MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#137831 Re: Re: Re: Re: Nacher se opravdu ANO StB povedl - někdo snad cenzuruje valento-russko listy, jako p

2018-09-12 16:03

#137781: - Re: Re: Re: Nacher se opravdu ANO StB povedl - někdo snad cenzuruje valento-russko listy, jako příkl 

Nikdo po tobě žádné peníze nechce.  

Je ovšem velmi zajímavé, že něco tvrdíš a když je ti to vyvráceno, začneš žvanit hlouposti o tom, že za to nedáš ani korunu :-)

Zkus raději oponovat, ale vypadá to, že toho nejsi schopen, přesto si pořád trváš na tvém russáckém trotlování. 

Tedy tady ještě jednou moje reakce na tvé nejspíše také Nacherovy a Klausovy hlouposti. 

"Lež provozovaná jednotlivcem bez použítí technologii je lež, dosah takového lhaní není velký. Lež za použítí technologie na její masové šíření je propaganda, platilo a asi bude platit vždy.  

Povinností státu, nás občanů, je oddělovat lež od pravdy i např. či právě v situaci pokud propaganda ohrožuje podstatu demokracie, např. je použita na vyhrání voleb, musí to být námi občany - státem řešeno. Nelze si totiž nechat zničit demokracii propagandou, na tom není nic hanebného, nemravného či nekulturního. Naopak zkušenost s Hitlerem, Stalinem, Leninem, Putinem, Zemanem či Babišem je tristní. 

V případě výše uvedených nebylo požadováno dodržování zákona, tedy dohod, které občané mezi sebou udělali napři i o tom, jak se budou bránit proti zlovůli takových zločinců, kterří budou chtít ovládnout politiku, tedy získat moc, přitom např. premabule Ústavy a volební zákona věci říkají velmi jasně, nelze lhát. 

Řekl bych tedy, že si pletete pojem cenzura s dodržování zákona, přičemž se logicky musíme na začátku shodnout, že Ústava i volební zákon jsou v pořádku, tedy používání lží k získání moci je hanebné a dokonce nezákonné.  

Jak jsem napsal, problém facebooku je v tom, že je technologií na šíření lží a to je velmi vážné, neboť byla tato technologie zneužíta na získání moci a to je skutečně nutné řešit, to si my občané musíme uvědomit a musíme se v této věci vzdělat. 

Pokud si jednotlivec chce lži o své aktivitě sám vyhledávat, je to skutečně jeho starost, tedy pokud např. přistupuje na valento-russko listy, je to jeho osobní problém. Pokud ovšem valento-russko listy používají technologii na to, aby své lži rozkopírovávaly na desítky serverů a tím vytvářely zdání věrohodnosti lží, je to již problém velký, jedná se o propagndu - lež šířenou technologií za účelem vytvořit dojem, že se jedná o pravdu.  Pokud dokonce facebook vyhledává aktivně podobné nesmysly a ty předkládá uživateli s tím, že stejnou lež si přečetlo např. 10 000 a souhlasí s ní, je to naprosto stejný problém a je potřeba to řešit, od toho jsme myslící bytosti. 

Příklad, jak takové prasárny řeší Apple - pokud chcete publikovat aplikaci na AppleStore, zavazujete se k tomu, že to nebude aplikace škodlivá. Apple rovnou pokládá otázku za vás. Jak poznám, že je aplikace škodlivá? Hned odpoví -  To ví (víte v pozici autorů) autor velmi dobře.  Škodlivá aplikace bude z distribuce vyřazena, autor takové aplikace se totiž nebude říkat, že je aplikace mravná, kulturní, neškodlivá.  

Zdá se to nesmyslné na první pohled, ale ve skutečnosti samozřejmě russácký trotl z valento-russko listů velmi dobře ví, že produkuje škodlivý (nepravdivý) kód (text) dokonce i takové kreatuře jako je Petr Žantovský je to vlastně jasné, když valento-russko listy správně nazývá bulvárem "

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#137853 Re: Re: Re: Re: Re: Nacher se opravdu ANO StB povedl - někdo snad cenzuruje valento-russko listy, ja

2018-09-12 22:27:32

#137831: - Re: Re: Re: Re: Nacher se opravdu ANO StB povedl - někdo snad cenzuruje valento-russko listy, jako p 

Máte-li něco proti Facebooku, tak ho nepoužívejte, případně žalujte. Ostatně, na to jste odborník.

Já vám to oponovat nebudu, vaše věty mě nezaujaly.