MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#137776 Re: Re: Klaus starší je skoro takový prasák jako Klaus ml. .....

2018-09-11 21:18

#137774: - Re: Klaus starší je skoro takový prasák jako Klaus ml. ..... 

Spiklenecké teorie, tak ty russákům šly vždycky skvěle :-). 

Vezmi si Bureše a odstěhujte se společně do russákova. 


Nepřihlášený uživatel

#137777 Re: T..

2018-09-11 21:51

#137771: h 

    Tam se toho spíš ani nevšimli. Holywood je veletok naprostých blbostí podobné ráže.  Tam se  jejich vymýšlením a šířením lidé živí.  Mají velehory alternativních realit i s alternativními fyzikálními zákony.


Nepřihlášený uživatel

#137778 Náckové jsou u Vladěny Iljiče Putlera ve velké oblibě.....

2018-09-11 21:52

Bývalý Putinův bodyguard vyzval Navalného na souboj. Udělám z vás sekanou!


11. září 2018  17:22

Velitel ruské Národní gardy Viktor Zolotov v úterý veřejně vyzval na souboj opozičního předáka Alexeje Navalného, jehož Fond boje s korupcí (FBK) obvinil Národní gardu z machinací při zadávání zakázek. Zolotov Navalnému pohrozil, že z něj udělá „šťavnatou sekanou“.

Nepřihlášený uživatel

#137779 Re: Náckové jsou u Vladěny Iljiče Putlera ve velké oblibě.....

2018-09-11 22:01

#137778: - Náckové jsou u Vladěny Iljiče Putlera ve velké oblibě..... 

Navalný si může zvolit zbraň a vzdálenost. Třeba si vezme ruční granát  na deset kroků.


Nepřihlášený uživatel

#137780 Re: Re: Náckové jsou u Vladěny Iljiče Putlera ve velké oblibě.....

2018-09-11 22:08

#137779: - Re: Náckové jsou u Vladěny Iljiče Putlera ve velké oblibě..... 

Mění to něco na tom, že má Vladěna Putlerovna v oblibě nácky? 


Nepřihlášený uživatel

#137781 Re: Re: Re: Nacher se opravdu ANO StB povedl - někdo snad cenzuruje valento-russko listy, jako příkl

2018-09-11 23:39


Nepřihlášený uživatel

#137782 Re: Re: Re: Klaus

2018-09-11 23:55

#137776: - Re: Re: Klaus

Merkelová  manipuluje Němce pocitem viny  a spouští  vodopád hrůz na Evropu.

Evropan

#137783 Re: Re: Re: Re: Klaus

2018-09-12 03:58

#137782: - Re: Re: Re: Klaus  

Merkelová manipuluje Němci a Vašek Propisla má snad pravdu? Nejde jen o další amnestii pro kamarádíčky zloděje?


Nepřihlášený uživatel

#137784 Re: Re: Re: Re: Nacher se opravdu ANO StB povedl - někdo snad cenzuruje valento-russko listy, jako p

2018-09-12 04:50

#137781: - Re: Re: Re: Nacher se opravdu ANO StB povedl - někdo snad cenzuruje valento-russko listy, jako příkl 

Nikdo po tobě žádné peníze nechce.  

Je ovšem velmi zajímavé, že něco tvrdíš a když je ti to vyvráceno, začneš žvanit hlouposti o tom, že za to nedáš ani korunu :-)

Zkus raději oponovat, ale vypadá to, že toho nejsi schopen, přesto si pořád trváš na tvém russáckém trotlování. 

Tedy tady ještě jednou moje reakce na tvé nejspíše také Nacherovy a Klausovy hlouposti. 

"Lež provozovaná jednotlivcem bez použítí technologii je lež, dosah takového lhaní není velký. Lež za použítí technologie na její masové šíření je propaganda, platilo a asi bude platit vždy.  

Povinností státu, nás občanů, je oddělovat lež od pravdy i např. či právě v situaci pokud propaganda ohrožuje podstatu demokracie, např. je použita na vyhrání voleb, musí to být námi občany - státem řešeno. Nelze si totiž nechat zničit demokracii propagandou, na tom není nic hanebného, nemravného či nekulturního. Naopak zkušenost s Hitlerem, Stalinem, Leninem, Putinem, Zemanem či Babišem je tristní. 

V případě výše uvedených nebylo požadováno dodržování zákona, tedy dohod, které občané mezi sebou udělali napři i o tom, jak se budou bránit proti zlovůli takových zločinců, kterří budou chtít ovládnout politiku, tedy získat moc, přitom např. premabule Ústavy a volební zákona věci říkají velmi jasně, nelze lhát. 

