan Zrzavý. Ale každopádně jsme na něj nic nedostali,“ vysvětluje Janečka, který podle svých slov není členem žádné politické strany. Neexistenci webových stránek organizace Janečka obhajuje faktem, že vykonávají pouze nesoustavnou činnost formou několika událostí ročně zaměřených na mladou generaci, proto je formou eventů promují pouze na sociální síti Facebook. Vlastní profil ale na této sociální sítí OS ARTEKO nemá a slíbené odkazy na události na Facebooku ani po více než týdnu nezaslal.

https://www.kauza3.cz/kauzy/kauza-radnice

Předpokládal jsem, že ve veřejnoprávních médiích nás zastupují lidé morálně na výši. No ale když máme za prezidenta ožralu, lháře a pravděpodobně russké agenta, a předsedou vlády je slovenský eštébák, pak je asi všechno v pořádku.

Ale průměrná měsíční mzda za rok 2016 byla v Českém rozhlasu 37 436 korun. Podle zákona přináleží předsedovi rady měsíční odměna ve výši 1,27, místopředsedům 1,03 a členům 0,8 násobku. Takže pro letošní rok (2017) předseda rady bude za svou funkci pobírat 47 600, místopředsedové 38 600 a členové Rady České televize rovných 30 000 korun. Za ty peníze by měl pan Kňourek odvádět lepší práci než označovat slovo "penis" za pornografii. Co říkal na slovo ku*da, to by mě zajímalo, fakt zajímalo!


Nepřihlášený uživatel

#135510 Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny...

2018-08-02 07:26

#135502: Karma - Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny... 

Co ti pořád připadá špatné na pravdě a lásce? 

Jako existuje lež a nenávist, je naprosto jasné, že existuje pravda a láska a je jistě naproto jasné, že pravda a láska je ta lepší varianta. 

Je tedy jistě lepší demokracie než totalita a protože jistě budeš naprosto nekonkrétně namítat, jaká že je ta EU nedemokratická tak tomu předejdu tím, že naprosto konkrétně napíšu, proč jsme si EU udělali super a proč je EU celosvětově etalonem důstojného života na zemi a především důstojné správy veřejného prostoru. 

 

Tak já uvedu konkrétně, proč jsme si EU úžasnou udělali a proč jí úžasnou udržujeme, není lepší místo k životu na Zemi.  

Vytvořili jsem si v EU platformu, která nám umožňuje nepřetržitě diskutovat a především reaálně spravovat společný veřejný prostor v EU. Pravidelně se scházejí premiéři - Evropská rada, ministři - Rady ministrů, komunisaři delegovaní národními státy dokonce úřadují nepřetržitě EK, stejně tak přimo volený Evropský parlament EP. 

Každý, kdo dnes v ČR cokoliv vyrobí, to zítra může nabídnout 550 mil. lidí. Neřeší schodu norem, neřeší cla, neřeší měnu (byť tady s korunou musí řešit kurzové riziko), neřeší dopravu, celní sklady a podobné komplikace spojene se clem, neřeší, kde to vyrábí. 

Občan s občanským průkazem se pohybuje po celé EU neomezeně a to včetně dětí, neboť i ty mají možnost získat občanský průkaz a platí to dokonce i o několika státech mimo EU. 

Občan s jazykovými znalostmi se dnes rozhodne, že pojede zítra pracovat např. do Franice a zítra tam skutečně pracuje, nic mu v tom nebrání. 

Pokud je občan vážně nemocný (unikátně) a zdravotní péče na jeho onemocnění je k dispozici v EU, je tam odeslán a ošetřen. 

Pokud je občan v sociální nouzi, je o něj postaráno, pokud je občan nezaměstnaným, je o něj postaráno. 

Pokud je občan mimo EU "napaden" je pod ochranou nejen svého národního státu ale také EU. Každý konzulát národního státu mu poskytne pomoc, pokud v dané oblasti není zastoupení ČR. 

Ochrana trhu, potravin, harmonizace norem, .... to vše zajišťuje občanům celosvětově unikátní ochranu potravin prodávaných v rámci EU a nejen potravin, prakticky jakéhokoliv zboží. 

Skvělá dostupnost pravivých informací ze správy veřejného prostoru, rozhodnutí vlád, steno záznamy z parlamentů, volně dostupná statistická data států, všechny zákony volně přístupné k elektronickému hledání, národní informační zdroje - levize, rádia.....

 

Tedy běžte s tím pomlouváním EU už opravdu i s Stbákem Babišem a KGBákem Zemanem do ...... russákova. 

 


Nepřihlášený uživatel

#135511 Re: Kdo je Kňourek a kdo je OS Arteko?

2018-08-02 07:31

#135509: Evropan - Kdo je Kňourek a kdo je OS Arteko? 

V dobách, kdy se ve Sněmovně "porcoval medvěd", jsem si prošel tuším dvacet největších příjemců dotací tuším v roce 2007 nebo 2006, kdy u drtivé většiny např. osmnácti z dvaceci se vůbec nedalo dohledat, co se s penězi stalo. 

xls z porcování medvěda jsou dodnes součástí steno záznamů, byl to opravdu masakr.  Možná toto měl na mysli idiot Foldyna, když tvrdil ,že porodil Babiše" :-), ale ne že by StBák i v té době nejspíše nekradl jako někteří poslanci. 


Nepřihlášený uživatel

#135512 Re: Re: Re: Prezident Zeman není věc Makropulos!

