MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#140706 Re: Re: Re: Z tohoto je naprosto zřejmé, že děsivě nebezpečným je KGBák v pozici prezidenta republik

2018-11-03 08:09

#140704: - Re: Re: Z tohoto je naprosto zřejmé, že děsivě nebezpečným je KGBák v pozici prezidenta republiky... 

     Nemluvím  o jakémkoliv  Milošovi. Mluvím o Zemanovi.   

 Zemanescu je vůbec nejnebezpečnější postava celého polistopadového vývoje.

 A tato petice je velký soud právě o tom.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140707 Re: Re: Re: Re: Z tohoto je naprosto zřejmé, že děsivě nebezpečným je KGBák v pozici prezidenta repu

2018-11-03 08:18:23

#140706: - Re: Re: Re: Z tohoto je naprosto zřejmé, že děsivě nebezpečným je KGBák v pozici prezidenta republik 

Tato petice je o kokrétním prolhaném zlodějském zmrdovi Milošovi Zemanovi, stejně tak je o něm drtivá většina této diskuse, neboť pokud se někde ve veřejném prostoru objeví velká zlodějina např. PPP projekty soudruha Ťoka je to vlastně jen alterace na zlodějiny Miloše Zemana a to platí napříč státní správou. 

S Milošem Zemanem je to vlastně už od počátku stále stejné, je to s největší pravděpodobností KGBák, který měl využít jeho absolutní amorálnost v kombinaci se sociální inteligencí a arogancí k získání moci. Dnes po boji již tedy můžeme být generály po bitvě a říci si, že se to russákům bohužel podařilo jak v roce 1998, tak v roce 2013 i v roce 2018. 

Dnes je stav tak vážný, že je potřeba aby jednal o této skutečnosti jak Senát tak i Sněmovna. Je nutné, aby všichni poslanci trvali na tom, že banda lidí bez bezepečnostních prověrek, kterou Zeman přivedl na Hrad musí být z Hradu vykopána a administrativu Hradu musí převzít vláda ČR, které z Ústavy, nese odpovědnost za jednání lháře a zlodějského zmrda Miloše Zemana. Těžko říci, jestli je to ale možné, když ve strakovce sedí StBák, nomeklaturní slovenský komunist, kriminální imigrant Babiš. 

Zlodějsko KGBácka banda, která Zemana provází ohrožuje totiž samu podstatu státnosti ČR a vypadá že slovenský kriminální imigrant Babiš jim to ještě procesuje.