MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#139636 Re: Re: Re: Pan monsignor Piťha se veze na vlně nesnášenlivosti a nenávisti. Proč?

2018-10-17 12:43

#139610: - Re: Re: Pan monsignor Piťha se veze na vlně nesnášenlivosti a nenávisti. Proč? 

No ten příspěvek jsem psal já. Pojem neomarxismus jsem převzal z textu, který pana Piťhu vyzdvihoval, ale definičně jsem vycházel z toho, co je wikipedii, i když tam je definice hodně obsáhlá a trochu chaotická.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Neomarxismus

Nechtěl jsem pana Piťhu automaticky házet na stranu okamůrovců a podobných extrémistů. Vždyť v letech 1992-1994 byl členem vlády jako ministr školství a odvedl práci, které si vážím. Ovšem ke stáru přešel na definování všeho, co se mu nelíbí, s koncovkou -ismus a dokonce vymyslel "homosexualismus". Nevím, proč to dělá a jako člověka v letech je mi žinantní ho urážet. Ale svým veřejně projevovaným odporem k homosexuálům a jejich řazení k nějakým politickým hnutím mi hodně sedí právě k lidem, jak je "neomarxismus" definuje.

No ale naše názory se samozřejmě mohou rozcházet. Jen jsem chtěl potvrdit, že jsem to psal já. Prostě nejsme jako pražská kavárna jednotná sekta typu okradmůr nebo zemandrtálců :)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#139654 Re: Re: Re: Re: Pan monsignor Piťha se veze na vlně nesnášenlivosti a nenávisti. Proč?

2018-10-17 14:21:59

#139636: Evropan - Re: Re: Re: Pan monsignor Piťha se veze na vlně nesnášenlivosti a nenávisti. Proč? 

 

Bohužel Váš text tentokrát vypadal jako kdyby jej napsala russácká trotlí farma, zdál se mi velmi zavádějící a dokonce "šikovně" zavádějící. 

Já si počínání pana Piťhy vysvětluji tím, že část katolické církve je ve vleku russké propagandy a dokonce se jí aktivně účastní a pana Piťha byl těmito zločinci zneužit, je to odporné i vzhledem k jeho stáří.  Jedním z viditelných projevů vazeb části katolíků na russkou propagandu, bylo setkání představitelů církve s russáckým zločincem Medveděvem, když ho sem přivezl KGBák Klaus a pokračovalo to dále a dále a čím dál více viditelněji. V církvi mají také poměrně velký vliv katoličtí extrémisté např. odporná parta DOST, která byla a je podporována shodou náhod také KGBákem Klausem. 

Duku již považuji přímo za vědomého zločince a vědomého ničitele kultury a mravnosti katolické círke. Znám Duku prakticky celý svůj dospělý život a jeho projevy jsem měl možnost u Sv. Jiljí sledovat z bezprostřední blízkosti a už před desítkami let jsem jej proto považoval za ubožáka. Překvapilo mne, že byl jmenován arcibiskupem, ale od minulého papeže se to dalo čekat. 

Věci se snad ale začínají vracet k normálu. Ubožáci jsou opět ubožáky, StBáci StBáky, komouši jsou zase komouši a náckové zase nácky. Věci se posledními volbami velmi vyjasnily a mladí ukázali, že realitivizace hodnot bylo až nad hlavu a věci pojmenovali přesně, komouší, náckové a Stbáci moc míti nemají. 

Omlouvám se příkrou kritiku, opravdu mi Váš text přišel vemi zavádějící až nebezpečně zavádějící.