2018-08-02 07:56

#135508: Jaroslav Hutka - Re: Re: Prezident Zeman není věc Makropulos! 

Byl sis pro léky alkáči Hutko? Asi ne! Vysadils viď?


Nepřihlášený uživatel

#135513 Vítej v russákově u soudruha Putlera......

2018-08-02 07:57

Rusovi stačily kleště a hasák. Z kolejišť nakradl 275 tun železa

Ruská policie ve středu v Petrohradu dopadla muže, který zcela sám, jen za pomoci pár kusů nářadí, kradl matice a další kovové díly sloužící k upevnění kolejnic k pražcům. Dohromady 275 tun, napsala agentura AFP s odvoláním na policejní vyjádření.

.....tady zloději kradli alespoň měď a už je to také drahně let, co se to stávalo. 


Nepřihlášený uživatel

#135514 Re: Re: Re: Re: Prezident Zeman není věc Makropulos!

2018-08-02 07:58

#135512: - Re: Re: Re: Prezident Zeman není věc Makropulos! 

Jestli se někdo v této zemi prokazatelné ožírá, je to Miloš Zeman. Tam je to naprosto jasné, prokazatelné a hlavě to způsobuje obrovské problémy občanům této země, neb jeho alhollismus jej přivedl až k alkoholové demenci. 


Nepřihlášený uživatel

#135515 Re: Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny...

2018-08-02 08:03

#135510: - Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny... 

Se skutečnou pravdou a láskou jsi se ty ale zjevně nikdy nepotkal. To by jsi jinak nemohl nikdy lidi manipulovat politikařením s dobroserstvím.

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#135516 Re: Re: Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny...

2018-08-02 08:06

#135515: - Re: Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny... 

Kde je v mém příspěvku jediná lež?  Co ti připadá, nemravného, nekulturního, manipulativního, když napíšu pravdu o Evropské unii, které jsme navíc občany? 

Jak si vlastně představuješ "skutečnou pravdu a lásku", jako lži ve valento-rusko listech nebo snad jako lži velmi praděpodného KGBáka Miloše Zemana a Stbáka Andreje Babiše nebo jsou to snad rasistické bláboly Tomia Okamury, pro které je na něj podáno trestní oznámení? 

 


Nepřihlášený uživatel

#135517 Re: Kdo je Kňourek a kdo je OS Arteko?

2018-08-02 08:12

Evropan

#135518 Re: Re: Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny...

2018-08-02 08:15

#135515: - Re: Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny... 

Proč jsou opilcovi voliči ve svých příspěvcích vždy tak vulgární?

 

Win
Nepřihlášený uživatel

#135519 Re: Re: Re: Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny...

2018-08-02 08:18


Nepřihlášený uživatel

#135520 Re: Re: Re: Re: Re: Pan prezident Zeman přežije všechny nenávistné svině z Pražské kavárny...

2018-08-02 08:28


Nepřihlášený uživatel

#135521 Už se to "vyjasňuje" tak proto tu StBák Babiš naplánoval a "plní" deficit 50 mld. .....

2018-08-02 08:32


Nepřihlášený uživatel

#135522 Re: Re: Re: Re: Re: Prezident Zeman není věc Makropulos!

2018-08-02 08:34

#135514: - Re: Re: Re: Re: Prezident Zeman není věc Makropulos! 

Ty se presentuješ jako někdo, kdo se možná neožírá, přesto jseš součástí dementária místních petentních vypatlanců. Co je ti pak platné, že nepiješ, když se ruinuješ opiátem dobroserství? Já mám podezření, že je to tím, že oplicům závidíš, protože sám chlastat nesmíš. Protože jsi toho vychlastal už moc, dodržuješ abstinenci ale vždy poctivě?

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#135523 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident Zeman není věc Makropulos!

2018-08-02 08:45

#135522: - Re: Re: Re: Re: Re: Prezident Zeman není věc Makropulos! 

Tvrdou kritiku vskuktu odporného zločince, nejspíše KGB, zloděje, oplzlého ruského trotla Miloše Zemana nazvat dobroserství a usuzovat na to, že daný kritik je bývalý alkoholik, tak chcoe opravdu hlavu voliče Miloše Zemna, tam se taková "logika" přímo předpokládá :-). 

Evropan

#135524 Je Bureš bývalý nebo současný eštébák?

2018-08-02 08:47

Ústavu pro studium totalitních režimů vadí, co řekl pan Blažek, pracovník ÚSTRu na demonstraci proti Andreji Babišovi Milion chvilek pro demokracii. Blažek 5. června na Václavském náměstí uvedl, že Babiš dal ÚSTRu 20 milionů navíc do rozpočtu a následkem toho došlo k reorganizaci, při které byl propuštěn také historik Radek Schovánek. Ten svědčil u soudu proti Babišovi a předkládal důkazy o jeho komunistické minulosti. Blažek uvedl, že jako předseda odborů Babiše upozorňoval, že peníze navíc budou sloužit k vyhazování nepohodlných lidí. Premiér mu tehdy údajně slíbil, že pokud by něco takového mělo nastat, peníze neschválí. Nakonec ale pro navýšení rozpočtu hlasoval a Radek Schovánek skutečně dostal výpověď.

https://www.info.cz/metody-stb


Nepřihlášený uživatel

#135525 Re: Pan Čižinský je odvážný člověk. ....

2018-08-02 09:26