MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135780 Re: Re:

2018-08-07 02:32

#135771: Evropan - Re:  

 Kdyby nepřišly v osumašedesátém roce  armády Varšavské smlouvy a majetek státu by se již tedhdy začal roztunelovávat, nebyly by prostředky na stavění závodů, elektráren a sídlišť. Zejména panelová sídliště se převážně stavěla až později. Možná by mnoho lidí dnes jinak bydlelo ve stanech, jako je tomu dnes v mnohých amerických městech. Ale hlavně by neměl Bakala privatizací co horníkům ukrást, pak by možná neměl dost peněz na to, aby živil Kundry, ožralé Šafry,  možná ani tebe. Ty a ostatní štěnice by jste byly nejspíš jinak bez práce!!!!!

 

Odpovědi

Evropan

#135781 Re: Re: Re:

2018-08-07 04:31:55

#135780: - Re: Re:  

Máš pravdu. Kdyby nás od roku 1968 neokupovala "spojenecká vojska pod vedením CCCP", tak by neexistovala sídliště a lidé by žili v daleko důstojnějších obydlích. Bakala by neměl co privatizovat, protože vše by bylo už dávno privátní, ae při české nátuře, by řadu podniků vytunelovali jiní šíbři, protože to mají Čecháčci v genech. Co se týká novinářů, tak pan Kundra i pan Šafr by podle mého byli novináři tak jako tak. No ale jak sám říkáš, za tyto špatnosti může vlastně už okupace. Kdyby jí nebylo, byla by naše životní úroveň daleko blíže Rakousku nebo Německu. Vždyť v roce 1968 jsme měli úroveň s Rakouskem celkem srovnatelnou, ale porovnejte si to dnes. Ano, tak hluboko jsme díky invazi a okupaci klesli.

A co se týká lidí v USA, kteří žijí ve stanech. To myslíš ty lidi postižené hurikánem? A o tom fakt vtipkuješ? To seš tedy ubožák.