Řekl bych tedy, že si pletete pojem cenzura s dodržování zákona, přičemž se logicky musíme na začátku shodnout, že Ústava i volební zákon jsou v pořádku, tedy používání lží k získání moci je hanebné a dokonce nezákonné.  

Jak jsem napsal, problém facebooku je v tom, že je technologií na šíření lží a to je velmi vážné, neboť byla tato technologie zneužíta na získání moci a to je skutečně nutné řešit, to si my občané musíme uvědomit a musíme se v této věci vzdělat. 

Pokud si jednotlivec chce lži o své aktivitě sám vyhledávat, je to skutečně jeho starost, tedy pokud např. přistupuje na valento-russko listy, je to jeho osobní problém. Pokud ovšem valento-russko listy používají technologii na to, aby své lži rozkopírovávaly na desítky serverů a tím vytvářely zdání věrohodnosti lží, je to již problém velký, jedná se o propagndu - lež šířenou technologií za účelem vytvořit dojem, že se jedná o pravdu.  Pokud dokonce facebook vyhledává aktivně podobné nesmysly a ty předkládá uživateli s tím, že stejnou lež si přečetlo např. 10 000 a souhlasí s ní, je to naprosto stejný problém a je potřeba to řešit, od toho jsme myslící bytosti. 

Příklad, jak takové prasárny řeší Apple - pokud chcete publikovat aplikaci na AppleStore, zavazujete se k tomu, že to nebude aplikace škodlivá. Apple rovnou pokládá otázku za vás. Jak poznám, že je aplikace škodlivá? Hned odpoví -  To ví (víte v pozici autorů) autor velmi dobře.  Škodlivá aplikace bude z distribuce vyřazena, autor takové aplikace se totiž nebude říkat, že je aplikace mravná, kulturní, neškodlivá.  

Zdá se to nesmyslné na první pohled, ale ve skutečnosti samozřejmě russácký trotl z valento-russko listů velmi dobře ví, že produkuje škodlivý (nepravdivý) kód (text) dokonce i takové kreatuře jako je Petr Žantovský je to vlastně jasné, když valento-russko listy správně nazývá bulvárem "


Nepřihlášený uživatel

#137785 To je poměrně rychlé a je to velmi dobře.....

2018-09-12 05:10

Evropský výbor začal řešit Babišovy dotace a střet zájmů

Europoslanci se začali vážně zajímat o možný střet zájmů českého premiéra a předsedy hnutí ANO Andreje Babiše v souvislosti s evropskými dotacemi pro holding Agrofert.

......kriminální imigrant a StBák Babiš tu za 4 roky v miniterské funkci dle jeho vlastních výročních zpráv navýšil majetek o 40 mld. korun na celkových 80 mld. (jeví se to poněkud absurdním, ale sám to ve svých výročních zprávách sděluje), za tu dobu desítkami miliard zadlužil stát, aby následně skoro celý ten jeho karuselový cirkus Agrofert odlifroval na Slovensko do "svěřeneckého fondu", aby na něj nedosáhla česká finanční správa. 

Jeho jednání je velmi podivné, na jednu stranu tu tvrdí, že všici kradnů a na druhou stranu skrývá před českou finanční správou majetek na Slovensku. 

Skutečně podivnou figurou je slovenský nomenklaturní komunista Andrej Babiš, jen co je pravda. 


Nepřihlášený uživatel

#137786 Finanční kompenzace za ukradený majetek je skutečně kompenzace, tedy je lhostejno....

2018-09-12 05:17

Piráti couvají z podpory zdanění církví

Piráti mají pochybnosti o církevních restitucích, ale pro zdanění 59miliardové náhrady za nevydaný majetek zřejmě ruku nezvednou. V úterý vyzvali vládu, aby před závěrečným hlasováním o návrhu KSČM předložila podrobnou analýzu, že byla finanční náhrada církvím skutečně předražena.

....jestli je církvi vrácen majetek nebo dána finanční náhrada. Zdanit takovou náhradu je stejné, jako danit restituovaný majetek, tedy ve svém důsledku by to znamenalo druhé okradení restituenta. 

Je dobře, že to Pirátům konečně byť asi velmi pomalu dochází. Co zatím zjevně pirátům nedochází, že dohoda o tom, jak velká bude kompenzace je velmi obtížná a nenajde se nejspíše dvě osoby v ČR které by se shodly, jak velká má být. Tedy byla výše určena a odhlasována  našimi zástupci ve Sněmovně, která na to má plné právo. 

