MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#135781 Re: Re: Re:

2018-08-07 04:31

#135780: - Re: Re:  

Máš pravdu. Kdyby nás od roku 1968 neokupovala "spojenecká vojska pod vedením CCCP", tak by neexistovala sídliště a lidé by žili v daleko důstojnějších obydlích. Bakala by neměl co privatizovat, protože vše by bylo už dávno privátní, ae při české nátuře, by řadu podniků vytunelovali jiní šíbři, protože to mají Čecháčci v genech. Co se týká novinářů, tak pan Kundra i pan Šafr by podle mého byli novináři tak jako tak. No ale jak sám říkáš, za tyto špatnosti může vlastně už okupace. Kdyby jí nebylo, byla by naše životní úroveň daleko blíže Rakousku nebo Německu. Vždyť v roce 1968 jsme měli úroveň s Rakouskem celkem srovnatelnou, ale porovnejte si to dnes. Ano, tak hluboko jsme díky invazi a okupaci klesli.

A co se týká lidí v USA, kteří žijí ve stanech. To myslíš ty lidi postižené hurikánem? A o tom fakt vtipkuješ? To seš tedy ubožák.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#135804 Re: Re: Re: Re:

2018-08-07 20:54:08

#135781: Evropan - Re: Re: Re:  

V těch stanových ghettech ve Státech jsou hodně chudé, většinou sociálně prakticky vyloučené skupiny obyvatelstva. Přes ty ghetta se bez nebezpečí úhony absolutně přejít nedá. Nesváděj nic na hurikány. To, že bychom byli dnes na úrovni Německa, nebo Rakouska vůbec nesni, probuď se a vytáhni si ruku z nočníku. Ty procesy by probíhaly pořád s těmi stejnými lidmi, tedy výsledek by byl dřív hladomor, než tvůj vysněný ráj v "důstojných obydlích". To by byly jako jakési ty vysněné sluníčkářské ekoteepee, nebo sítě zavěšené na stromech? Šafr by byl pořád ožralec a Kundra by byl pořád Kundra, to máš možná pravdu.