MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#138138 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu......

2018-09-16 20:07

#138135: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu...... 

To  souhlasí. Nicméně, Zemanova předvolební kampaň byla výrazně větší, než Drahošova, a Drahoš sám příliš neupoutal. Je  pro Zemana charakteristické, že zaútočil vší silou v Drahošově nejslabším bodě. A přiznejme si, právě zde se nacházel jako podebraná pata nenápadně nastražený neuralgický bod historie. Jak protitanková mina. 

Drahoš ji doteď pořádně nerozeznal.  Zato ji nepřehlédl zloduch Zeman,  a nenápadně na ní Drahoše strčil.  To je celé. Jak prosté.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#138139 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu......

2018-09-16 20:17:43

#138138: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu...... 

Zeman je idiot, alhokolik a hovado, má ale profesionální poraděnky z russákova a neštítí se žádné prasárny. To je podstata jeho "kampaně" a "úspěchu". 

Taky bych dokázal vymyslet prasárny, které vymýšlejí pro Zemana, ale zvedal by se mi mně samotnému ze mne žaludek. Není na tom nic složitého, říkat hloupým lidem jak jsou "chytří" jak tomu všemu "rozumí", je to snadné, jen se musít najít takového hovado, které to pro ně říká důvěryhodně a takovým hovadem Zeman jednoznačně je, v tom má pro russáky obrovskou hodnotu, mimo to, že tu ukradl 140 mld. russáckého dluhu a ty tam poslal, resp. jim řekl, že nic platit nemusí. 

Zemanova kampaň byla výrazně větší, neboť má jí ten idiot vede nepřetržitě a jeho objem peněz byl prakticky neomezen, navíc se neštítí naprosto žádné prasárny, lži, oplzlosti, pokud má pohanět člověka mravného, kulturního, vzdělaného, dělá mu to dokonce zjevně dobře.