MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#138135 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu......

2018-09-16 19:30

#138134: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu...... 

Také jsme vždy tvrdil, že ochrana Volebního zákona NSS selhala. NIkdy jsem nenapsal, že by dle mého NSS postupoval správně. 

Podstatný je obsah celého rozsudku - tedy konstatování, že došlo k jasnému porušování volebního zákona a přestože je to jasně konstatováno, aniž by byla vypracována metodika, jak zjistit, jak velký počet voličů byl takovým lhaním zasažen a ovlivněn, je konstatováno, že to byl počet voličů menší, než kolik byl rozdíl ve výsledku mezi kandidáty. 

To by mohlo směšné a svědčít o ubohosti soudců, ale je to velmi vážné a svědčí to spíše o jejich zločinnosti. 

Mimochodem jsi dal odkaz na judikát - rozsudek NSS, který jsme nezmiňoval - já jsem vždy psal o rozsudku vol. 2013/39 o ničem jiném, rozsudek na který odkazuješ, jsem již ani nečetl, neb je to zbytečné, Zeman je absolutně beztrestný a je naprosto lhostejno, jak NSS rozhodoval v této věci v letošní volbě, dokonce i kdyby rozhodl opačně, nemělo by to žádný vliv na mandát idiota a russáckého trotla Miloše Zemana a to je velmi vážné, proto také Gazdíka s jeho "přímou volbou" považuji člověka, který nejspíše naběhl na zločince. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#138138 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu......

2018-09-16 20:07:12

#138135: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu...... 

To  souhlasí. Nicméně, Zemanova předvolební kampaň byla výrazně větší, než Drahošova, a Drahoš sám příliš neupoutal. Je  pro Zemana charakteristické, že zaútočil vší silou v Drahošově nejslabším bodě. A přiznejme si, právě zde se nacházel jako podebraná pata nenápadně nastražený neuralgický bod historie. Jak protitanková mina. 

Drahoš ji doteď pořádně nerozeznal.  Zato ji nepřehlédl zloduch Zeman,  a nenápadně na ní Drahoše strčil.  To je celé. Jak prosté.