Pokud dnes někdo přijde a bude tvrdit, že kompenzace je předražená, může to dělat, ale má to hodnotu propagandistickou nikoliv věcnou, mimo jiné i proto, že se obecně nerozlišuje, že kompenzace obsahuje i postupnou odluku církve od státu a platy "zaměstnanců" důchovních, které by tak či tak stát musel platit.  Je to samozřejmě záměr, proč je to takto prezentováno a je tedy možná dobře, že vláda na žádost Pitárů bude muset věci rozlišit, byť velmi pochybuji, že by se StBák Bureš v této věci zachoval mravně, když se obecně chová nemravně. 

Je dobré připomenout, že Klaus-Zemanova a Zeman-Klausova zločinecká banda tu církevní restituce neřešily více jak 20 let s jasným záměrem dalšího ničení majetku a samozřejmě i vytváření "nevůle" k restituci. 

 


Nepřihlášený uživatel

#137787 A to si kriminální imigrant Bureš myslí, že mu podají ruku lidé slušní, mravní, kulturní se....

2018-09-12 05:48

.....znalostmi? Nebo snad nestojí o lidi slušné, kulturní, mravné a odborně zdatné? Pravděpodobně ne, když lichváře nominoval na kandidáta na primátora Prahy, která disponuje stovkami miliard ročně. 

Velvyslanec či moderátor. Co dělají ministři první Babišovy vlády

12. září 2018  0:01
Část ministrů první vlády Andreje Babiše, která nezískala důvěru Sněmovny, se na postech udržela. Z těch zbylých jako jediná v politice zůstala bývalá ministryně obrany Karla Šlechtová, je bezpartijní poslankyní za ANO. Například exministr kultury Ilja Šmíd začal moderovat v Českém rozhlase.

 


Nepřihlášený uživatel

#137788  Jestli je to aktuální fotka russáckého trotla, tak ten má opravdu dost....

2018-09-12 06:04

 

 

Hrad odmítl, aby Štěcha na schůzce nahradila Horská. Nepříliš přátelské, míní předseda Senátu

Středeční schůzka ústavních činitelů, kterou svolal prezident Miloš Zeman k otázkám zahraniční politiky, proběhne na Pražském hradě bez účasti zástupce Senátu. Předseda komory Milan Štěch (ČSSD) se nemůže zúčastnit a místopředsedkyni horní komory Miluši Horskou (KDU-ČSL) jako jeho zástupkyni Hrad neakceptoval.

........................

Zeman je učiněnou reinkarnací Gusty Husáka, jen tu českoslovenštinu dodává StBák Babiš :-/


Nepřihlášený uživatel

#137789 Re: Re: Re: Re: Re: Se Saudskou Arábií na věčné časy a nikdy jinak!

2018-09-12 06:05

#137761: Co dělá BIS??? - Re: Re: Re: Re: Se Saudskou Arábií na věčné časy a nikdy jinak! 

To je pořád tvůj problém, že žiješ v jakési zvrácené představě, že 1,5 mld. lidí hlásících se k islámu jsou všichni teroristé, přitom, kdyby tomu tak bylo, my bychom tady rozhodně na i-netu nediskutovali, to je naprosto jednoznačný fakt. 

Vždy jakékoliv sekty a sektářsví kritizuji, je to nebezpečná věc ve všech podobách. Ať už se jedná o sekty islámu, křesťanství, židovství, .... nebo sekty politické komunismus, nacismus a jejich alterace, kdy komunismus a nacismus ve své podstatě jedno a totéž jest, proto také Stalin rozpoutal II. světovou válku ruku v ruce s Hitlerem. 

Je zvláštní, že se stále dožaduješ respektu k ateistickému - tedy v principu sektářskému russku s dnes již zjevně menšínou russáků v celé russácké "federaci". 


Nepřihlášený uživatel

#137790 Re: Zeman opět u ohně za účasti novinářů..... Je snad Zeman pyroman?

2018-09-12 06:07

#137596: -  

Je to trochu podivné a může to být bráno jako velké zneuctění tradice KGBákem, komunistou a zlodějem Milošem Zemanem, neboť v kontextu se spáleným uměleckým předmětem právě Zemanem vypadá zapálení tradiční Mararykovy vatry Zemanem velmi podivně.

Pálení uměleckého předmětu na Hradě mělo totiž velkou symboliku,  nejprve zničení ČR (nejprve byly z uměleckého předmětu odstraněny symboly státu - tedy česká trikolora, obzvláště v kontextu s ruskou trikolorou na krku Zemana při inauguraci je to hodně odporné) a pak byl předmět pálen jako symbol  upálení celé opozice Milošem Zemanem, což prakticky nepřetržitě veřejně deklaruje, že by rád učinil.

Spálení uměleckého předmětu ke kterému si Zeman přizval novináře, které by také nejraději "likvidoval" je opravdu velmi vážnou událostí, jeden z vrcholů oplzlosti, vulgárnosti a ubohosti Miloše Zemana.  


