MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#140740 StBácký Ken to zjevně na zdravotnictví ale hóooodně nezvládá a není se co divit......

2018-11-03 14:56

Čtvrtina nemocnic skončila ve ztrátě

Čtvrtina českých nemocnic skončila loni ve ztrátě. Celkové náklady 135 zdravotnických zařízení překročily 160 miliard korun. Jejich pohledávky na konci roku byly 14,1 miliardy a závazky 17,7 miliardy korun. Vyplývá to ze zprávy Ekonomické výsledky nemocnic 2017, kterou zveřejnil Ústav zdravotnických informací a statistiky.

.....StBáci na cestě k moci prakticky zničili celou administrativu státu, setrvačnost funguvání je ale v ČR gigantická, administrativa zde dokonce jakž takž fungovala i v době komunistické totality, jako pozůstatek úřadování ještě z první republiky i následné okupace a přetrvala celou následnou komunistickou totalitu přestože komouši stát setrvale ničili. 

Bureš je ale přeborník, do administrativy státu přivedl tak lenivý druh prospěchářů a zlodějů, že stát začíná být prakticky rozkraden, když ani v době masivní zaměstnanosti, růstu HDP a nízké inflace není schopen vyprodukovat dostatečné množství daní na jeho reprodukci. 

Slovenský StBák přitom jen za první čtyři roky u moci navýšil majetek o 40 mld. To se jeví absurdním když za stejné období zadlužil stát min. o 80 mld. korun. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140741 Re: StBácký Ken to zjevně na zdravotnictví ale hóooodně nezvládá a není se co divit......

2018-11-03 15:01:25

#140740: - StBácký Ken to zjevně na zdravotnictví ale hóooodně nezvládá a není se co divit...... 

Jo tak on je Ken ze zdravotnictví již na odstřel, to to tady bere obrat. PPP Ťok ten to má tak na tři týdny, potom Ken, to je tak na měsíc a půl.  Budou nové "tváře" ve vládě maškar a šašků :-)

Jen Brabeček se neotřesitelně drží, přestože je tam pět let, za tu dobu země přišla prakticky o spodní vodu v konrétním hloubkové míře, je všechno v pohodě, Brabeček přežije cokoliv. 

Peníze, pneumatiky i nitroděložní tělíska. Nemocnice lákají nové sestry

3. listopadu 2018  15:08
Minulý rok chybělo v českém zdravotnictví přes tři tisíce zdravotních sester. Největší krizi zažívají zařízení akutní lůžkové péče, kde jich podle ministerstva zdravotnictví začátkem roku chybělo okolo dvou tisíc. Některé nemocnice se proto snaží sestry lákat na zajímavé benefity – těmi jsou někdy i stovky tisíc korun.
 
--------------------
 
Odborně zavedené "nitroděložní tělísko" to je základ, lékař pak má jistotu, že sestra neotěhotní. Je to opravdu už masakr. S StBákam došlo k devastaci celého veřejného prostoru. 
 
Kromě náborových příspěvků však nemocnice získávají zaměstnance i na zvýhodněné ubytování, dotované stravování či na umístění dětí do nemocničních školek. Některá zařízení pak jdou ještě dál a své zaměstnance vábí dokonce na levnější pneumatiky a slevy na servis aut, další pak například na aplikaci nitroděložních tělísek pro zaměstnankyně zdarma.