Nepřihlášený uživatel

#137791 Lichvář byl prezentován jako "zachránce" ANO StB a dnes už je to dokonce "mecenáš" ANO StB :-)

2018-09-12 06:11

 

 

Kandidát na pražského primátora Stuchlík dal hnutí ANO tři milióny

Před čtyřmi dny přistál na transparentním účtu hnutí ANO neobvykle vysoký finanční dar. Celé tři milióny korun se rozhodl darovat hnutí premiéra Andreje Babiše, za které kandiduje v komunálních volbách, lídr pražské kandidátky – byznysmen a multimilionář Petr Stuchlík.


Nepřihlášený uživatel

#137792 PPP zlodějiny Ťok rozjede tak leda masivní vykrádání státu pomocí PPP projektů....

2018-09-12 06:12

 

 

.....to je asi tak vše, co dokáže, neb je na tom ministerstvu už pátý rok a "pořád něco rozjiíždí" a "pořád něco slibuje" a hlavně "za co" to "rozjede", když v době faktické nulové nezaměstnanosti, naprůměrného růstku HDP a regulované inflace není schopna vláda kriminálního imigranta Bureše mít vyrovnaný rozpočet. Za co tedy chce ten blb stavět?


Nepřihlášený uživatel

#137793 Lichvář má tedy "starosti", po čtyřech letech nic nedělání v Praze, tedy faktického chátrání....

2018-09-12 06:13

 

 

Na Libeňském mostě postavíme dům pro učitele a policisty, navrhuje Stuchlík z ANO

.....chce vypisovat "architektonickou soutěž" na obytný most, ten člověk je snad ještě horší než slovenská Krnda s kamarádkou StBačkou dohromady. 


Nepřihlášený uživatel

#137794 Re: Finanční kompenzace za ukradený majetek je skutečně kompenzace, tedy je lhostejno....

2018-09-12 07:20

#137786: - Finanční kompenzace za ukradený majetek je skutečně kompenzace, tedy je lhostejno.... 

První republika splácela náhrady za konfiskace tempem 0.5% ročně. Jak tehdy pravil premiér Švehla... „Musíme pamatovat na to, aby se moc pozemková neproměnila na moc finanční "...


Nepřihlášený uživatel

#137795

2018-09-12 07:48

Inaugurace: Zeman dál vyorává svoji nenávistnou brázdu v českých dějinách


Nepřihlášený uživatel

#137796

2018-09-12 07:51




Borůvkovo sanatorium – Dům, kde zemřel farář Josef Toufar a Jan Palach



Nepřihlášený uživatel

#137797 Re: Lichvář má tedy "starosti", po čtyřech letech nic nedělání v Praze, tedy faktického chátrání....

2018-09-12 08:07


Nepřihlášený uživatel

#137798 Re:

2018-09-12 08:19


Nepřihlášený uživatel

#137799

2018-09-12 08:21

Pane inženýre Babiši,

odpovídám na váš dopis, ze 4. května 2018, jímž mi sdělujete, že mi byla udělena Cena Bezpečnostní rady státu. Ceny si vážím. Navrhli ji lidé, kteří znají mou práci a mé úsilí podpořit naši bezpečnost a jsem jim za jejich rozhodnutí vděčen. Vytvořili však i problém.

Neumím si představit, že bych měl toto pro mě vzácné ocenění převzít z ruky člověka, jehož si nevážím, tedy z vaší ruky. Z ruky člověka nemužného, který odmítá respektovat soudní rozsudek, jímž je potvrzeno jeho udavačství z doby, kdy byli moji přátelé vězněni režimem, jemuž jste sloužil. Z ruky muže, který nemá úctu k postavení, jež zaujímá, a odmítá se vzdát své politické funkce až do doby, kdy soud rozhodne o jeho vině či nevině v případu podezření z finančního podvodu.

Pociťuji, pane inženýre Babiši, vaše útoky na právní podstatu českého státu jako vážnou bezpečnostní hrozbu. Bylo by tedy zcela paradoxní dostávat cenu za posilování bezpečnosti státu od někoho, o němž jsem přesvědčen, že tuto bezpečnost oslabuje.

Luboš Dobrovský

11. května 2018


Nepřihlášený uživatel

#137800 Re: Re: Re: Re: Re: Klaus

2018-09-12 08:23

#137783: Evropan - Re: Re: Re: Re: Klaus  

Klaus  se v historii neztratí. Ať řekl co řekl,  vždycky se nakonec ukázalo, že měl pravdu. Po válce tu byl asi jediný, který hrál Masarykovu ligu.